@Irene_Sofia Ki Zaten 20 Yaşındasın ki sen 😊💖 21 yazıyor profilinde Ama Oda fark sayılmaz 20 olsun 😊 Ben Açık Sözlü Biriyim Gördüğümü Söylerim ama kalp kırıcı Bir şeyi asla söylemem o kadar değilim Yanlış anlama İlk Önce Sapık olmadığımı Söyleyim de 🙂 NEDEN sapık olmadığımı söyledim Çünkü Bazı insanlar beni Yanlış anlayabiliyor Bir kıza güzel olduğunu söyleyince abazan zannediyor ki kız haklı Dünyada şeref yoksunlari yüzünden kimse kimseye güveni kalmadı Ama Ben Asla o adi pisliklerde değilim nefret ediyorum onlardan sadece görüşümü söylüyorum Şey Nasıl Söyleyim Profil fotosunda ki Kız sizseniz Çok Güzel bir güzelliğiniz var 🤭💖 Yanlış Anlamayın beni sadece gördüğümü söylüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bu zamanlarda herkes bence kendini olduğundan daha yaşlı hissediyor. Malum bir sürü sorunla karşı karşıyayız.
Her yaşa ayak uydurabilirim. Ruhum kaşar djgkgjd. Ya bazen 60 bazen 18
104 yaşında hissediyorum profil yaşımıda öyle yaptım
Ruhen:43 Gerçek yaşım:23 Insanların gördüğü yaşım:20
Değişken diye bilirim anına göre yani 😀
Hem beden hem ruh olarak gencim :)
Ben bi 27 falan hissediyorum.
Bazen 40-50 arası filan, bazen 18 bazen 8-9 😂
ben hala 18 hissediyotum 😂😂
20 hissediyorum
@Irene_Sofia Ki Zaten 20 Yaşındasın ki sen 😊💖 21 yazıyor profilinde Ama Oda fark sayılmaz 20 olsun 😊 Ben Açık Sözlü Biriyim Gördüğümü Söylerim ama kalp kırıcı Bir şeyi asla söylemem o kadar değilim Yanlış anlama İlk Önce Sapık olmadığımı Söyleyim de 🙂 NEDEN sapık olmadığımı söyledim Çünkü Bazı insanlar beni Yanlış anlayabiliyor Bir kıza güzel olduğunu söyleyince abazan zannediyor ki kız haklı Dünyada şeref yoksunlari yüzünden kimse kimseye güveni kalmadı Ama Ben Asla o adi pisliklerde değilim nefret ediyorum onlardan sadece görüşümü söylüyorum Şey Nasıl Söyleyim Profil fotosunda ki Kız sizseniz Çok Güzel bir güzelliğiniz var 🤭💖 Yanlış Anlamayın beni sadece gördüğümü söylüyorum
Kolay gelsin
@zodyaklısamara_ Kolay Gelsin Derken 🤭 Aşk olarak söylemedim ki 🤭
Ölmüş
Ben 24 flanım 😁
85 falan
60 yaşında hissediyorum
10😂😂
80 falan
80 yaşındaki gibiyim
ölçmedim ki mk
düşünce yaşın 24 beden yaşım 13 ben 16 yaşındayım
300-500