Ama Genelleme yapmayın lütfen !!!
Azerileri Ve Azerbaycanlıları Seven var mı?
Ama Genelleme yapmayın lütfen !!!
Askerde en yakin arkadaslarim ve can dostumlarim azeri ve kurt idi 2 sinide hic birseye değişmem kurt olan arkadasim sirnakliydi halada konusuruz çok kavgalara sirt sirta girdik ben onlari şimdi nasil unuturum dile kolay 15 ay ayni karavanadan yemek yedik çok severim 2 sinide bu arada siyasi dusunmeyin sakin kürtlerde turktur azeriler kirgizlar gibi her kurdu bir görmemek lazim...
o nankorlere bakmayacaksın kardeşim, azeriler turklerın turklerde azerılerın ebedı kardesıdır, bir millet ıkı devletız, gun gelecek tek devlet catısı altındada bulusacagız ınsallah, azeriler benim özkardeşimdir.. allah kardeslıgımızı bozmak ısteyen dahılı ve harıcı kopeklerden korusun milletimizi..
Amin :)
Sahsen ben severdim sinra dayim azeri ile evlendi o zaman gordum anladim ki çıkar icin para goz azeriler
Lütfen Genelleme Yapmayın
Cogundan fazlasi oyle ama tanimadigiz icin sizi suclayamam
Özür dilerim sizin azeri oldugunuzu farketmedim iyi insanlarda vardir elbet ama yengem cok canımızı yakti
Bazıları ola bikir ama
Bazıları ola bilir ama inan herkes öyle deyil. Ona yalnızca ar olsun ki, halkının adını batıran her kese..
Gercekten Üzgünüm
Boş ver meşe çaqqalsız olmaz seveni severik sevmeyene yolu göstererik
Sevmem için sadece konuşmaları yeter o kadar sempatikkk kiiii :D
Cevap
46Cevap
Sevilmez mi Azeriler ve Azerbaycan :)
Bizim başka dostumuz mu var Azerilerden başka?
Azeri bir yakın arkadaşım var o arada konuşurken Azerice kelimeler filan yazıyir, Azerice dili de çok hoşuma gitti. Çok tatlı bir dil :D
Ben de bir şeyler öğrenmek istedim hatta. 2 gündür telefonumu Azerice kullanıyorum :D
https://i.hizliresim.com/onyy39.png
Hayırlı olsun... :)
Bize küçüklükten beri kardeş ülke diye öğrettiler.
Bir kaç Azeri ile tanıştım Rusya'yı bizden çok seviyorlar. Türkiye Türkleri'nden pek hazzetmiyorlar.
O an bakış açım değişti tabi, "Rus kırmaları" diye düşünüyorum.
Azerbaycan'a gitmeden de tam yargıyı koyamam.
Ben aradan çekiliyorum, davamı yürütmesi için Marisa'yı görevlendiriyorum. Kolay gelsin.
Yok kardeş. Sen galibe Azerbaycandakı rualarla yazışmışsın. Burası rus kaynıyo. komşulukta, parkta,, her yer,4 bir tarafımız sarılmış durmadandan,. durmadan artıyolar. resmi rakamlar 1.238.341 slavyan var ülkede
Ben senin sorunu anlamadım. Azerileri ya da Azerbaycanlılar'ı seviyor musunuz? diyorsun, sonra genelleme istemiyorsun. Garip.
Genelleme yapanlar var. Biri alçak olduğu için bütün halkı kınamak doğrumu sence?
Valla yalan yok azeri iki arkadaşım var gerçekten çok kaliteli insanlar.
Sırf onlar yüzü suyu hürmet ine azerileri çok seviyorum. Yahşi insanlar.
Eğer tüm Azerilere öyleyse helal olsun harika insanlar
Emin ol ki öyleyiz :)
Bende Türk arkadaşımın olmasını isterim ama, buradakı Türkiye Türkleri genelde iş için gelirler...
Azerbeycanlıları severiz ama nedense erkekleri tr geldiğinde eskort peşinde dolşıyorlar :D
anlamadım gitti :D
5 yıldızlı bir otelde çalışıyorum Azeri rkekler geldi mi hep Eskort soruyorlar. :D
Azeriler bizim ezelden beri kardeşimiz, hep öyle kalacaktır. O nankörler her zaman vardı her zamanda olacaktır. Ama onlar bizim kardeşliğimizi bozacak kadar güçlü değiller.
Her milletin iyisi de kötüsü de vardır efsun.. Kendine güveniyorsan milletin ne söylediğinin önemi olmamalı.
ben hiç sevmem hepsi saf ama kendilerini akıllı görüp bizi kekliolar kardeş ülke filan de değil ülkenin kardeşimi olur ruslar karsa girince ilk bayrağı onlar çekti
Al. Ben Demiştim işte...
Nankörlerden biri...
Digomi haklısın ama unutma her milletin iyisi kötüsü var, sana kötüleri denk gelmiş diye tüm azeriler kötü değil tabii. Irka göre değerlendirmemek lazım insanları.
