Bazen susmak gerçekten çok güzel çok iyi bir cevaptır dibime kadar dolu olsam da ihanet eden insana gülüp geçerdim Hatta yüzüne bile bakmazdım belki de.
aynı şeyi Geçenlerde yaşadım inanıyor musun herhangi bir pişmanlık yüzünde Yok hala gülmeyi başarabiliyor o kadar şaşırdım ki Bir insan neden bu kadar gurursuz olabilir hala yaptığı şeylerden kendine haklılık Payı nasıl çıkartabilir. Bir şey söylemek istersem o şu olurdu:
bana yaptığın ve bana yaşattığın onca şeye rağmen hala ayaktayım Sensizde yaşayabiliyorum Hatta sen gittikten sonra gerçekten yaşadığımı anladım Benim kalbim benim sevgim benim varlığım sana fazla gelirdi bunu fark edip gitmen Gerçekten tebrik edilecek bir şey En azından kendi değerini kendinin ne kadar düşük biri olduğunu biliyorsun. Yolun layığına açık olsun kalbin Kaderin Olsun Benim ahım sana yok Sadece Rabbim var Ve Rabb'im Bana yaşattıklarını en iyi bilendir ben seni Rabb'ime havale ediyorum karşılığını sana en güzel bir şekilde verecektir elbet bir gün🧚♀️
Kin tutmuyorum size karşı çünkü kin daha fazla kötü duygu doğurur biliyorum umarım istediğiniz hayatı yaşıyorsunuzdur ben sadece sizden uzak duracağım ama ağır ihanet eden bir akrabam var onu cidden ölsemde affetmem.
Umrumda değilsiniz, canımı da yakmadınız siz şahsiyetinizi ve onurunuzu tek bir an için hiçe sayacak kadar adiseniz benim geçmişime dökecek bir damla göz yaşım dahi olamaz. Hadi Eyw
Bana ihanet edene birşey söylemem ama perişan ederim ki birdaha başkasına böyle şeylere yeltenmesin ona ders olurum. Tek sözü dahi hak etmeyen varlıklar.
Allah'ından bulsun inşallah der geçerim. Yüzüne bir şey söyleyerek iyice kendini birşey sandirmam. Elbette bir gün yolu kendileri gibi insanlara catacaktir. İlahi adaletin terazisi şaşmaz.
Eskiden ingilterede halka ihanet eden inanları meydan da kafasını kesip kesilen kafayı havaya kaldırırlarmış niye biliyor musun herkes görsün diye değil ihanet ettiği insanlara son bir defa baksın diye