Şüpheci insanların en kötü yanı insanı bir yerden sonra yıldırmalarıdır, sürekli olur olmadık yerde alakasız konularda sorularla boğa insanı, hatta yeri gelir güvenmezler bile...
Her neyse, "Erkekler mi daha şüphecidir kadınlar mı?"

Kesinlikle bu konuda kadınlar daha önde.
Şüphe konusunda yanıldıkları da çok azdır aslında..
Hisler konusunda erkeklere göre daha baskın olduğumuz doğrudur.
Beylerle bunun çok iyi farkındalar.
Genellikle bir soru soruyorsak aslında cevabını biliyoruzdur.
İlahi bir güç mü desek yoksa daha mı kurnazız bilemeyiz ama şüpheleniyorsak %99.9 haklıyızdır.
Bu tamamen içinde bulunulan durumlar ile alakalı olup, eğer hayatınızda ki kişi, bir takım güvensizlik verecek tavırlar/haller sergilemiş ise, bu durum ona göre değişmektedir. Dolayısıyla yapma dediğimiź şeyleri yapmaya devam ediyorsa doğal olarak şüpheci davranmamıza yol açar, kadın ya da erkek fark etmez. İkili ilişkilerde şüphe etmek yoktur, şüpheleri çekmek vardır. Kimse kimseden boş yere şüphelenmez.
Dolayısıyla; güvensizlikler ve şüphelenmeleri, kişi kendisi doğurtturur.
Eğer ki, benden şüpheleniyorsa demek ki bir şey yapmışım ya da güvenini sarsacak hareketler sergilemişim... işin özeti budur!
✂️
Şahsen şüpheleneceğim davranış görmesem, şüphelenmem. Aidiyet hissetmeyenler şüphelenir de diyebiliriz. Onu kendine ya da kendini ona ait hissetmeyince, arada bağ zayıfsa falan..
Kadınlar bir şeylerden şüpheleniyorsa mutlaka bir gerçeklik payı vardır :)
Erkekler konusunda çok da emin değilim aşırı şüpheci olduklarını sanmıyorum.
Cevap
16Cevap
Kim daha çok aldatildiysa ve sevilmediyse o kişi daha suphecidir.
Bunun erkeği veya kadını yoktur.
Supheci kokusu aldim
@xxxxxxxxxxxx6 ben biraz saf mıyım bilmiyorum ama birisini sevipte güvenirsem şüphe duymam.
Bi iliskiye sadece kendi gozunle bakarsan yanilirsin bu herkesle iliskinde boyle sevgi bazen kor eder seni goremezsin kendi gozunle gorursen suphe olmasi iyidir ama olculu olarak yoksa bagnazlik olur
@xxxxxxxxxxxx6 söylediğim sözleri eksik anlattım galiba , guvenebilmem için şüphe duyar ve herseyini araştırırim.
Herseyini bildiğim zaman da guvenebilevek bir kişiyse çok severim. Çok sevdiğim kişiden ise hiç bir zaman şüphe duymam.
Çünkü sadakate çok önem verdiğim gibi karşımdaki kisidende bunu beklerim.
Sadakatli değilse zaten sevemem.
Gönül gönüle yakın olduğu zaman sever. Gönül gönülden uzaklasirsa sevemez değil mi?
Ayyy, bu film de çok için gitmişti. Adama o kadar çok üzüldüm ki karısına hiç acımadı. Dur ben onu yine bir izleyeyim, teşekkür ederim 🙏🏻
Değişiyor bu. Kimisi çok rahat olur kimisi herşeyden şüphelenir.
Kişilerin yaşadığı tecrübelerle alakalı olabilir bu durum ama çoğunluk kadınlardır gibi düşünüyorum.
Kişinin kendi paranoyaklık seviyesine göre değişiyor. İki cinsten de çok şüpheci gördüm.
Kadınlar şüphe duyuyorsa orada bi gerçeklik vardır, erkeklerin kurma olayları pek olmuyor düz bakıyorlar olaylara.
Kadınlar bana göre daha şüpheci erkekler genelde umursamaz
Şüpheyle yaşadığım bir ilişkiyi yürütemem...
Kadınların hisleri biraz daha kuvvetli
Kadınlar daha şüphecidir.
Kadınlar daha şüphecidir.
ikisi de aynı bu dönemde galiba 🤔
Kadınlar tabiki mosat ajanı gibiler.
Kadınlar bizden daha şüphecidir. ( Bence )
Biz kadınlar
Kadinlar
Benn
Kıskanç olanlar
Kadınlar Sherlock Holmes gibi.
Tabiki kadınlar
Kadinlar tabi
Kadınlar
kadini erkeği bilmemde ben baya supheciyim
Kadinlar
Kadınlar
Kadınlar