herkes mutlu olmayı hakeder mi sizce ?
aşk a inanıyor musunuz?
aşk a inanıyor musunuz?
mutluluğu bilememde mutsuzluğu haketmiyor. mutluluk aramak nafiledir. anlıktır ve kişinin beklentilerine bağlıdır çünkü. örneğin ben iyiyim ya böyle pek beklentim yok hayattan :) aşka inanmıyorum elbette bir ütopya sadece. insanlar inanıp mutsuz oluyorlar. bunu haketmiyorlar. üç temel değeri edinmeden ilişki devam etmez. saygı sevgi sadakat.
teşekkür ederim buseelif :)
Bazısı gerçekten insanın üzerine çok geliyor kaybetmemek için,halbuki gittiğimiz bi yer de yok hergün aynı iş aynı ev aynı yerler,hergün arar konuşursun ama hergün çok çok sorun çıkaran insanlar var , 20 dk cevap vermezsin nerdesin kimle altlı üstlüydün vsvsvsvvs :) Şimdi al bunu mutlu et..
Herkes ediyor mu? . . . Zor bir soru oldu. Kimsenin mutluluğu hak edip etmediğine bir yorum yapamam. Bana göre hak etmeyen biri Allah katın da hak ediyor olabilir.
Aşk var , sadece bazıları daha mutlu bazıları da onu yakalayamıyor . Belki gözünün önündekini kaçırıyor.
Cevap
12Cevap
herkes hemde herkes hakediyor.aşka inanmasam uzun züreler sabretmezdim.ve o kadının özellikle mutlu olmasını istiyorum onun için elimden geleni yaparım
aşka inanmıorum artıkk... ama hemen hemen herkes hak edior bnce çünkü her kötünün içinde bir iyilik her iyininde içinde muhakak bir kötülük wardırr
rica ederm ;)
bazılar hakketmediği halde mutlu , bazılarıysa mutlu olmayı hakkettiği halde mutsuz karışık bir durum
Aşka inanmamak olmaz , ama herkes mutlu olmayı hak etmek :) Zorbalık yapan tehtid eden inat giden gurursuz onursuz biri neden mutlu olmayı hak etsin ki
soul dancera o kadarı çok bence haketmesin o çoknatsız yumıyumsuz kalsın 1 hafta .
ne kötüsün ya :((
çok mutlusun kıskanıyorum lan.
bide bencilsin oglen canım sıkkındı azcık mutlugunda ısırım dedim yok dedın.
şu aşagıda yorum yapan pis :D
mutlu olmaya çalışıyorum ama suç mu
bencilsin mutlu edeyim demiyosun :D
beb bakma herkesiniçinde ying yang var kalpler fışkırmıyor bir yerimden :)
nerende ying yang :D benim ki bozuk heralde hep kotu ruh geliyo
benimkide kötü ben iyileştirmeye çalışıyorum :)
grup terapisi yapsak :D
sizi bilmemde ben mutlu olmayı haketmiyorum galiba aşkada inanmıyorum he yasadımmı yasadım ama ayrılık olan bir dünyada aşkın olduguna inanmıyorum
Hümanist bir yaklaşımla her insan mutlu olmayı hak eder ama o iş öyle değil işte bazı insanlar tam bir fışkı.
ben çok hakediyorum yakında çok mutlu olmalıyım olmalıyız olmalı :)
olmaz mı olabilir :D
mutluluk görecelidir saf mutluluk isteyen herkes inş. ulaşır aşk tutkudur hiç sevmiyorum
mutlu ve pozitif düşünen bir insansan kuantum fiziğine göre bu tip insan karşına çıkacaktır :D
Herkez mutlu olmak ister ama kimse mutlu olmayı hak etmez...
nefes alıyosak..mutluyuzdur
hic
çok doğru
Hayır herkes haketmemeli bence
Ask eski zamanlarda kaldi
Eski sevgilim hariç herkez mutluluğu hakediyor
aşk mı :D:D sksldslfjldcjklkdfj
hakeder mi bilmem ama mutluluk çok güzeldir
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar