Kişilik & Karakter Ne tarz bir insana kesinlikle katlanamazsınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bencil ve kendini beğenmiş insanlara katlanamıyorum. Sürekli kendini düşünen, karşı tarafın ne düşündüğü umurunda olmayan insanlara katlanmak zor. Ne tarz bir insana kesinlikle katlanamazsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
The_Quile Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Surekli melankolik davranan, herseyi ben bilirim havasinda olan ve kendini diger insanlardan daha üstün görüp bunu gözüne gözüne sokan tiplere itina ile tahammül edemiyorum 🤷♀️ 1 0 Yorumla
HerkesSorabilir Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 88% +1 yıl Egoist ümüğü sikasım geliyo p. ce bak daha dün suydu bugün gelmiş dağları yarattım modunda alırlar façanı aşağı ✋🆒 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl meraklılaraegolularakibirlilereukalalarasaygısızlara katlanmam 1 0 Yorumla
Âşık-ıMehcur Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Çok sinirli herşeyi bildiğini sanan aşırı önyargılı tiplerden hiç hoşlanmıyorum 0 0 Yorumla
Zero-sen Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl egoist, plansız, düzensiz, bencil, ağzı bozuk, alfa olmaya çalışıp beta kalan herkese katlanamıyorum 0 0 Yorumla
skjdsjkdsjkj Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl problemli , kavga çıkarmaya meyilli , agresif , saldırgan 0 0 Yorumla
Muhteşemlkk Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Benim gibi ikinci bir insana katlanamam gibi ama çokta ben gibi olmadan olmasın 0 0 Yorumla
manikürpedikur Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Her şeyi kendisinin bildiğini zanneden insanlara katlanamam.. 0 0 Yorumla
Gizemlikişilikli Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Bencil ve insanları küçümseyen kişilere katlanamam 0 0 Yorumla
mertcanturk Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 38% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yalancı sahtekâr 🙄 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Surekli melankolik davranan, herseyi ben bilirim havasinda olan ve kendini diger insanlardan daha üstün görüp bunu gözüne gözüne sokan tiplere itina ile tahammül edemiyorum 🤷♀️
Egoist ümüğü sikasım geliyo p. ce bak daha dün suydu bugün gelmiş dağları yarattım modunda alırlar façanı aşağı ✋🆒
meraklılara
egolulara
kibirlilere
ukalalara
saygısızlara katlanmam
Çok sinirli herşeyi bildiğini sanan aşırı önyargılı tiplerden hiç hoşlanmıyorum
egoist, plansız, düzensiz, bencil, ağzı bozuk, alfa olmaya çalışıp beta kalan herkese katlanamıyorum
problemli , kavga çıkarmaya meyilli , agresif , saldırgan
Benim gibi ikinci bir insana katlanamam gibi ama çokta ben gibi olmadan olmasın
Her şeyi kendisinin bildiğini zanneden insanlara katlanamam..
Bencil ve insanları küçümseyen kişilere katlanamam
Kendini beğenmiş
Yalancı sahtekâr 🙄