Ben insanları kıramıyorum genelde insanlar beni kırıyor😢
Peki siz kalp kırar mısınız?
Peki siz kalp kırar mısınız?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Genelde insanlar benim kalbimi kırmayı daha çok seviyor. Kimse kusursuz değil ben de kusursuz değilim. Ben de kalp kırıyorumdur mutlaka. Ama ben diğer insanlardan farklı olarak haklı olsam da olmasam da özür diliyorum kalp kırdığımı hissettiğimde. Hatta bugüne dargın bir kalple başladım. İnsanlar bazen yaşam enerjimi söndürüyor. Bazen hiçbir şey hissedememeye başlıyorum. Üzülüyorum ve bunu kendime saklıyorum, insanlar beni üzdüğü için ve ben onlar beni üzdüğünden dolayı üzüldüğüm için üzüntümü kendime saklıyorum. Çünkü eğer onlara üzüldüğümü ve bana yaptıkları şeyin yanlış olduğunu anlatırsam eğer bu sefer ben de onların yaptığı şeyi yapmış olurum. Ben de bir kalp kırmış olurum. Kimse ben üzüldüğüm için üzülmesin, gerek yok. Zaten insanlar ortada gözle görülebilir bir hata olduğunda bile, hata yaptıklarını bildiklerinde bile aynı hatayı yapmaya devam edebiliyor. Sanırım onlar her özür dilediğinde bizim onları affedeceğimizi zannediyorlar. Benim artık kalbimin kırılabilecek daha fazla yeri olmadığı için artık hüzün de hissetmiyorum, değersizlik duygusu da hissetmiyorum , öfke de hissetmiyorum. Hiçbir şey hissedemiyorum. Ruhsuzlaşmış gibiyim. İnsanlar tarafından bu kadar çok umursanmamak, insan yerine konmamak bazen çok zoruma gidiyor. Artık hiçbir şey hissetmediğime göre de kalbimi kıran insanların hayatımda daha fazla yer almasına gerek yok, çıkarttım onları hayatımdan. Bugün telefon rehberimden bir sürü insanı sildim. Herkes kendi yoluna gitsin ben de kendi yoluma gideyim. Sezen Aksu'nun dediği gibi ben de yoluma giderim, ezdirmem kendimi ama gezdirmem de gönlümü, gider acımı çekerim.
Tam da kırgın olan kalbimle ilgili bu sitede soru soracaktım. Bu soru güzel denk geldi bana.😁 Soruma davet ederim seni gelmek istersen gelirsin soruma sen de.
Merhabalar 🎈 Önceden buna cevap verecek olsaydım “hayır kalp kırmaktan korkarım” derdim. Ama zaman geçti, insanlar gördüm tanıdım, yaşadıklarım bana katan şeyler kısacası zamanla ben de kalp kırmaya başladım. Benim kalbim fazlasıyla kırıldı, beni kıranların kalbi pırlanta mı; bende kırmaya başladım o yuzden. Kırıldığım yerden kırıp hatta paramparça ederim hesabı.. Bu konuda acıma duygumu kaybetmiş biriyim. Ha bazen sinir anıyla değer verdiğim insanların kalbini evet kırabiliyorum; o an ağzımdan çıkanı kulağım duymaz karşımdakinin suçu günahı yokken kırmışlığım oldu. Ama gidip gönlünü almasını bilirim. Sinirim biraz ters oluyor. Ama zerre umrumda olmayan insanların kalbini de kırarken acımıyorum kırıyorum. Dönüp “kusura bakma kırdım seni” demem bile. Bana yanlış ; hayatıma yanlış yapılırsa da seve seve kırarım.
Cevap
25Cevap
empati kurmayı çok iyi bildiğimden konuşurken karşımdaki kişinin üzülmesine sebebiyet verebilecek kelimeleri kullanmaktan kaçınıyorum. bazen kavga halinde düşünmeden hareket ettiğimde olabiliyor, gidip özür diliyorum.
İnsanların kalbini kırmaktan hep kaçınan biriyim ama sabrımın bir noktası var orayı aşarsa karşımdaki çok farklı yüzüm ile tanışıyor ondan sonra da şaşırıp kalıyorlar.
Ne yazık ki ne kadar sinirlensemde içimden geçenleri süzmeden söylemem. Her defasında aklıma peygamberimizin 'Kalp kırmak yerine Kabe'yi yık daha iyi' sözü gelir
çok şükür şu zamana kadar kimseyi kırmadım kalp kırmak kabeyi yıkmak gibidir allah korusun ama bazı insanlar zerre acımıyor merhamet yoksa bir insanda ondan herşey beklenir
Benim kalbimi kıranın kalbini ben de kırarım 😇
Say say bitmez ama dikkat edelim bu konuda Kalp kırmak Kabeyi yıkmakla aynı günahtır.
Kimseyi kırmak istemem, canım yanarsa kırarım ancak
çok çok nadir çok sabırlıyımdır patlamam kolay kolay
Gerekirse evet. Had bilmeyenler beni kıracağına ben onları kırarım. Kalp kırıyorsam hak etmişlerdir
Hayır benim kalbimi kırıyorlar 😪😪
Kirarim heleki karsimdaki haketmisse
Hak edenin kalbini çok pis kırarım
Evet bazen olabiliyor öyle yanlışlarım
Eskiden kırmazdım. Zamanla kırman gerektiğini öğreniyorsun.
Bayılırım hemde
Ben kalp kırmam manevi olarak uzaklaşırım
Kırana hiç acımam kırarım
Kırmışımdır illa ki
Kısasa kısasçıyım... Beni kıranı kırarım.
evet kırarım çok zayıf olma
Of kiriyorum sonra pisman oluyorum🥺
Bağzen evet
Hak ederse
Kırarım
Beni kıranı bende kırarım
kırarım, affetmem :)
Evet kırarım...
kırmam isteyerek
Kırmayı sevmem
En sevdiğim hobim!
kıranı kırarım