Hey merhaba derttaşım :D , şu an final tezimi yazmam gerekiyor ama 19 gün var diye daha kitaba okumaya bile başlamadım. Yani zaman varmış gibi geliyor galiba kendimi zorlamayı seviyorum. Kendimle ilgili kritik şeyleri ertelemek bende hobi oldu galiba skjdskjd
Şu sıralar ders çalışmayı erteliyorum. Aslında erteliyorum da diyemem, ortalama bir kısmını hallediyorum en azından. Hevessiz bir şekilde yapıyorum çünkü ben sadece ucunda başarıyla inandığım şeyleri hevesli yaparım. Türkiye eğitim sistemi de malum, bu imkansız. Bazen sabahlar, bazen kimseye vakit ayıramayacak şekilde deli gibi çalışırsın. Sonuç alamazsın ama yine de çalışmak zorundasındır. Çok iğrenç bir şey.
Ben bulaşık makinesindekiler bitince ertelemeye bayılıyorum sanki onlar orda hiç yokmuş gibi sanki benden saklanıyorlarmış gibi yapıyorum hiç bozmuyorum oyunlarını, taa ki yeni bulaşığı makineye atmam gerekene kadar 😒😒olundu tek derdimiz bu olsun 😂😂😊
Ders çalışmayı, proje ödevlerini ve alarmları. Yaklaşık 1 aylık süresi olan proje ödevimin ortalama 1 hafta süresi kalmış bulunmakta. Umarım yapacağım...
Okul yıllarında sınava son gün çalışırdım kötü bir alışkanlik gibi görünsede bu sayede hafıza ile ilgili çok işe yarae birşey keşfettim. Yani önemli olan farkındalik sahibi olmak ve kötü bir durumdan bile birşeyler keşfedebilmektir.
Her şeyi. Kendi sağlığımla alakalı ilgilenmem gereken şeyler dahil her şeyi ertelemek gibi saçma bi huyum var. Öte yandan biriken işleri takır takır düzgün şekilde yapmak gibi de bir meziyetim var. Belki de bu besliyor bu tutumu.
'Ertelemek, vazgeçmektir' lafından sonra ertelemezsin bence. Sen erteledin mi dersen o laftan sonra evet derim 🤣 ama çocuğum erteleyip son dk iş yapmakta çok eğlenceli ya
Hiç bir şeyi ertelemiyorum, aksine planlıyorum haytımı Zaten haytımı planlamazsam hayat beni planlar, bir şeyleri erteledikçe hayatı ertelemiş olmuyormuyuz?