Kişilik & Karakter Sizi bir gül rengine benzeteyim mi? Boavista Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 93 Yapay Zekaya Sor Kendimden başlıyım ilk önce. Kendimi kırmızı güle benzetiyorum. Sizi bir gül rengine benzeteyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Benzet 🤍🤍🤍🤍🤍🤍dahada almadıysan mesajı permatik çekerim 2 35 Yorumla Boavista +1 yıl Şeftali rengi Yorumla persordinary +1 yıl Kör Yorumla Boavista +1 yıl Beyaz olsun tamam 😂😂 Yorumla persordinary +1 yıl Olum bana niye gıcıklık yapıyorsun😂 Yorumla Boavista +1 yıl Telefondaydım emoji gözükmedi valla 😂 Yorumla persordinary +1 yıl Bende telefondayım 😂 Yorumla Boavista +1 yıl Telefon hiç çekilmiyor 😂 Yorumla persordinary +1 yıl Bilgisayar denemedim ama telefon yani uygulama altyapısı çok düşük Yorumla Boavista +1 yıl Bilgisiyar çok daha rahat Yorumla persordinary +1 yıl Bilgisayar kardeşimden elime geçmiyor 😕 Yorumla Boavista +1 yıl Hiç sevmem öyle benimde öyle Yorumla persordinary +1 yıl Keşke tek çocuk olsam😂 Yorumla Boavista +1 yıl Onu bende diyorum hep keske Yorumla persordinary +1 yıl Öldüremedimde😂 Yorumla Boavista +1 yıl Oldurme ama oldurmekten beter et Yorumla persordinary +1 yıl Tabi o benim dudağımı yardı yüzüme bardak attı ben onun ağzına pasta sokup kafasını yerlere çarptım uçan tekme attım öyle geçiniyoruz işte Yorumla Boavista +1 yıl Ne güzel anlaşıyorsunuz siz öyle maşallah 😂 Yorumla persordinary +1 yıl Tabi ben zehirleme girişimlerim var taşlıktan aşağı atmışlığım var Yorumla Boavista +1 yıl Fenamışsın sende 🙈 Yorumla persordinary +1 yıl Beni sinir etmeyin 😂 Yorumla Boavista +1 yıl Tamam tamam 😂 Yorumla persordinary +1 yıl 😈😈😈 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Aşkım tam senden bu da kardeş düşmanı sjsjsj Yorumla persordinary +1 yıl Biz birbirimizin canına kastettik kaç kez annem bazen giderdi bana şey derdi öldürme çocuğu Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Kıyamam yaa😂😂😂 Yorumla persordinary +1 yıl Gerçek ben ciddiyim Yorumla Boavista +1 yıl Evet aşkım benim gibi 😂😂 Yorumla persordinary +1 yıl Bebekken o üstüne otururdum hep 😂😂😂 Yorumla persordinary +1 yıl Şimdi o bana diyor bebeğin olsunda nefesini keseyim diye😂 Yorumla Boavista +1 yıl Psikopat 😂😂😂 Yorumla Boavista +1 yıl Şşşt 😂😂 Yorumla Boavista +1 yıl Kardesini deli etmissin sende intikam alamamis içinde kalmis 😂 Yorumla persordinary +1 yıl Aynen 😈😈 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Nasıl bir konuşma bu be Yorumla persordinary +1 yıl Takılıyoruz bromla sende gel😂 Yorumla
Niisaaatess Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Ben kendi rengimi biliyorum ama merak ettim benzet bakalım 1 1 Yorumla Boavista +1 yıl Mor Yorumla
Delirdimi Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Hadi bakalım yeni favori rengimi belirle -pp'ye göre diyorsan bana uzaylı gülü falan dersin herhalde- 1 3 Yorumla Boavista +1 yıl Bordo diyesim geldi 😂 Yorumla Delirdimi +1 yıl Ama çok koyu ya kan gibi ama cinayet gibi de 🤣 Yorumla Boavista +1 yıl Güzel ya 😂 Yorumla
efsanslm Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Şahsen bakmıyorum çünkü o yolun kurbanı olan bir evlat üyesiyim 1 1 Yorumla Boavista +1 yıl Siyah Yorumla
beslemx Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Görmeden benzetebilme olasılığın nedir? 😛 2 1 Yorumla Boavista +1 yıl Tutturmaya çalışıyorum artık 😂 Yorumla
_Gizlibahçe_ Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Hadi bakalım benzet.😀 1 7 Yorumla Boavista +1 yıl Mor Yorumla _Gizlibahçe_ +1 yıl Cıks.. Mor bana hiç uymaz.. 😀 Yorumla Boavista +1 yıl Şeftali rengi 😂 Yorumla _Gizlibahçe_ +1 yıl Yok yarmagül..😀 😂 😂 Yorumla Boavista +1 yıl Öyle bir gül rengi var ama ne yapayım 😂 Yorumla _Gizlibahçe_ +1 yıl Benden hangi renk olmazsa onları dedin.. Sen tahmin etme.. Tutmuyor.. 😀 😂 Yorumla Boavista +1 yıl Genelde herkesi tutturdum 😂Beyaz diyim tamam Yorumla
