Kişilik & Karakter Eski günleri özlüyor musunuz? bığtıhyabığtıh Takip Et Yoda Yaş: 126 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Galeride gezerken yengenizle ilk yıllarımızda çekindiğimiz bir fotiye denk geldimTabi o zamanların modası buydu.Güzel günlerdi bee Eski günleri özlüyor musunuz? Cevapla Galeri Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Özellikle 90lı yıllarımı çok özlüyorum. Hayatımın en güzel yıllarıydı. 0 0 Yorumla
KürkMantoluHayri Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. jdskfhjdhg şahane bir çiftsiniz, özlemiyom ben. günlerim gayet güzel 0 0 Yorumla
_ViViR- Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Yok ya pek özlem duymuyorum açıkçası..Daha çok çalışıyordum 😀 böyle çok iyiyim)) 0 0 Yorumla
IoVoI Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 79% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 801 cevap paylaştı. Sana bu montaj işini kim öğrettiyse onun ben elini ayağını😂😂😂😂😂 1 5 Yorumla bığtıhyabığtıh +1 yıl Kendi çabamla öğreniyom nsjsjHevesimi kırma Yorumla IoVoI +1 yıl Kafayı biraz küçültsene bro o ne öyle Shrek kafası gibi kocaman 😂 Yorumla bığtıhyabığtıh +1 yıl Abi diger kafa taştı bu konuda calismalarim devam ediyo 😅 Yorumla IoVoI +1 yıl Orjinal adam sıkıntı yani yinede iyi bence kendi kendine çabalayan biri için. Kafanın etrafında çizgi şeklinde kesilen yer belli değil en azı dan Yorumla bığtıhyabığtıh +1 yıl Eyvallah kral jxjd Yorumla
мєтιѕ_-_ Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Görsel güldürdü djdjdÇok özlüyorum, çoook. 😒 1 0 Yorumla
Zemheri27 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Fazlasıyla özlüyorum keşke eskiye dönebilsem 6 yıl öncesine falan 0 0 Yorumla
edax21 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Evet çok. Geçmişimi çok özledim o zamanlar daha mutluydum. 0 0 Yorumla
cileklliiiiiisuuuttt Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Eski günleri değilde, 1970'lerde genç olmayı çok isterdim. 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. he ya mısmıtlıydım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Özellikle 90lı yıllarımı çok özlüyorum. Hayatımın en güzel yıllarıydı.
jdskfhjdhg şahane bir çiftsiniz, özlemiyom ben. günlerim gayet güzel
Yok ya pek özlem duymuyorum açıkçası..
Daha çok çalışıyordum 😀 böyle çok iyiyim))
Sana bu montaj işini kim öğrettiyse onun ben elini ayağını😂😂😂😂😂
Kendi çabamla öğreniyom nsjsj
Hevesimi kırma
Kafayı biraz küçültsene bro o ne öyle Shrek kafası gibi kocaman 😂
Abi diger kafa taştı bu konuda calismalarim devam ediyo 😅
Orjinal adam sıkıntı yani yinede iyi bence kendi kendine çabalayan biri için. Kafanın etrafında çizgi şeklinde kesilen yer belli değil en azı dan
Eyvallah kral jxjd
Görsel güldürdü djdjd
Çok özlüyorum, çoook. 😒
Fazlasıyla özlüyorum keşke eskiye dönebilsem 6 yıl öncesine falan
Evet çok. Geçmişimi çok özledim o zamanlar daha mutluydum.
Eski günleri değilde, 1970'lerde genç olmayı çok isterdim.
he ya mısmıtlıydım
Özlüyorum
Özlüyorum
Özlüyorum