Kişilik & Karakter Ben nasıl büyük adam olucam? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Herkes köşesini kapmış iyi ama ben nası büyük adam olucam? Güncellemeler+1 yıl Vitrinlere de çıkarmışız sjss keşke soruyu gizli sormayaydım 🙄 Ben nasıl büyük adam olucam? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
dudunmubeni Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bunu bende çok sordum kendime mxkzmmxkxKadınların pek yapmadığı bi işi yapmayı seçtim 🤣 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Naptın Yorumla dudunmubeni +1 yıl Elektromekanikerim işte sanayi diliyle oto tamircisi skosmxjxmd şimdik otomotiv mühendisliği okuyorum okul bitince kendi iş yerimi açmayı düşünüyore o kadar büyük adamlık bana yeter😂 Yorumla Soran +1 yıl Sen müq bir insansın sjsjs. Başarılar diliyorum Yorumla dudunmubeni +1 yıl Teşkür ediyore xd sende müq yerlere gelirsin inşallah 💋 Yorumla
Mr_TyCooN Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl "Ne olmuş yani büyük adam olamadıysak hayallerimizide satmadık ya " felsefesinde olacaksın. Şaka yapmıyorum her şey hayal kurmakla başlar.. 1 0 Yorumla
Birdamlasuyamuhtaciz Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Önünüze bakıp, azim ve kararlılıkla yaşayın, adamlik önünüze gelecektir. 1 0 Yorumla
Victorysecret Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Büyük adam olamicaksin naziiif 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ah naziff üzümlü kekim Yorumla Victorysecret +1 yıl 😂😂 Yorumla
RuthIesS Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Bir tek seni bana çok gördü dünyaa 😬😅 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İyiler bu savaşı kaybetmiş peki ben nası büyük adam olucam? Yorumla RuthIesS +1 yıl Kötü olmak seni geri getirir mi acaba? Yorumla
Fativa34 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Kendin olursan olursun düşüncelerini ve fikirlerini saklamadikca 1 0 Yorumla
sanal_şeysi Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Büyük adam olma iyi adam ol. 2 0 Yorumla
misgumbaa Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Büyük adam mı 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Büyük adam Yorumla misgumbaa +1 yıl O ne demek Yorumla Soran +1 yıl Büyük işlere imza atmak, başarmak, bir yerlere gelmek... Yorumla misgumbaa +1 yıl Ona büyük adam değil de güçlü bi kadın olmak desen mesela? Erkek değilsin ya hani Yorumla dudunmubeni +1 yıl Adam erkek demek mi ahajmzmkxkskkx Yorumla Soran +1 yıl Cinsiyetçilik yapmaya gerek yok toplum diliyle konuştum. Ayrıca böyle bir şarkı da var. Soruya da şarkının sözlerini yazdım. Yorumla misgumbaa +1 yıl Kadınlara adam dendiğini bilmiyordum thx jxnsjdndj Yorumla misgumbaa +1 yıl Of cinsiyetçilik ne alaka hemen duyarcılığa kaymayın aga ya Yorumla Soran +1 yıl Lan duyarcılığa kayan ben miyim orda adam değil kadın yaz diyen sensin sjsjd Yorumla misgumbaa +1 yıl Tamam 🤦♀️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bunu bende çok sordum kendime mxkzmmxkx
Kadınların pek yapmadığı bi işi yapmayı seçtim 🤣
Naptın
Elektromekanikerim işte sanayi diliyle oto tamircisi skosmxjxmd şimdik otomotiv mühendisliği okuyorum okul bitince kendi iş yerimi açmayı düşünüyore o kadar büyük adamlık bana yeter😂
Sen müq bir insansın sjsjs. Başarılar diliyorum
Teşkür ediyore xd sende müq yerlere gelirsin inşallah 💋
"Ne olmuş yani büyük adam olamadıysak hayallerimizide satmadık ya " felsefesinde olacaksın. Şaka yapmıyorum her şey hayal kurmakla başlar..
Önünüze bakıp, azim ve kararlılıkla yaşayın, adamlik önünüze gelecektir.
Büyük adam olamicaksin naziiif
Ah naziff üzümlü kekim
😂😂
Bir tek seni bana çok gördü dünyaa 😬😅
İyiler bu savaşı kaybetmiş peki ben nası büyük adam olucam?
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba?
Kendin olursan olursun düşüncelerini ve fikirlerini saklamadikca
Bir tek seni bana çok gördü dünya
Büyük adam olma iyi adam ol.
Sen büyük kız olursun
Buyunce olursun
İyi adam ol
Ya benn
Büyük adam mı
Büyük adam
O ne demek
Büyük işlere imza atmak, başarmak, bir yerlere gelmek...
Ona büyük adam değil de güçlü bi kadın olmak desen mesela? Erkek değilsin ya hani
Adam erkek demek mi ahajmzmkxkskkx
Cinsiyetçilik yapmaya gerek yok toplum diliyle konuştum. Ayrıca böyle bir şarkı da var. Soruya da şarkının sözlerini yazdım.
Kadınlara adam dendiğini bilmiyordum thx jxnsjdndj
Of cinsiyetçilik ne alaka hemen duyarcılığa kaymayın aga ya
Lan duyarcılığa kayan ben miyim orda adam değil kadın yaz diyen sensin sjsjd
Tamam 🤦♀️
Büyük kadın ol bence
Çalışarak
Kendini BiLerek
Kitap oku mcldlflöf