Ailemi kesin değiştirdim çok geri kafalılar 🖤 Sevince duygularımı çaktırmamayı istedim🤍 Şu an elimde olan bazı imkanları istemezdim 🖤 Çocuğum olsun isterdim 🤍 Sevdiğim beni sevsin isterdim🖤 Ve sayısal derslerde iyi olmak isterdim🤍 🖤🤍🖤🤍🖤🤍🖤🤍🖤🤍🖤🤍🖤🤍🖤
küçülükte hayatımı değiştiren hataların hiçbirini yapmazdım. belki bu günümde bu olgunluğumda olamazdım ama en azdından aile bağları kuvvetli özgür saf temiz bir kız olurum. sevmeye sevilmeeye daha güzel bakardım. binlerce kez kırılıp paramparça olan kalbimi toplamaya çalışmakla uğraşmaz en başında kimse tarafından üzülüp kırılmamak için gardımı hiç i ndirmeden udvarlarıkmı her geçen gün yükseltirdim. keşke bana öyle bir şans verseler bütün hayatı yanlışlardan ibaret olan biri için çok şeyi değiştirebilirdim.
Sanırım bir ağaç olarak doğmak isterdim yahut deniz kızı. İnsan olmak dışında her şey olabilir. Dünya biz insanlar için o kadar yabancı ki. Ancak dünyaya tekrar insan olarak gelseydim her şeyi yapabilirdim. Korkmadan, stresten kalbim patlayacakmış gibi olmadan. Sanırım okyanusun kucağına atardım kendimi. Sesim tükenene dek bağırmak ve ağlamak isterdim. İyi de ben hiç istemezdim ki dünyaya gelmek. İkinci bir defa olsa aklımı yitirirdim muhtemel...
anı o kadar yaşayan birisiyim ki inan yeniden hayata gelmeyi bile kafamda düşünmedim ve sanırım düşünmem şu halimden çok memnunum yine olsa yine aynı şeyleri yaparım ne geçmiş ne geleceği düşünmek istemem aksi benim için dehşetverici ve yorgunluk
ha bişey aklıma geldi yazayım)) her kes bişeyleri değiştirmek çabasında hakl olabilirler ama şu hayatda insan kendinde birşeyleri değiştire bilmeli ancak o zaman etrafımızdaki her şey değişir emin olun. Hayatın bir defa verilmesinin asıl felsefik teması bu kendini değiş dünyanı değiş bak becerebilirsen. Kendini gerçekden iyi yönde değiştiren insanlar çaba gösterenler yanlışlarla doğrularla öğrenerek şuanki durumlarına gelen insanlar hiçbirşeyi değiştirmek istemezler yani en azından keçmişi ama geleceğe de kafa yormazlar
Hiç bir şeyi değiştirmezdim, aynı şeyleri tekrardan yaşamak isterdim , şu an olduğum konuma açısıyla tatlısıyla geçmişteki yaşadıklarım ya da yasayamaddiklarim , getirdi