Taşlar, tene gelse cana değmez, bizi bozmaz
Birleşiriz biz estiği yerden
Gürleşiriz biz kestiğin yerden
https://youtube.com/watch?v=NZlAHl0UieE
@BeşiktAşklıHatunn
@_Elyise
Biz burdayız ve de durmayız 💪🏻 Şarkı bize gelsin

Aynen yazdığı gibi kin tutmak da ne demek 🤷🏻♀️ Kinci değilim çok şükür, olanlarda çok yoruluyordur eminim!
Yormayın kendinizi arkadaşlar, dünyada bu kadar savaş varken zulüm varken, bir de kendinizle ve kin tuttuğunuz insanla savaşmayın!
Hayat kısa, tadını çıkarın ❤️
ELyom noktayı koydu 🖤😃
Hahaheuah 😃😃😃 davete icabet etseler keşkem
Çok canım yandıysa 1 aymış o bile çok.:)) hiç kinci biri değilimdir.😊
Ben ölene kadar falan öldükten sonra tutmasam bari hahehah, senden biraz ders alayım 😃
Ahh keşke öğretmeyle olacak bişey olsaydı, sende bana kin tutmayı öğretirdir biraz eşitlerdik.:)))
:) yok ya ölümlü dünya kin tutamam ben yanlış bu görseldeki 🤷♀️
Aynen öyle ne gerek var kin tutmaya falan, allaha havale etsek yeterli.😊
💪🏻😌
Teşekkür ederim. ☺️🌹
Rica ederim ☺️✌️
Ben boğa burcuyum
ölene kadar kin tutmanın saçma ve anlamsız olduğunu düşünüyorum ki kimseden ölünceye kadar kin tutup hayatımı kalbimi onunla meşgul etmem..
Ben kin tutmak yerine arkada bırakmayı uygun buluyorum
Burçdaş 💪🏻
Özür duyana dek
Ya Özür dilemesi gereken sen isen 🙄
Bence de :)
Ne için hahah
Yaaa ben sana zaman vermedim ki kıvrımlı telefon üretilmedi henüz 😀
Oha herşey telefon içindi mi püüüü sana git gelme 😀
Cevap
38Cevap
"Cümlesini noktalayana kadar" galiba tutmuyorum. d
Burcuma göre kin tuttuğunu unutana kadar demiş ama ben asla unutmam ama bu kin intikam hırsına da asla dönüştürmem. Hırs insanı içten içe yer, acele ettirir ve yanlış yapmasına sebep olur. Ben ise intikam hırsıyla yanıp tutuşmam. Kişinin amel defterine yazarım, zamanı gelince kişinin hesabını önüne koyarım. :)
Kin tutmuyorum artık ama bu bir şeyleri unuttuğum için değil artık önemsemediğim için. Yeri gelirse çok güzel ağız payı da veririm.
Offf çok tehlikeli ve korkunç yapıda kinciyim. Yavaş yavaş zehrimi akıtıyorum ben canımı yakandan intikam almadan duramam sırası geleceeek😀
Senin kininden korkulur kuzu, kaçacak delik arasınlar 😃
Uygun zamanı bekliyorum bebiş 😀
Bakamayacağım 🙈
😂😂
Aslan burcuyum asla kin tutmam. İntikam almayı beklemem. Bir olay varsa o anda konuşur gereği neyse sonu nereye varacaksa oraya kadar giderim. Ama orada da bitiririm. Geriye dönüp bakmam. Birde işimi asla Allaha bırakmam kendim hallederim...
Koç desem artık beyenmezsin herhalde. Duygulatımı cok yoğun yaşadığım için bunlar başıma geliyor
Artık beğenmezsin derken? Ayılmadım 😃
Oke 😌✌️
Cümlesini noktalayana kadar.. Çünkü o cümle bittikten sonra umrumda olmaz.. Kindarım ama bazılarına kin bile besleyemeyecek kadar umursamazım.. Değişir...
Ben kinci biri değilim içindekileri dökerim rahatlarim 😀
Başak burcu olarak bana biraz abartı gibi geldi. İçimde gizli ve düşük seviye yıllarca saklıdır. Dışarıya yansıtmam.
anlık yaparım yapacagımı sozlu , fızıksel.
kin ile ugrasmam yorar.
