Sinek vızıldaması, komşudan müzik sesi gelmesi, telefon çalması.. vs Bunlar halledilecek şeylerdir. Ama gün içerisinde zihninden uzak tutmaya çalıştığın konuların gece aklına akın etmesi, işte bu çok sinir bozucu.
Ocağın üstünde yemek dolu tencereleri dolaba koymamişımdır 🙄 makinede camasir vardı asmamışımdır🙄 uzun zamandir görmediğim sweatshirt aklima gelmiştir kalkip onu arıyorumdur🙄 tam uyucam çiş meselesi 🙄 o gün orda ben niye şunu demedim ki ya diyip yine öyle bir durum olursa şunu söylemeliyim'in provası ksjsjjdd
Arkadaki apartmanın apart dairelerinden perdeye vuran sert ışık, gözlerimi alıyor ve uyuyamıyorum. Uyku sorunuma karşı odam çift perdeli. Uyku bandı almayı düşünsem de, ailem gerek yok diye geçiştiriyor. Evlenince nereden bulursam bulayım, kesinlikle takacağım.
Tam da o an kurduğum hayaller.. Gün içinde yapmak isteyip de yapamadığım şeyler.. Saat geçse, sabah da erken kalkacak olmamin verdiği iğrenç duygu.. Gereksiz hayat için çektiğimiz bu çileler.. vs
Kredi kartı borcunun aklına gelmesi ve diğer tüm kötü felaketlerin sırayla beyninde halay çekmesi tabi yatma dualarını ederken kaç tane okudun duanın neresinde kaldın gibi sinir bozucu problemlerde cabası
Ağzım kurumuş bi su içeyim 😆 üüf yattım ama bi tuvaleteye gideyim😅 Ne olcak bu mevzu sonsuz belirsiz😬 şunu unutmayayım aklımın köşesine kazıyayım... yoookk susmaz bu iç seess 🤣
Üst kattaki çocuğun çılgınlarca hunharca mannnnnyak gibi koşturmaya başlaması. Bu biiiir. Havai fişek atılması. Bu ikiiiiii. Köpek havlaması. Bu üüüüüüüüüç. Horoz ötmesi. Bu dört. Yeter çünkü sinirlendim.
O an akla gelen sinir bozucu ve vicdanı rahatsız eden bir düşünce, Birisinin telefonunjm alarmı ya da susmayan mesaj sesi Dışarıdan yüksek sesle müzik açıp geçen bir araba
Ev var içi boş ütü 1000 tl Süprge 1000 tl TV 5000 TL Çamaşır 3000 TL Buz dolabı 5000 Bulaşık 4000 tl Mutfak 20.000 tl Yatak odası Oturma odası VS vs gelde uyu