Ama sen beni unutamazsın
Anımsarsın aniden
Bi' adam bi'akşam misal bana benzeyen
Tutar geçer tam önünden...
Anımsarsın aniden
Bi' adam bi'akşam misal bana benzeyen
Tutar geçer tam önünden...
Gönül ister hatırlanmak, adam yerine konulmak. Yeterlilik testlerinden tam not almak. Lakin her şey olacağına varır. Olması için çaba ister. Var zannedilen çabalar kişilik bozukluğudur. Yok zannedilenler aptallıktır. Olması gerekense bellidir. Yeter miktarda güven, uyum, sabır ve elbette umut ister. Sevgi bunların uygun kombinidir. Tutup on sekiz yaşında bir kıza ama sen beni unutamazsın dersen buna inanır. Bunu otuz üstünde denersen senin aptallığından utanır. Bu böyledir. Çok şaapmamak lazım 😂
Kötü zamanlarımız var ama biz iyi anıları hatırlayalım :)
sende öyle sende
Evet sol gözüm görmüyor küçükken bir kaza sonucu oldu ben umutluydum olacağından bir çok kez hastanelere gittik farklı doktorlara gititk hala umudumu kırmamıştım ama en son gittiğim de bidaha hiç onunla göremeyeceğimi söyledikelrinde içimde sanki o kadar sıcakki koca buz kütleleri eriyormuş gibiydi için yanıyordu hala düşündükçe gözlerim doluyor... Böyle işte
Emre Aydın'ın bu şarkısını ilk dinlediğim zaman 😔 Kötü anımı hatırlatan tekrar yaşatan an olmuştu...
En sevdiğim sanatçı.. Bu şarkısı da çok fena..
Öyle...
Cevap
21Cevap
Var tabi ama baya dramatik...
Keşkeyi çok kullandıran cinsten.
unutamadığım kötü bir anım var.. elbette..
hayatım boyunca hep bir yerde duracak..
yapacak bir şey yok..
Eski eşim ile evli iken.. Kendisine bana gösterdiğin ilgisizliklerden dolayı başka bi kadına gitsem ya da nikah kıysam ne yaparsın dedim... Bana verdiği cvp git bikereden bişey olmazki oldu..
Çok ağırmış kardeşim senin ki de ben de aynı durumdayım şu an ama ben soramam bunu heralde
Evet unutmadığım bir tane çok büyük kötü bir anım var 2 yıl önce yaşadığım asla unutamadım unutamayacağımda büyük ihtimalle hatırladıkça sinirim bozuluyor
babam öldükten sonra Annem calisiyordu. ikinci kez evliydi ama ben okuldan sonra eve giremiyordum. merdivende saatlerce annemin isten cikmasini bekledigim o bos gecirdigim vakitleri unutamiyorum. okul zili calinca herkez evine dönerdi. bense okul parkin salincaginda uzun uzun oyalanir evime dönmeye karar verirdim.
Bigün trafikte birden önüme çıkan kız çocuğuna çarpmıştım o çocuğa bişey olucak diye öldüm öldüm dirildim 😔
Bir çok kötü anım var. O anları aklıma getirmiyorum
Bir sürü kötü anım var ve unutmadım. Ama takılmıyorumda.
Bu sarkida benim de bi anım var baska bazi sarkilarda da var ama he rsey bitti onume bakiyorum
Çok çok kötü yok ama yine de var tabii ki biseyler. 😔
uzun yıllar tek yaşadığımdan olsa gerek iyide olsa hatırladığım bi anım yok
Unutamadığım sadece birkaç yaptiğim yanlış var onun dışında alayını unuttum.
Camiden 2 tane çocuğu namaz sırasında ses yapiyosunuz diye kovmustum. Cidden sonra neden böyle yaptım diye düşündüm
Hafızamda sadece bir tane kötü anım var. O da öyle olmasını istediğim için... Onun dışında kötü hissettiren hiçbir şeyi hafızamda tutmam.
Var kimin yoktur ki kötü anılar yaşamadan hayat tecrübesi kazanmak imkansız
Var..
Bir sürü. Geçmişim travmalarla dolu.
Çok fazla var maalesef
Olmaz mı? Tabi ki de.
unutmak istediklerim var
Evet. Bir çok hemde
Yok desem inanacak mısın
Unutamadığım iki çok büyük kötü anım var
Mesela seninle geçen sene bir anımız olmuştu
Herkesin gibi, benimde var..
Vardır mutlaka ama aklıma gelmedi şu an