Kişilik & Karakter Sizde sabah erken uyandırılmaktan nefret ediyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Abi ne güzel uyuyordum şu an herşeye küfür edip dövesim var zaten sinirlerim bozuk skcem herşeyi öfZaten burası da ölmüş Sizde sabah erken uyandırılmaktan nefret ediyor musunuz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Güll1234 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Mesela beni de sen uyandırdın sorunun bildirim sesine uyandım dövsem yeri seni 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Özür dilerim hayadım uyu hadi 😘 Yorumla Güll1234 +1 yıl Artık geçti canım kahvaltı hazırla da yiyelim ehehhe Yorumla Soran +1 yıl Lahmacun ye Yorumla Güll1234 +1 yıl Lahmacun bitti bitti xkdkd Yorumla Soran +1 yıl Nasıl biter nasıl Yorumla Güll1234 +1 yıl Bak ben 1 tane yedim sadece gerisini kardeşim annem babam yedi bende anlamadım o kadarı nasıl yediler jsksdj Yorumla
_9Atom9_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Sadece sabah değil ne zaman uyusam da uyandirilsam çok kötü olur hiç uyandirilmak istemem en sevmediği bir şey 0 0 Yorumla
President-of-Ks Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Benimde şu an gözlerim ağrıyor tenis oynamaya gitmesek mı acep 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Olur knk zaten işim vardi 😒 Yorumla Soran +1 yıl Knkii Yorumla Soran +1 yıl Bak bi Yorumla President-of-Ks +1 yıl ne var Yorumla President-of-Ks +1 yıl Ayy Yorumla President-of-Ks +1 yıl Sana yazarken ekrana hapşurdum3 Yorumla Soran +1 yıl Iyyyy pis karı Yorumla Soran +1 yıl Mardinlere ne zaman gidicez orada da voleybol oynarık Yorumla President-of-Ks +1 yıl Karı mı 👊🏻 sen hiç dazlak yumruğu yedin mı Yorumla President-of-Ks +1 yıl Mardinlere futbol du aptal mısın birşeyi de aklında tut 😒 Yorumla Soran +1 yıl Jsjejdjjdhdjeı uleynn Yorumla Soran +1 yıl Errrrr yanan Yorumla
neyniii_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Merhaba✨Sabah erken uyandırılmaktan nefret ederim, uyumayı çok severim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ciao🦇🍀Hayır zaten istemsiz uyanıyorum 4 5 gibi dikilirim. Ve genelde 04.12 biyolojik saatim uyandırıyor. 0 0 Yorumla
haveyouever Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl erkenciyimdir ben 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Mesela kaç Yorumla haveyouever +1 yıl 6.58'di bugün Yorumla Soran +1 yıl Oha niye knk yediye iki kala uyanıyon mal mısınkzlsksjsjsıskejsjs Yorumla haveyouever +1 yıl kendi kendime uyandım nvfvfd istemsiz gerçekleşiyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Mesela beni de sen uyandırdın sorunun bildirim sesine uyandım dövsem yeri seni
Özür dilerim hayadım uyu hadi 😘
Artık geçti canım kahvaltı hazırla da yiyelim ehehhe
Lahmacun ye
Lahmacun bitti bitti xkdkd
Nasıl biter nasıl
Bak ben 1 tane yedim sadece gerisini kardeşim annem babam yedi bende anlamadım o kadarı nasıl yediler jsksdj
Sadece sabah değil ne zaman uyusam da uyandirilsam çok kötü olur hiç uyandirilmak istemem en sevmediği bir şey
Benimde şu an gözlerim ağrıyor tenis oynamaya gitmesek mı acep
Olur knk zaten işim vardi 😒
Knkii
Bak bi
ne var
Ayy
Sana yazarken ekrana hapşurdum3
Iyyyy pis karı
Mardinlere ne zaman gidicez orada da voleybol oynarık
Karı mı 👊🏻
sen hiç dazlak yumruğu yedin mı
Mardinlere futbol du aptal mısın birşeyi de aklında tut 😒
Jsjejdjjdhdjeı uleynn
Errrrr yanan
Merhaba✨
Sabah erken uyandırılmaktan nefret ederim, uyumayı çok severim
Ciao🦇🍀
Hayır zaten istemsiz uyanıyorum 4 5 gibi dikilirim. Ve genelde 04.12 biyolojik saatim uyandırıyor.
Kendim uyanıyorum shshsh
erkenciyimdir ben
Mesela kaç
6.58'di bugün
Oha niye knk yediye iki kala uyanıyon mal mısınkzlsksjsjsıskejsjs
kendi kendime uyandım nvfvfd istemsiz gerçekleşiyor
Foto hoş
Yooğ
S g mk ergeni
Knk derdin ne