-Gülüp geçer misiniz yoksa bu duruma canınız bir hayli sıkılır mı?
#Congruent

Gülerdim, güldümde zaten böyle bir duruma rast geldim zaten,🙂kadın ben saçımı kıyafetimi, öjemi, herşeyimle beni taklit ediyordu, bu bir tek ben değil küçücük çocuk ve bir yetişkin bile fark edebiliyordu zaten, umursamadım, kendi halinde eğlensin dedim boşverin dedim umursamadım.
Ama uzak da durdum o kişiden yani.
Cevap
17Cevap
Gülüp geçerim bula bula beni bulmuş durumu çok vahim derim. d
Bir şey yapmama gerek yok ki...
Bol bol kendine güldürür.
Zor duruma sokarım 😅😅
Taklit edilecek kadar önemli ve başarılı olduğumu düşünürüm. Bu da hoşuma gider.
Çok yakınındaki bir insan oldu mu bu taklit eden kişi canım bir hayli sıkılmasa da rahatsız edici olabiliyor zaman zaman.
Güler ve biraz acıyarak geçerim. Kendi karakteri olmayan insanlar taklitçilik yaparlar.
Biri beni niye taklit etsin ne özelliğim var ki? Bu kadar yüce görmüyorum açıkçası kendimi
😏🤭 karışık bi gülme dkdhskshskshlsk çok yaşadım sanki eyyi bi şeyim ya allaam
Her zaman gülmüsumdur...
Takdir değil taklit ediliyorsan başarmışsın demektir...
Çok denk geldim hatta bizzat önümde de yapan oldu üzüldüm ama belli etmedim
Alaycı şekilde taklit etmesi üzer kanka beni ama dalgasına yapsa sorun yok güler geçerim
Yani birazda nasıl nasıl taklit ettiği önemli. Taklit derken karakteristik özelliğimi mi yoksa hareketlerimi mi?
Gülüp geçerim ama sürekli yapmaya devam ederse kızarım. Bende onu taklit etmeye başlarım
Ciao🍀🦇
Başta umursamam ancak Gökçe k. ki gibiyse süründürmek gerekli kadının hayatını çalmış bildiğin özenti.
Valla canımı sıkan o kadar çok konu varken, bu tip şeyler umrumda bile olmaz.
Gülüp geçerim özgür bir ülkedeyiz insanlar bizi taklit edebilir biz onları taklit edebiliriz özenebiliriz beğeniriz yapmak isteriz normal şeyler. Sen napardın?
Komik olur ya gülüp geçerim hatta eğlenirim galiba
herkes gibiyim kim etcek ki
Gülüp geçerim taklit edilmek güzel bir şey ☺️
Ahaha ediyorlar zaten gülüyorum
Gülüp geçerim öyle şeyleri asla takmam 😊
gülüp geçiyorum..
hayatta var böyleleri..
Taklitler hoşuma gitmezdi.
Arkadaşlarım bazen Bayar bende gülerim 😏
Bir gülme gelir, ama umrumda olmaz.
Hoşuma gitmez
Gülüp geçerim