Arkadaşlar kimi diyorki yok önce farz sonra sünnet kılınır. Hangisi önce kılınır gerçekten napacağıma şaşırdım ben önce sünneti kıldım az önce. Sizde kıldınız mı namaz? Bu arada hayırlı kandillerakşam namazında önce farz mı kılınır sünnet mi?
Akşam namazının önce farzı mı sünneti mi kılınır?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Tabiki farz kılınır. Çünkü akşam namazının süresi çok kısadır. Bu yüzden olası bir vakit kaçırma yaşanmasın diye sünnet kılınmaz.
Ameller Niyete göredir dinimizde bilmeden yanlış yapmanın günahı yoktur. Ve Mirac ta Peygamber Efendimize (sav) Verilen Bakara Suresinin Son iki ayetinin (Ameneresulü) meallerini okursan daha iyi anlayacaksın dedigimi. Bu Arada Allah CC Kabul Etsin.
Yaşlı teyzenin pek bu işlerle ilgisi yokmuş anlaşılan.Neyse Allah kabul etsin diyelimde , bişeyler sorarken bilen birilerine yada diyanetin web sitesine danışmanı öneririm.
Kardeş son sünnet demişsin ben ona takıldım , ilk sünneti olan namazın farzından sonra yine sünneti varsa ona denir son sünnet diye . He birde soruyu sorduğum yere değilde neden buraya cevapladın garip bi durum .
En İyi Cevaplar