Toprak burçları kimsenin yüzünü güldüremez, kendisi bile gülmüyor ki hepsi birer moron, kendi küçük maddiyat odaklı dünyalarında yaşarlar. Su burçları eh idare eder ama fazla muhatap olmaya gelmiyor mutlaka bir alınganlık çıkıyor. Ateş ve havalarla anlaşabiliyorum.
Yüzümü güldüremeyen burçlar bunlar oldu, yay başı çekiyor zaten, ikincisi ikizler, üçüncü sırada aslan, dördüncü sırada yeni yerini alarak koç oldu, benim yüzüm gülmedi bunlardan olmuyor malesef, zorlamamak lazım, Allah yollarını açık etsin işleri rast gelsin diyorum, olmadı olmayacak, olamazda asla hiçbir zaman, bu burcun erkekleri için geçerli sözlerim, kadınlarına da sözüm yok, onları tanımam.
arslan lardan çok çektim peş peşe 4 arslan la arkadaş oldum hepside benim haricimde 2.3 kişiyle konuştuklarını ortaya çıkardım sana kontür göndericem sana gelen şifreyi bana gönder derdim 3 ü de inanmıştı ve kimlerle görüştüklerini ordan ortaya çıkarmıştım
İlave edeyim izninizle, kendi yüzünü kendisi güldürmemek için var gücüyle çalışan bir teraziyi ne İkizler ne başka bir burç güldürüremez. Bunu da başa sabitleyelim