Hepimizin iyi kötü bir hayatı vardır. Şimdi gözlerinizi kapatın, bütün yaşanmışlıklar gözlerinizin önünden film şeridi gibi geçsin ve bunlardan bir dizi oluşturun, bu dizi izlenir mi?Söylesenize he, hayatınızı dizi yapsak dizi izlenir mi? Reyting rekorlarına, tıklanma sayısında rekorlara koşar mı? Anlatsanıza biraz...🎈
Dizi olsaydı büyük ihtimalle çizgi film olurdu. Ana karakterimiz bir süper kahraman. Yeşil yoldaki siyahinin, beyaz ve fit hali. Şehirde dolaşıp intihar eşiğine gelmiş insanların acılarını emip onları kurtaran ve yeşil yol filminin aksine acılarını dışarıya salamayan, salmamaya çalışan bir Ana karakter. Her kurtardığı insandan sonra daha kederli ve üzgün oluyor.
Boy fizik, karakter ve egosu açısından dünyaya sığamıyor. Öyle olsa da her gün onun için yeni bir macera. Her gün hayat motivasyonunu koruyor ve pozitif kalıyor. Ama her günün de umutsuzluğu ve mutsuzluğu pek çaktırılmasa da ana karakter tarafından diğer bölüme taşınıyor.
En acı şeyleri içinde saklama konusunda çok başarılı fakat çok küçük üzücü bir şey olunca duygu boşalımı yaşayabiliyor. Ama içini tamamen boşalmaması için çok çabalıyor. Eğer acılarını dünyaya salarsa, dünyanın cehenneme dönüşeceğine inanıyor. Tüm acıların onda toplanmasının gerektiğini hissediyor.
En ölümcül ve zayıf noktası da birisinin ona sarılması. O yüzden kendini diğer tüm insanlardan uzak tutmaya çalışıyor. Birisinin ona sarıldığı zaman yıllardır içine attığı başkalarının ve kendi acılarının hepsinin dışarı akacağından korkuyor.
Drama dizileri baya bir revaçta diye biliyorum. Bir de üstüne zihnimde dönen naneleri senaryoya dahil ederler ise ortaya karışık distopik drama ve aynı zamanda gerilim tadında bir konu çıkar ki bu dizi patlar gider izlenme rekoru kırar
Valla tutabilir karmaşıklığından fiyaskoda olabilir bir çok hayatın birleşimi gibi random gelişiyor olaylar 😂😄 konu bağımlılığı yok kesinlikle her telden o yüzden bilemedim
Birinin uyanma, yeme, içme, ders çalışma, anime izleme ve uyumasını konu edinen bir diziyi izleyecek kadar bomboş birileri varsa tutar tabii, niye tutmasın?
Evet hemde en az 8 sezonluk. Kendim yazmak isterdim, cok duygu ve anlam yüklü, acilar, dram, romantik, heyecan, hüzün, sevinc ve mutluluk, ayriliklar kavusmalar, manevi ve olagan üstü bir cok olaylar, ask ile dolu, cok derin bir dizi olurdu
İyi bir senaristle evet. Vasat bir senarist, iyi bir hikâyeyi vasata çevirir. Aktörlüğüm iyi, her bölümün altından kalkarak, bu sezonlara geldim çok şükür...
Ben tutmuş bir Netflix dizisi bilmiyorum. Sadece bol reklam ve, şişirme tıklama var. Bizim dr hayatımız bol reklam ve şişirme tıklamalarla dolu ılsa, sanırım, hepimizinki çok izlenir.
Hadi ama, lise çağına gelmiş fakat hiçbir sevgilisi olmayan, göz altı torbaları torbalıktan çıkmış çuval olmuş, kitap okuyup oyun oynamaktan kamburlaşmış bir gencin dizisini siz izler miydiniz? Sanmıyorum!
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tutmaz mı :D Adı da hazır; Sevgi mayınlarıyla dolu kurak topraklarda, uçmak için yağmuru bekleyen kırık kanatlı Şahin.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çok sıkıcı bir dizi olurdu. 3 sezon olurdu en fazla.
Hayatımın filmini veya dizisini yapsalardi kesin korku psikolojik ve dram konulu film olurdu Kimsede kolay kolay izleyemezdi dizi 3. sezonunda girmeden yasaklanirdi🤣
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
tam yayına girse netflix dükkanı kapatır kepenkleri indirir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Tutmaz 0 0 biten lecce cagliari maçını banttan seyretmek gibi olur.