Güncellemeler
+1 yıl
Bu soruyu sordum ve sanırım yanlış anlaşıldım. Çok iyi niyetli insanların olmasına rağmen niyeti hoş olmayan insanlar da varmış. güzel yorum yapıp, anlayışla karşılayanlara teşekkür ediyorum. Burayı ilk defa kullandım. Ve sanırım ki son kullanışım. kendinize İyi bakın. Sağlıklı günler dilerim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bende kısayım, aynı boydayız ama kısayım diye üzülmedim hiç. Sen kendini sevmezsen diğer insanlar seni nasıl sevsin? Biraz kendinle barışık ol.
Haklısın , çok teşekkür ederim. Sanırım kendimle barışık olmaktan başka çarem yok.
Balla hesire olansensin doktorlara sor bence burada ne isin var mantiken
Valla yoğunluktan hiç soracak gücüm kalmıyor, eve gelince bazen düşününce canımı sıkıyor bu durum.
Simdi soruyu ne icin sordun mesleki olarak zorlandigin icinmi yoksa arkadas bulamadigin icinmi
Tabii ki de meslekte zorlandığım için, şu âna kadar hiçkimseyle beraber olmadım olmamda. Haram sevdalarla kendimi kandıramam, helalimi bekleyecem.
Ozaman isg diye bir kurul var biliyorsun isletmelerde bunu is sagligi guvenligi uzmanina dile getire bilirsin olmazmi
21 yaşından sonr boy uzanıyor maalesef bebeğem 😏 ama kalp- baş duygusallığını yaşatıyor insana 😏
O nasıl oluyor, anlamadım.
Sevgilinle sarıldığında başın kalp hizasına gelmesi bebeğem 😏
Aaa ilk defa sizden öğrendim abi , ne güzel bir şeymiş. Sevgili değil de , evlendiğim eşimin kalp sesini dinlemek isterim.😍
canın sıkma illa uzun olcaksın diye bi kaide yok topuklu giy biraz
Yani üzülmene gerekecek bişey yok geniş tabanlı ayakkabılar giy kendini sev
benim de boyum 1.50 ama kendimi çok seviyorum, yapabileceğin tek şey kendini sevmeyi öğrenmek. Cevap biraz nil karaibrahimgil gibi oldu ama malesef kabullenip kendini sevmekten başka yolu yok bence.
Ya çok teşekkür ederim.
Yorumun iyi hissettirdi.❤️
Bana ne diyelim boy Allah vergisi kilo alıp vermek gibi olmuyor ki ama ben de şükrediyorum 173 olduğum için
Knk plastik uzun boy gibi gözüktüren bişey var çorabın altına giyiyon ayakkabının tabanına koyuuon al onu
Hem minyon hem hemşire 👌
Hem yaşlı hem p*iç hem kardeşim hem canım
Dua et küfürleri düzeltti
@sudemude1 keşke düzeltmeseydi de seviye belli olsaydı. Sanki hakaret etmişim.
Ne oldu burda , ben anlamadım. Benim söylediklerim buraya değildi abi.
Yoo senin hiç bir suçun yok. İki şımarık, üzerine alma lütfen sen.
Her şeyin iyi kötü tarafı vardır
Fiziğin nasıl?
Yani boyumla orantılı.
Vucut tipini sormuştum ben.
Vücut tipim nasıl oluyor :/
Elma, armut , düz , ucgen , kum saati vs
Kum saati , belim çok İnce.
Offf hem kum saati hem minyon hem de hemşire 😍😍😍 bak düşüyorum sana haberin olsun.
Yok abi , aman düşme, ben öyle biri değilim.
Abi ne lan abi ne? Senin sorunun boyun falan degil inan bana senin sorununkafa yapin yani zihniyetin. bu kafayla da senden bir cacik olmaz.
Düzgün konuş lütfen, abi deyince zoruna gidiyor demek ki. Ama bil ki ben öyle insanlardan değilim. Uzatmayalım.
Istesen de uzatamazsin zaten o boyla ve zihniyetle. hadi eyvallah.
aptal mısın 18 yaş küçük senden abi demesi kadar normal bi şey var mı ya cahili.
@gbilir yaa bir defolun gidin basimdan cahil yobaz tayfası
sübyancı köşende ağlayabilirsin 😊
@gbilir arkadaşım sen nedrn bu kadar beyin yoksunusun? Brnim her partnerim 18 ve 22 yas arasi oldu hrpsi de bayiliyordu bana. Senin o bos ve beyin yoksunu kaliplarini sadece senin gibi alt tabaka cahil kesim önemser. Sen once subyanci ne demek onu ogren cahil
aptal mısın kardeşim. kız sana düzgünce cevap vermiş senin tavrına bak. öyle insan değilim diye niyetini belli edince verdiğin cevaba dön bak, haddini ve üslubunu bil. sen de insan gibi cevap verip bi cacık olmaz vs yazmasaydın. Alt tabaka demiş bi de güldüm sadece, sanaldan sallamak kolay nasıl olsa.
Ergenlik döneminde kaçtı
Baya kısaymış ama olsun tatlısındır sende
Uzaa
Yapacak bir şey yok
topuklu giy