1. sırada altın madalya kazanan şarkınız olsun 2. sırada gümüş madalya kazanan şarkınız olsun 3. sırada bronz madalya kazanan şarkınız olsun 4. sıra yapmak isterseniz de joker hakkı olarak bir hak daha kullanabilirsiniz.
En sevdiğiniz 3 şarkıyı yazın desem hangi beğendiğiniz şarkılar madalya kazanır?
Bu sıralar bu ay olabilir her ay sanki bir liste yapıyorsun gibi geldi bana ve ruh haline göre şekilleniyor :D Kime kızdın bilmiyorum ama rütbesini sökmen lazım aslan gibi kükremen lazım ve bangır bangır haykırman lazım :dd
İnşallah Ruh halini zorlaştıran insanlardan kurtulur ve efektif enerji dolu şarkıları bağıra bağıra Toros Dağlarına doğru söylersin :D Ruh güzelliği ruh halini her zaman etkiler o yüzden şarkılarla ruh haline makyaj yapmalısın böylece ruh güzelleşir. Haykır kurtul be niye haykırmıyorsun ses tellerini özgür bırak pavarotti modunu aç bas do la mi no yapıştır ses sanatçısı olmaya hazırsın :d Oww rütbeler söküldü, yıldızlar döküldü, kurşunlar sıkıldı, bombalar patladı diyrosun peki bakalım iyi yapmışsın
Bir de benim için x2 brutal vokal olaak bağırsan var ya tüm Türkiyeye sesini duyurursun :Dd Artık kime ne mesaj göndereceksen şarkıda yandı ülkeyi terk etmek zorunda kalacak Mikrofon sende assolist sensin
Ben size enteresan bir gece yaşatcam dedi ve yaşattı :Dd d Tüm dünyadaki camlar patlar ve camcılar büyük vole vurur hemen benim cam ve emaye şirketlerinden hisse satın almam lazım :dd Bu modda devam etmelisin geceler akar gider gündüzler yakar geçer sesin ne yapar geçer sen tahmin edersin
Ooooo! Gençliğim de çok dinlerdim bu şarkıyı aman şarkısı tam da her şeyi sallamalik çay haline getirecek bir şarkı Sallamasyon bu bizim vizyon wo wo wo wo
Yakarım yıkarım bozarım ezerim bitiririm ama umrumda değilsin diyor bir de candan diyor içten bir istek atıyor 🤭🤭 Bu şarkı daha anlamlı umrunda olmayanlara geçmiş olsun
Ünide bizim bebeler korku filmi izleyip bizim odayı terk edip yan odada üst üste yatmışlardı Ben tekil olarak tüm cinlerle dövüştüm en son kanka olduk hepsiyle :dd
Kiss me kiss me more kis tuttu her yanımı öp de açılsın türkçesi bu şarkının :ddd Cold and fire :dd Dans challenge yapılır :d Daisy girl :d güzel şarkılar severim bunları
1 olarak: $uicideboy$ - kill yourself 2 olarak: Bring Me The Horizon - Can You Feel My Heart 3 olarak: punkinloveee - Freak show (Extra : Exil - Hiboky)