Çevre mi kaldı pandemiden diyesim geldi :) 3-5 görüştüğüm dost dışında. Memnunum, bu pandemi arkadaşlık ilişkilerinide teste tabi tuttu sağlam olanlar devam ediyor. :D
Çevremdeki insanların her ne kadarından memnun olmasamda bazen katlanmak zorunda kalıyor insan. Memnun olduklarım yanımda, olmadıklarım sadece çevremde
Coğrafi olarak çevremde olan herkesten memnun olduğumu söyleyemem. Kendi edindiğim çevreye gelince zaten memnun olmıyacağım kişileri yanıma almam. Coğrafi olarak çevremde olan insanları kendim oluşturmak istemem. Coğrafî olarak çevrenizde olan memnun olmadığınız kişilerden de çok şey öğrenirsiniz. (Nelerin yapılması diğer insanı rahatsız eder vb.) Herkesin her hareketinden ve sözlerinden memnun olamayız. Coğrafî olarak çevremde olan insanların beni rahatsız edecek şeyler yapmadığı sürece çevremde olmasında çok da sıkıntı yok.
Hiç memnun değilim. 7 yıldır türlü bahanelerle oyalayan arkadaş ortamım yüzünden aşkı bulamıyorum. Eşe dosta soruyorum, zerre kadar destek olan yok. Aşk için, ya yeni arkadaş ortamı arayacağım ya da tek başıma şehir değiştireceğim. Aşksızlık beni mahvetti.
Çevremi oluşturduğum insanlar hep ahlaklı, kültürlü, güvenilir, kültürlü, görgülü kişiler... Bir keresinde sevmediğim bir arkadaş seviyorum seni kardeşim has uşaksın dediydi. Normalde sen de seviliyorsun dememi beklerken sessiz kalmayı tercih ettim. Sen sevmiyon mu dedi Yok, ben herkesi sevmem dediydim. 😆
Baba tarafı Aile çevremden asla memnun değilim. İnsan bile değiller hatta vicdansız, kuyu kazmaya çalışan, Arkadan atıp tutan hiç bir şey yapmamışlar gibi yüzüne gülüyorlar, en karaktersiz, Şerefsiz insanlar.
Hayır, değilim. Herkes bugün iyiyse yarın 180 derece değişiyor. Kimsenin nazını çekecek hâlim kalmadı, o yüzden mümkün olduğu zaman hemen mekân değiştireceğim.
%50 :) Daha beterlerini de gördüğüm için şükrediyorum yanımdakilere... Daha mücadeleci, cesur, kendini geliştirmiş kişilerle muhattap olmak isterdim doğrusu. Nasip 🤷♀️😃
Ehh işte. Arkadaşlarım kaliteli, auramın uyuştuğu insanlar. Ondan yana sıkıntı yok. Akrabayı da seçemiyorsun zaten. Orda birazcık problem var, ama görmezden geliyorum diyeliw.
En İyi Görüşler