Harry potterdaki gibi büyücü cübbesi giyen erkeklere düşüyorum ilişkideki tek kıriterim Harry potter serisini okumuş izlemiş ve benimsemiş olması bu cokmu tuhaf ya da sizede çekici geliyor mu?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
4046 Sayfa Kitap Okuduktan Sonra Cübbeye Düşen Kız :D
Neden öyle dedin ya ve lütfen şu sayıyı yıllık 7 ay 7 hafta 7 gün 7 saat 7 saniyeyle çarp
127,594,656,000
Oluyormuymuş o kadar ya azmış ama yinede
Günlük 100 Sayfa Okusana ~3M Yıl Oluyor Nasıl Az Yaw
Günlük 1 katabını bitiriyorum ben 7 ay dolana kadar sonra 7 haftada 2 ser 3 er okuyorum 7 günde 4 ilk 4 son 7 saate hepsi 7 saniyede de yeniden okumaya başlıyorum ne 100 sayfası
Oww Tamam. Bu Psikopatça. Joanne Kathleen Bile Bu Kadar Okumuyordur Bu Kitabı
Ya hiçte degil
Her seferinde yeniden okuyor gibi hissediyorum sanki sirius ölmeyecek draco ve hermonie evlenecek gibi
Büyücü cübbesi giyen erkek var mı ülkemizde 🤣🤣🤣🤣🤣
Var ama Harry potterın fastivallerinde falan anca görüyorum öyle erkekleri sinamaya gelirken falan giyiyorlar
Ben hiç görmedim nerde var
https://youtu.be/Lun-deO0PRo bak böyle sinama günleri var orda bi çok kisi giyiyor
Ben her harry potter filmi sonrası harry potter a aşık olarak çıkardım 🤣🤣🤣🤣 sonra ron'a aşık oldum ama evlendiğim adam apayrı 🤣🤣🤣🤣🤣
Ben Draco ya aşığım bide Siriusa
🤣🤣🤣 Kız o ruh emici değil mi bak ruhunu emer söyliyim, draco malfoy da cekici ama kücükken daha iyidi
Benim eşim ingiltere de onların mekanına gitmiş
Ohaa şey eşinden boşanmayı falan düşünürsen haberim olsun (saka yapıyorum Allah bozmasın)
Tövbe de kız 🤣🤣🤣🤣 Allah sana, seni ingilterede harry potter gösterimine götüren ve daniel radclıffe, emma Watson, rupert grint ve diğerleri ile tanıştırmayı nasip etsin ne diyim 🤣 benimde ingiltereye gidip o cübbelerden giyip resim cekilmek gibi bir hayalim vardı ama lanet corona yüzünden hiçbiri olmadı :/
Harry potter ı bende severimde seninki abartı dostum
Bence değil benim kadar harry potter fanı olupta tipsiz olan yok bir kere ya da anlayışsız
Senin görüşün ne diyim..
İzleyip benimsedim, tartışıyorum ama yazın ortasında cübbe giyemem, kusura bakmasın kimse.
Knki biz senle konustuk zaten ya
Bak sakın nickimi verme
Demek ki ben sana düşmemişim ''knki''
Vermem, iyi günler
Kalbimi kırdın ama
Neden, ben kırılmadım mı, hakkımız yok mu kırılmaya
Ama ben ne yaptım sana 😣
Ben de sana bir şey yapmadım, neden alındın ki, neye alındın
"Demek ki ben sana düşmemişim" tamda buna
Biz seninle zaten konuştuk'a da ben alındım. Konuştuk da bir ışık göremedim, o yüzden seni eledim demek. Sorun değil ben zaten başka bir amaçla sohbet etmedim, birikimlerimiz çarpışsın istedim sadece
Yaa hayır o manada demiyorum kitapları henüz okumamıs olsanda bircok bilgiyi bildiğin biliyorum yani
Sorun değil knki
İlk başta saçma geldi ama artık bende düşüyorum
Haa neden saçmaydı şimdi neden düşüyorsun
Metin2 de şaman karakteri kullanıyordum sayılır mı
ergenlik normal
gelmio