Hayatım siyah beyazdan ibaret değil. Bir şey ya iyi ya da kötü olmak zorunda değil. Duygularımı çok derinden yaşamam çünkü fazla derine inince artık bir noktadan sonra mantık devre dışı kalıyor. Kötüyle çok kötü arasında seçim yapmak zorunda kalsam seçim yapmaz ve akışına bırakırım. Kontrollü bir şekilde yaşadığımı ve duygularımı yönettiğimi düşünüyorum.
Deneme sürecindeyim.. Bazen ya hep ya hiç diye biliyorum, hatta böyle dediğim zamanlar çok oldu. Önceden her duyguyu derinden yaşardım, ama sanırım yaş ilerledikçe biraz daha sakin tepki veriyorum,önceden fazlasıyla tepki gösterdiğim şeylere soğukkanlı bakmaya çalışıyorum, git gide dengede tutmaya çalışıyorum özelliklede duygularımı. Ve de yaşamımda bir denge kurmaya çalışıyorum🍀.
Dengeli yaşarım dengemi şaşırmam öyle kolay kolay, Kararlı birisiyim, bana dengemi şaşırtacak insanlardan uzak olduğum için de dengeli yaşarım sağlarım. Yeterki hayatıma kimse burnunu sokmasın ben yaşarım kendi dengemle, dengimle.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Dengeyi bir şekilde kurmak gerekiyor yoksa insan dengesini kaybedebilir. Duygularımı en uçta yaşadığımda oluyor ama orda kalmıyor. Hemen dengeyi sağlamak gerekiyor.
Dengede durabiliyorum. Mesela mutlu olmak için hayal kurar dozunda bırakır uyudum o hayalle yaşamam. Birşeyi çok istiyorsam ve imkansizsa hayalini kurar yine kendimi avuturum.
O an nasıl olması gerekiyorsa öyle olur. 5 dakika önce kızdığın bir şeye şu an gülebiliyorsan bu dengesizlik değil dengedir. Çünkü denge; yönetmenin altın kuralıdır.
Ekstrem duygular yaşıyorum çoğu zaman. Empati gücüm çok yüksek ne yazık ki anlık modlara girebiliyorum fakat bunların bir dengesi yok hepsinde aşırıyım nE yazık ki