Bazen kendi düşüncelerim karşı tarafın düşüncelerine fazla muhalefet ediyor gibi görünüyorum halbuki olaya farklı açılardan bakmayı seviyorum. İnsanlar sürekli aynı tür şeylerden hoşlanan kişileri yanlarında daha çok bulunduruyor bence zıtlıkların uyumu daha anlamlı geliyor bana birbirine karacak çok şeyin oluyor böylece
Ben çekilmez huyum değil huylarım var diyeyim. Öncelikle Bir insana gerçekten aşırı derece bağlandığım için fazla üstüne düşüyorum bu zamana kadar buna katlanabilen bir insan çıkmadı Bu saatten sonra da çıkacağını düşünmüyorum. bir diger özelliğim gerçekten takıntılı biriyim temizlik olsun insanlarla olan ilişkilerimde olsun fazlaca ince düşünürüm çabuk sinirleniyorum Bundan dolayı insanlarla olan ilişkilerimde gerçekten pek iyi değilim insanlara gerçekleri yüzlerine vurduğum için kötü oluyorum duygularımı dışarıya yansıttığım için kötü oluyorum olanı olduğu gibi söylediğim için kötü oluyorum insanlar kandırılmayı alıştığı için çoğu huyum Ters Düşüyor onlara ve en çok daha müzdarip olduğum bir huyum da kıskançlık gerçekten sevdiğim olsun bir eşyamı olsun annem olsun ailem olsun aşırı derecede kıskanıyorum Kimseyle paylaşamıyorum bu kötü bir alışkanlık biliyorum ama kimseye zararım da yok Sadece sevdiklerimin değerini kıymetini biliyorum önemsiyorum onlara değer verdiğim için kimselerle paylaşmak istemiyorum Bu huylarım aslında kötü değil benim için Ama dışarıya yansıttığım da kötü oluyor karşındaki insanlar için.
Benim en çekilmez huyum düşünim 🤔🤔🤔yaaa brn çok zor biriyim başıma buyruk biriyim kimse bana istemediğim bir şey zorla yaptıramaz ve kolay ikna olmam sinirli biriyim bir şeye yok dediysem 2 kez sorarsa ona bağırarak tepki veririm "anlama özürlüsu müsün sen sana yok diyorum 2 kez diyince evet mi diyecem aklin yok mu, yok/hayır başka bir anlamı var da ben mi bilmiyorum o küçük beynine sok " gibi ağır aşağılayıcı laflar derim
Bilmem,, arkadaşlarım dostlarım bir türlü yanlız bırakmıyorlar beni,,3,5 gün hasta oldum , dinlenilen dedim, yaticam dedim ev ana baba günü oldu, kimsede pandemi var hastalık var onu da takmiyo, kovuyorum resmen kimse beni takmiyoooo😂😂😂
Temizlik yaparken kimse bana bulaşmayacak, yemek yaparken de mutfağa kimse girmeyecek ve giren de kapıyı mutlaka çıkarken kapatacak yoksa acayip kıl oluyor.
Yemek kokusu sadece mutfakta kalsın sonra televizyon sesi geliyor bolca, kardeşim oyun oynuyor silah sesi, dur suyundan da koyayım; kedim bağırıyor onunla da peynir, yoğurt tartışması yapıyorum. İşim varken başka etkenler beni bulmasın istiyorum. Sonra Nurşen niye sinirlisin, n'oldu yine z burnundan soluyorsun. Haklıyım emin ol, buna takıntı demek olmaz. Bana iş esnasında bulaşma sonra ne istersen iste o kadar yani.
Çok geç kalıyorum ya heryere geç kalıyorum asla dediğim saatte orda olamıyorum mahcup hissediyorum ne yaptıysam olmadı yani nasıl oluyorsa hep geç kalıyorum 😄
Olaylara ve durumlara karşı gösterdiğim tepkiler çoğu zaman farklı olduğundan net bir özelliğimi söyleyemem. Fakat çoğu zaman kararsız, agresif ve sabırsız olabiliyorum. Çevremdekileri bilmem ama ben bu huyum beni çoook yoruyor.
Sevdıgım kısılerı sorunları ıle basbasa bırakmamak Kendıme sunu soylemek konusunda torpulemeye calısıyorum Sana Ne🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Elestıremezsın Yargılayamazsın Senı ılgılendırmezzz
Çabuk sinirlenirim, agresfimdir ağır konuşurum sinirlenince. O an gözüm görmez sonradan pişman olsam bile iş işten geçmiş oluyor. Yani herkes benle geçinemez. Laflarımı sinir anında ciddiye almayacak insan gerekiyor. Ben düzeltmeye çalışıyorum kendimi ama pek işe yaramıyor.
Dövecek gibi konuşmam ve tahammülsüzlük. Kararsızlık ve ani kararlar da olabilir.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Açıkçası kendimi -karakter olarak- beğeniyorum ama sürekli yakınlarımdan yakınılan özelliklerimin başını 'hızlı konuşmam' ve 'çocuk gibi olmam' çekiyor sanırım. Ama bunlardan dolayı rahatsız değilim
Sosyallikten nefret ediyor olmam konuşurken ınsanlarin yüzüne pek bakmamam.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Arkadaşım veya sevdiğim olsun çok kıskancımdır dhhxhxd her türlü sevgide biraz psikopatlaşıp manyak bir insan olabiliyorum ve en önemlisi anı duygu değisimlerim djjfjf
Biraz çabuk sinirlenmem yani hemen sinirleniyorum ama çabuk geçiyo sinirim. Bu yüzden kimseye kin falan besleyemen yani. Kısacası hem sevdiğim hem sevmediğim bi huy
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Detaycı ve mükemmeliyetçi huyum. Beni bile bıktırıyor.