Ağzını açarak sakız çiğnemesi boya küpüne düşmüş gibi makyaj yapması oturup kalkmayı bilmemesi ve küfretmesi son derece itici. Hafif gülümsemesi yeri geldiğinde susmayı dinlemeyi bilmesi ortama ayak uydurması ve kendine yakışanı giymesi.
Bir hanımefendi ile buluşmuştuk ilk buluşma ama daha önceden telefon trafiğimiz vardı, lavaboya gittim bir de döndüm bir baktım ki hesabı ödemiş gözümde yüceldi. Bence çok güzel bir davranış normalde ilk buluşmada hep ben öderim😂
Ben de her hesabı ödemek istediğimde tuhaf bakışlar altında kalıyorum. Hatta bir keresinde yemeklerin hesabını ödemistim karşı taraf o anlık tamam demişti eve geldiğimde bir baktım çantamda para vardi? Ona sorduğumda da kendini kötü hissettigini ve gizli gizli cantama sıkıştırdığını söylemişti. Anlam verememistim
Ben lavaboya gidip geleyim kalkalım dedim gittim ödedim çaktırmadan geldim ama ben çalışıyordum o öğrenciydi kalkalım dedim hesabı ödeyelim dedi ben ödedim dedim neden dedi geçen sefer ödedin bu sefer benim sıramdı dedim eve geldim baktım engellemiş her yerden🤣
Ahahaha yok tanışma aşamasında olduğum biriydi 2. Buluşmadan sonra engellendim🤣 belki incittim fark etmeden bilemiyorum kişiden kişiye göre değişir bu işler
İnsanları eleştirerejk yağğ bu canta buna uymusmu demesi Falan elestiresel olması kendine bakmadan... Cekici özellik ise beni anlaması onu gözümde cekici kılar.