Çok canı yandıysa bir ay 🤔 Mantıklı geldi. Sonra unuturum zaten 😁😁
2 yıl max çok sevdiklerime. Sevmediklerime asla azalmıyor kinim.
Öfkesiniii kusana kadaar ✌♈
Az birazcık kinci olduğum doğrudurr.. 😉
Yalan ben ölene kadar tutacağım öfkemi kussam da geçmiyor için için beni çürütüyor
Burç yalan söylüyor fena kin tutarım hiçbir şey engel olamaz
Kin tutanları sevmiyorum bende kin tutan birisi değilim benim gözümde kin tutan birisi içten pazarlıklı güvenilir değildir. Zamanla kin nefrete nefret intikam dönüşür. Aslan kin tutmaz zaten gerektiğinde direk cevap verir.
Akrebim ve doğru ben biri bana yanlis yaparsa o yanlisi yapan kisiyle önce hicbisry belli etmem beklerim sonra bi an gelir en beklemediği anda vururum. Intikamımı alır, ona hatırlayırim. Birçok kez yaptım bunu ve hiç sekmedi. :)
Kin tutmak yerıne unutmak daha mantıklı kendıni yıpratmaktan baska bir işe yaramaz sadece notr olan bır kısıydı demek ve gecmek gerek
Aslan burcuyum ama bana yapılan harekete karşılık vermek isterim veremedigim sürece aklımda takılır kalır ağzına sicmayi çok isterim ama genelde olmaz oda içime oturur yaşar giderim öyle
İsmim kin olsa sırıtmaz
Güzeldi bu
Kin besledik ama kan kusturacaz.😏
Olmadı bu
Olur olur. d
Etme eyleme 😃
djdjdjd
tutmuyorum da yapılanı unutmuyorum
Yapılanı unutmuyorsan kin tutmaktır bu
kin tutuyor olsam yapılana misliyle karşılık veririm bunu yapmıyorum akrep burçları bu konuda baya iyidirler hiç sevmem kendilerini 😏
Akrep burçları intikamcı, kinci değiller. Senin dediğin de intikam alma duygusu, kin tutmak biraz zararsız anca kendini yer bitirirsin
tanıdığım akrep burçları var bu kafalarda olan bir süre kin güdüp sonra intikam alıyorlar kin duygusu zararsız değil kesinlikle dönüşüyorlar resmen
Öyle mi dersin, benim kardeşim Akrep Burcu kin tutmaz ama zamanını bekler ve intikam alır. Kin tutamaz hemen yumuşar o 😃
her akrep aynı olacak diye bir durum yok 😏 genel olarak sevmediğim bir burç türü
ayrıca kinde intikamın bir parçasıdır bence önce zararsız sonra zarar verici etkileri olur kendi için büyüte büyüte olan biteni
Peki peki 😅
😏
Bi boga ne kadar kin tutabilirki😂
Yanlış değil mi 😃
Tam beni anlatmış.
Yüce gönüllü şey 😃
😃😃
Kolay kolay tutman ama bir tutuncada gereğini yaparım :)
Oğlak burcu olarak diyom o kişi ölse bile kinim geçmiyo
Harbiden bir sonraki buluşmaya kadar :d
İntikam benim işim. Büyük bir zevkle
Çok az kişiye kin beslerim ve asla kinim sönmez.
Çok kindarımdır yengeç
Kin tutmak benim işim burcum başak ama sorun o 😂
Öfkemi kusana kadar tutar mışım 😄
Kinim pek yok fakat doğrudur
Doğrudur, güzel bir özür kalbimi pambık yapar 😌
Özür duyana dek, demişte. Asla geçmez kinim 🙄
Hic tutmazmisim fjhhj
Bi an bile unutmam yani ivit😃😈
Burcun ne senin 😃
Akreppp
Uuuu fena 😀
Ama ben aşırı tutarım yanii ona binevi zehrimi akıtırım ve mutlaka alırım intikamımı
Ah bu sözler tanıdık geldi 😆
Aaa kim söyledii👀👀
Soruma gelirse etiketleyeceğim başka bir Akrep Burcu 😃
Bekliyor olucam👀✌
Öfkesini kusana kadar
Kısa vadede evet 🙄
Hayırr
tutmam
Bazen evet
Hayır
Bozar
Başak 💁🏻♀️