Sen ne diyon nankör. Azeriler Türkiyelilerle evlenme merakında deyil, kendileri teklif ederler Nankör...
İlk defa kendine Nankör deyen gördüm ve bu tarihleri emin ol ki senden iyi biliyom.
Nankör git ve kendi dertlerinle uraş ve sana Ar olsun
Azeriefsun ende haklısın tabii ama o da onun düşüncesi fazla uzatma. Sevmek zorunda değil herkes azerileri. Onun düşüncesine de saygın duymalısın!!! Kendi bileceği iş
Bunların içinde o qeder xain varki men 5 il qaldım qaçdım ona göre alttan al
Aşıkım onlara onlar olmasa bize kim tam puan verecek şu avrupa şarkı yarışması varya heh işte orda...
Müslüman Müslümanın kardeşidir heleki ırk olarakta yakınsa daha güzel. Dostluk pekişir.
Evet haklısın, bayanları çok içten, cana yakın davranıyorlar birde çok ateşliler.
Senin ta * koyum bacım çoçuğu sizde azmı var her pavyonda türk karısı var hadi ordan * ermeni tohumu
Men sizleri sevirem cox yahsınız aybalam turkeyden salamlar...
Ve AleykumSelam
gerçekten düzgün olan tüm dünya insanlarını severiz
Dişleri dökülmemesine rağmen süs olsun diye altın diş yaptıran orta yaşlı hatunları garip geliyor, Azerbaycanlı tanıdıklarımla bir sorunum olmadı, tanıdıklarım hırslı insanlardı.
O ülkeyi yönetenler o ülkenin başında olduğu sürece sevemeyicem o ülkeyi. Ulan adam Türkiye'ye düşmanı gözüyle bakıyor. Elin gavurnun yyapmadığını kardeş ülke lideri yapıyor bize
azerbeycan kırgizistan mogolistan kazakistan dogu türkistan tüm Türkler ve turani ırklar benim öz kardeşimdir hepsini çok seviyorum
ünide okuyan çok samimi arkadaşlarım var seviyorum yani ama anlattıklarına göre azerbaycan ve gençliği bitmiş
Azeri ve Azerbaycanlilari tabiki severim 2 devlet tek millet kismet olursa bir turla gitmek isiyorum gezi amacli
kalbinde merhamet ve insanlık duygusu olan herkesi seviyorum milleyti ırkı dini hiç fark etmez tabiki seviyorum azerbaycanlı kızları özleklle :P
Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur. Diğer gereksizlerin Azerbaycan ile aramızı bozmasına izin vermeyin.
Sence Azerbaycan, Türkiye nin karşılıksız 5 yıl önce kaldırmasına rağmen neden vizeleri kaldırmuyor?
Ben cok seviyorum... Cok tatlı konusuyorlar, Ve kızları cok romantik , gözleri cok guzel...
Severim. Kesinlikle kardeşiz. Ama oynadığım oyunlarda azeri gençler var çık küfrediyolar bize ve hile falan yapıyolar sinirleniyorum :)
Eski sevgilim azeriydi. Bazilari gercekten cok iyi azerbaycanli arkadaslarim cok ama bazilari... ! Tanidiklarimin cogu da cahil ve islam dusmani
Azerbaycan bize kardes gibidir tanıdıklarım var sıcakkanlı insanlar. azerilerle gidip binermeniyş bir tutamazsın destegimiz ülkenizle
Ben seviyorum ama o*ospuluk yapan cok onları sevmiyorum
Azeriler gibi iyi insan mı var ya? Onlar harika insanlar ben çok seviyorum :D
Bizimkiler buranı da işğal eleyib, hara qaçaq göresen? :D :/
Genel olarak azerileri severim. Sadece bir azeri ila tanistim. Bir bayandi ve sekste onun gibisini hic gormedim ve rastlamadim. Azerilerin bu isi cok yaptigini dusunuyorum.
azerileri ve seviyorum en az azeiler kadar karabağıda istiyorum
Azerileri bilmem ama sen sevimli birine benziyorsun seni sevdim ;)
Bir millet iki devlet diye boşa dememisler. +1
Azeri kardeşlerimiz başimiz üstüne taç olur.
kaldırın vizeleri ya. d
severler. o kadar tatliyiz ki... -_-
ben çok severim çok samimi geliyorlar :)
Ananem azeri tabiki seviyoruz ay balam:)
konuşma şiveleri çok hoş :D
Azerbay'candır sevilmez mi
Severim iyi samimi insanlar
bizde sizi seviyoruz :)
ben severim azerileri bizden daha saf türksünüz
dünya ahiret kardaşlarımsınız
ben severim ^^ terekemeleri duydunmu hiç ^^
bende azeri kardeşlerimi seviyorum
Kardeşlerimizi severiz
İnsan olrun yeter irkci degilem
severimm tatlı oluyorlar :D
bizdendir onlar