Yetişkin çocuk sendromu? Belirtileri yaşayan? Bilen var mı? nasıl anlaşılır?
Eşimin küsme huyu var ve sürekli pc başında
Eşimin küsme huyu var ve sürekli pc başında
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Peterpan sendromunun başlıca nedeni büyümüş yetişkin kişilerin sorumluluklarının farkında olmaması olsada kabul etmemesinden doğram içindeki çocuğu yaşatmak değil ancak büyümeyi reddetmek bu hastalığın belirtisidir ve özellikle 25-40 yaş arası erkeklerde görülür kadınlarda ise erkeklerdeki kadar yaygın değildir bu kişiler ilişki kuramazlar çünkü aşkı tamamen bir sorumluluk olarak görürler evet aşktada sorumluluklar vardır ama bu insanlar daha küçük yaşta kaldıkları için en azından psikolojik olarak kız arkadaşın var mı sorusuna bile utanabilirler...
bu durumun çözülmesi için ailenin ve sizin tutumunuz düşündüğünüzden çok daha fazla önemli üstüne çok değil ama yavaş yavaş sorunluluk koyarsanız bu onun alışmasını sağlayabilir genede profesyonel bir yrdım almak en iyisi olacaktır çünkü geçmesi çok kolay olan bir sendrom değil maalesef
Teşekkür ederim
asıl ben teşekkür ederim , kafam karışık tı fakat yazdığınız bazı detaylara ben hicbiyerde rastlamadım bu sendromu bu derece nerden biliyorsunuz acaba merakta ettim.☺️
Duymuştum sonrada araştırdım azcık soruyu görünce
Anladım tekrar teşekkürler.
Cevap
3Cevap
Filmini severek izledik de sendromunu ilk defa duyuyoruz...
Erkeklerin çoğu oyle zaten çocuk gibi malesef 🤦♀️
teşhis sizin mi psikoloğun mu
Ben tahmin yürütüyorum adını koyamadım fakat psikolog da surekli tıpkı bir çocuk gibi değilmi derdi bana hep oyüzden bilemedim yani.
ne gibi şeylerde küsüyor
Büyük kavgalarda ayları bulabiliyor, normaldede afra tafra nazlanma vs gibi yapar , genelde çok hep ilgi ister. Ama evlilik çocuk korkusu çalışmama gibi sorumsuzluk larıda yok uyan ve bir o kadar uymayan seyler var içinden çikamadım bazen burda doktor lar oluyor yazan.
kavgalarda napıyor evi mi terk ediyor yoksa gene de yanınız damı yatıyor
Evi değil ama yataktan gider.
e bu sizin karı koca ilişkinizi etkilemiyor mu
Sorun bu değil.
bence sorun bu yaşadığı ilişki anne çocuk ilişkisi gibi artık büyüyük kocan olduğunu bilmeli
ne yapılmalı?
bence bir uzman görüş alın tartışmalarınızın nedenini adam akıllı öğrenip ona göre çıkarımlar yaparak sizi yönlendirir burdan tartışmalarınızın tam içeriklerini bilmeden yorum yapmak sağlıklı olmaz. bu küsmeler dışında sorununuz var mı
Bilmiyorum tam olarak ne olduğunu o konunun
düzelmez.
Siz biliyorsunuz sanırım, belirtiler nasıl anlaşılır adı konurki asla psikolog şansımız yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar