Kalabalık ortamaları seven var mı sahiden?
Ben çok fena bunaluyorum :DD
Ben çok fena bunaluyorum :DD
Kalabalık ortam sevilir mi ya? Hele İstanbul gibi bir şehirde insanlar eğlenmek için en kalabalık yerlere gidiyorlar. İnanamıyorum cidden. İnsan yolda bile yürüyemediği bir yerde nasıl eğlenebilir? Nasıl keyif alabilir ki?
Yalnızlığa alışık değiller demek ki. *-*
Merhabalar,
Yaşadığım sıkıntılardan dolayı kalabalık ortamlar beni her zaman gerer ve strese sokar. Kontrolün bende olmadığı yerde kolay kolay rahat davranamıyorum. Yavaş yavaş aşsam da bu olayın sürekli benle olacağını öğrendim o yüzden kimin sözü geçerse vücudumu o yönetiyor. Neyse ki hayatım boyunca kalabalık nüfusu olan yerlerde bulunmak hiç istemedim bu yüzden herhangi bir sıkıntı çekmedim. Kimsenin olmadığı yerler dağlık, ormanlık alanlar benim için her zaman huzur kaynağı olmuştur:).
Zaruri değilse pek tercih etmem. Daha çok doğada zaman geçiririm. Belli bir rota çizerek, aracıma gerekli donanımları alırım ve serüvenim başlar.
Doğa insana her şeyi veriyor. Huzur, yemek, bilgi, enerji gibi bir sürü şey. Karnım açıktı diyelim denize girerek bir günlük beslenmemi elde ediyorum. Doğal meyvelerden meyve gereksinimi mi karşılıyorum. Odun ateşinde çay, kahve demlemek çabasıdır. Çok yabani gibi gelebilir ama doğa sorgulamayı öğretir. Çevreni tanımayı öğretir.
Birkaç saatten fazla dayanamıyorum. Sakinlik ve sessizlik insanıyım ben.
Cevap
20Cevap
Hayır oldum olası sevmem. Kalabalıklar yapmacıklık barındırır.
Tanımadığım insanlardan oluşan bir kalabalıksa hiç sevmem.
Aşırı kalabalık ortamları pek sevmiyorum, özellikle yüksek sesli ortamlar.
Ben çok severim. Çünkü orada sohbet edebileceğim çok fazla insan oluyor.
Askeri okullar ve askerlerin içinde görev yapınca uzun yıllar kalabalık alışkanlık oluyor.
kalabalık ortamlarda hep utanıyorum yalnızlığımdan
Hiç sevmem
sevmeye çalışıyorum. sosyal olmak lazım
Hiç sevmiyorum fenalık geliyor
Hayır ama disco tarzı yerler olabilir
Hayır insan içine çıkamıyorum zaten
Utangaç misin 😎
Nou, hiç değilim :D
Bence öylesin , kalabalikta bunaldigina göre..
Değilim diyorum aaaaa
Öylesin dedim bitti😎
Ben artık ortam sevmiyorum
Hayır sevmiyorum
Nefret ederiz
Yok sevmiyorum pek
Sevmiyorum
yok bunaliyorum
Nefret ediyorum
severim
Yazın severim kışın yalnız takılıyorum.
Çok değil