http://i.hizliresim.com/X2bLR0.jpg
Bir insan neden sümüğünü yer ki?
http://i.hizliresim.com/X2bLR0.jpg
Malsınız ak. Sen daha iğrençsin bu sorunu çözmeye yardımcı olacağına yaptığın işe bak. Sümüğün kimseye zararı olmaz bunuda bil olsa ilk ona olurdu. Ayrıl çocuktan haketmiyorsun sen böyle nedenden ayrılmak nedir çabuk ayrıl o çocugada yazık etme. Elbet o sorun 1 gün çözülür. Dangalak sürüsü.
evet arkadaşlarla oturup beraber sümük yiyoruz bazen kulaklarımızı karıştırıp pisliğini sümükle karıştırıp daha enfes tatlar elde ediyoruz :)
ya çok ciddi bir sorun aslında neden dalga geçiyorsunuz ya valla içimdeki bütün aşk öldü şu anda :(
Iyy çok iğrenç ya. Benimde bir arkadaşım yiyordu. Zararı yok ki falan bişeyler diyordu. Midem bulanırdı hep :/
Nasil l*n kimden ogrendin bunu , gozlerinle mi gordun !! Oha derim kocaman adam nasil sumuk yer yaa
gözlerimle gördüm hala şoktayım :(
Ayy hasta olmali kiz buu ! Bence de buna doktora gorunsun bu normal degil
ya dicem çocuğa manyak mıdır nedir allahım soğudum kendimden resmen ya, ya başka bir şeylerde yiyorsaa :(
Hahajajaj haklisin vampire olmadin hasta madta olmada sen
Cevap
16Cevap
bokunu da karıştırıyordur o:)) ıyyy ne iğrenç kızlar var ya nerede defolu var onlarla takılıyorlar
ya ben nerden bilebilirdim ki :( normal görünen biri işte
Valla bilemicem de nerede defolu amele var yanınızda onlar:) Seçimlerinize bayılıyorum
sessiz tiplerden korkacaksın onu anladım valla söylicem anneme görücü usulü bulsun birini bu nedir arkadaş ya sümük yiyen birini de gördüm ya daha neler görücem kim bilir
Seninle öpüşecek erkeğe acıyorum layn:)) Sanada bulaştırmış
bu sorunu hallet bu istem dışı yapılan bir harekettir
bir insan istem dışı nasıl sümük yer ya? evlerden ırak
oluyor yani tadı güzel geliyordur :D lezzetli çipetpet :D
5 ci sınıfa giderlken bir çocuk vardı oda sümük yerdi
çocuğun adı sırrı ydı hala unutmam pis herif :D
hemen ayrıl
ayrılıcam da ayrılık sebebini sorarsa söylicem mecburen
önce ağzını yıka da gel dudağının kenarına bulaştırmış oda orada kurumus onu yıka gel konuşalım bööööööööğğğğğğğğğğğğğğğğğğğttttttttttttttttttt
kendimden de soğuttun tebrikler
:)) rica ederim ne demek bak yıkayınca tüm güzelliğin çıktı ortaya ayyy neydin az önce dur resmini yollayım
Cok farklı bir tadı varmış sevgiline eşlik etmeyi denesen nasıl olur :)
ya yapma bunu ya :(
Renkler ve zevkler tartışılmaz diyeceğim ama gerçekten şu an midem bulandı...
nerden öğrendin sorması ayıp. çok ciddi bir iddia var ortada.:))
gördüm onu, dışarıda oturuyorduk işte bu hemen geliyorum dedi gitti telefonu bendeydi vermeye gittim allahım ya sinirlerim çok bozuk şu an
mendebur herif hemen uzaklas o ayak parmaklarinin arasindaki pislikleride yer
Arkadaşını söyle kim olduğunu söyleyeyim.
Sen de başka bir şey yiyorsundur;-)
ay lafta sokmaya çalışırmış :)
veganım ama protein ihtiyacımı bir yerden almam gerek demi?
psikolojisi bozuktur belki :( üzüldüm adına :( Allah kimsenin başına vermesin böyle sevgili :D
Yemiyen tadını bilmez !
isterse dünyanın en güzel tadına sahip olsun sümük bu sonuçta
kusmak istiyorum ıykk
ya sen bir de beni düşün yeminle soğudum herşeyden şu an ölmek istiyorum ya sevgi mevgi kalmadı
ne ölcen ya sacmalama vur yüzüne yaptığı pisliği ve ayrıl sen ne utanıyorsunki
hayır kendimden iğrendim şu an ondan
midem bulandı ayrılık sebebi
ayrılıcam zaten :(
ohaaaaa l*n sumugunu yiyen b. kunu da yer
ağlıyacam şimdi ya dalga geçme nolursun
Ulan Ne Insanlar Var Yaa Ama Şaşırmam İnsan Oğlu Bu Herşeyi Yapar
o başka neler yiyodur ıykkkk öğğğ midem bulandı
düşünmedim değil :(
ayrıl sen ondan ya bide öpmüşsün tam iğrenç
ayrılıcam zaten nasıl hala sevgilisi olabilirim ki
en doğrusunu yaparsın
İgrencç
Evde oturan işsiz dedected
Ona sorucaksın nasıl yediğini
Tadi guzel bence
ciddi olamazsın
Bence bir dene herseyi allah yaratmis zaten sevmiyo olabilirsin ama zarari yok midenin bulanmasi onu iğrenç bir sey olarak dusunmen. Mesela sen domuzda yemezsin bende yemem haram oldugu icin ama yabanci ulkedekiler yiyor mesela buda oyle birsey
Nasl ogrendin bunu
biz dışarıda yemek yiyorduk işte bu hemen geliyorum deyip kalktı masadan ben de onun telefonuyla oyun oynadım falan annesi aradı ben de telefonu vermeye gittim tuvaletin önündeki böyle kıytı olan yerdeydi gördüm işte :(
Oha yemek arasnda gidip sumugunu mu yiyo?
Ovv çok lezzetli
Iyy iğrenç yaa
İftira knka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar