Kötü ruhlardan nasıl arınabilirim?

Ablam sürekli falla uğraşan bir insandı. Aynı odada kalıyorduk. Ablama sürekli uğruyorlardı ben de etkileniyordum her gece tutuluyordum beş altı kez , ablam odayı değiştirdi başıma yasin koydum bidaha asla tutulmadım. ben Allah a yakın bir insanım ablamın etrafında oldukları için baya bana musallat olmak için uğraştılar çok ayrıntıya girmiycem uzatmamak için. Hislerim çok kuvvetlidir , geceleri uyuyamıyorum. Ablam evlendi gitti ama o kötü enerji hala odamda kalmış gibi. Hatta bi aralar sürekli uyurken odamda yürüme sesleri biryerlere vurma sesleri duyuyordum dua yazdım odaya astım anca kesildi. Regl zamanları oluyordu. Bir haftadır gece ağlama krizlerine giriyorum uyuyamıyorum dün yatak değiştirdim annemle yattım gayet huzurlu. Rüyamda odamda yatağımın üstünde kocaman bir göz gördüm o gözün enerjisi yüzünden uyuyamadığım söyleniyordu bana. Artık annemle yatacağım ama odamı arındırmam lazım. Tütsü mü yaksam odada dualar okuyorum, YouTube dan açıp tüm odaya dinletiyorum işe yaramıyor bana sağlam bişey lazım. Anlayanlar yardımcı olun lütfen geceleri şeytan hep uğruyor bana uyutmuyor o odada bir şey var düzeltmem lazım
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ailemle konuştum psikolojik bir sorunum yok yıllardır yaşadığım bir ton olay var böyle , inançsız olanlara saygım sonsuz tabiki ilk teknik bilimsel düşünmek lazım ama inanın bana psikolojik değil
Güncellemeler
+1 yıl
Hocaya gittim o odadan uzak durmamı söyledi bana okudu muska yaptı şimdi çok iyiyim yanıt yazan herkese çok teşekkür ederim odamı değiştireceğim yazamadığım çok şey yaşandı orda ilgilenen herkese çok teşekkürler ❤️