Dışardan bakan itici buluyor tuhaf insanlar hep bana cekiliyorlar. Degisik fikirleri olan acik sözlü bir insanım. vamp bir kadinim kaplan gibiyim haksızlığa gelemem bi insani ilk affederim ikinci hatasında silerim. Genelde siyah gider koyu goz makyajı yaparim. Bi konustum mu herkes bana döner bakar. Orta guzellikteyim. 48 kilo 1.63üm. Kiskancim ama kisitlamam ve kisitlanmam. Hem yumusak hem sert bir mizacim var. Ya tekim ya arkadaslarimlayimdir çoğu zaman tekim. Burcum ve yukselenim ikisi de akrep.. kavgada affetmem hic kapak ustune kapak atarim. Kavga etmeyi cok severim ama assssiri derin duygular hissetmeden iliski kuramam sevdim mi ruhumla severim. KADINSI biriyim yanlış anlasilmasin sadece sert bakarim hard biriyim yani 🤣
cok mu iticiyim boyle bir kizi mi tercih ederdiniz yoksa minnos tatli aman sorun cikmasin diyip susan o kiz kim ay tırnağım kirildicilar mi.
Iticisin deseniz bile yorumlarınız benim icin kiymetli ortalama olarak milletimiz gerçekten nasil kadınlardan hoşlanıyor anlamak istedim
cok mu iticiyim boyle bir kizi mi tercih ederdiniz yoksa minnos tatli aman sorun cikmasin diyip susan o kiz kim ay tırnağım kirildicilar mi.
Iticisin deseniz bile yorumlarınız benim icin kiymetli ortalama olarak milletimiz gerçekten nasil kadınlardan hoşlanıyor anlamak istedim
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada emir kipiyle istenen hicbir seyi yapmam asla
En İyi Cevap