Bolga Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 75% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 431 cevap paylaştı. Peki, buyurun o hâlde. 1 7 Yorumla Boavista +1 yıl Koyu pembe Yorumla Bolga +1 yıl Reçellik gül olsa bari, değerlendirirdim. 🙄 Yorumla Boavista +1 yıl O Hangisi oluyordu 😂 Yorumla Bolga +1 yıl www.mutbirlik.com/.../tuplu-yediveren-recellik-kokulu-gul-fidaniBu oluyor kendileri. :D Yorumla Boavista +1 yıl Pembe ile aynı değil mi 😂 Yorumla Bolga +1 yıl Yok, degil bence.😣 Yorumla Boavista +1 yıl Hmm bilmiyorum bende Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. benzet bakalim 1 1 Yorumla Boavista +1 yıl Turuncu Yorumla
MUHTEŞEMGÖRL Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl O kadar renk var mı djdjdjdjd 1 1 Yorumla Boavista +1 yıl SarıEh var biraz 😂 Yorumla
EkruPudra Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Çiçek çokta sevmem ama benzet olur 1 2 Yorumla Boavista +1 yıl Koyu pembe Yorumla EkruPudra +1 yıl Hiç sevmediğim renk🙄 Yorumla
Altinbasakk Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hadi benzet bakalim😊 1 3 Yorumla Boavista +1 yıl Beyaz Yorumla Altinbasakk +1 yıl Sagol😊 Yorumla Boavista +1 yıl Rica ederim :) Yorumla
KimimBenBurasıNeresi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Olar benzetebilersin🙄 1 3 Yorumla Boavista +1 yıl Krem Yorumla KimimBenBurasıNeresi +1 yıl Nee o renk gül mü varmış🤦♀️ Yorumla Boavista +1 yıl Beyaz gibi işte 😂 Yorumla
IILilith Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Teşekkür ederim şimdiden 1 1 Yorumla Boavista +1 yıl Pembe Yorumla
Karamelaaaa Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Benzet 😘 3 8 Yorumla Boavista +1 yıl Kırmızı 😘 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Niye bir tek bana Özel renk söylemiyorsun kaç kişiye kırmızı demişsin olmaz böyle ama yaa😭😭😭😭😭 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl ? Yorumla Boavista +1 yıl Görmedim canım sana özel renk ne söyleyebiliriz hmm her çeşit gülden bir tane olsun hepsi senin olsun 😘😘😍😍 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Neyse boşver 😏 Yorumla Boavista +1 yıl Sen benim papatyamsın ;) Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Oldu bak😌😅😅🥰🥰 Yorumla Boavista +1 yıl 😋😋 Yorumla
LimonÇiçekleriPorti Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Benzet B. :D 2 1 Yorumla Boavista +1 yıl Yeşil Yorumla
karamelcik333 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Benzet 1 6 Yorumla Boavista +1 yıl Krem Yorumla karamelcik333 +1 yıl Saol ;) Yorumla Boavista +1 yıl Rica ederim Yorumla karamelcik333 +1 yıl Son mesaj takıntım var :( iyi geceler kuş Yorumla Boavista +1 yıl İyi geceler 😂 Yorumla karamelcik333 +1 yıl Sanada Yorumla
FuulYAY Takip Et Yoda Yaş: 54 , eic 97% +1 yıl Gülü çok severim 1 3 Yorumla Boavista +1 yıl Mavi Yorumla FuulYAY +1 yıl Teşekkürler Yorumla Boavista +1 yıl Rica ederim Yorumla
KuşKQnmaŽHayrįye Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl olur 1 7 Yorumla Boavista +1 yıl Turuncu Yorumla KuşKQnmaŽHayrįye +1 yıl valla kopya çekmediysen bildin Yorumla Boavista +1 yıl Kopyasız olmaz 😂 Yorumla KuşKQnmaŽHayrįye +1 yıl kokusu çok güzeldir tutuncu gülün1 Yorumla Boavista +1 yıl Genel olarak güller güzel kokar ya Yorumla KuşKQnmaŽHayrįye +1 yıl evet.. turuncu daha mayhoş ve farklı. Yorumla Boavista +1 yıl Doğrudur Yorumla
amalfi1 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Bende kendimi mavi bir gule benzetiyorum 😀 1 3 Yorumla Boavista +1 yıl Mavi diyeyim o zaman 😂 Yorumla amalfi1 +1 yıl De bi zahmet 😀 Yorumla Boavista +1 yıl Dedim bile 😂 Yorumla
efrumiye Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 62% +1 yıl Ben karagül 1 1 Yorumla Boavista +1 yıl Siyah Yorumla
Zernngmfm Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 47% +1 yıl Beyaz pudra 1 2 Yorumla Boavista +1 yıl Beyaz Yorumla _princessa_ +1 yıl Evet:) Yorumla
KürtKızı21 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Benzet bakalım 1 3 Yorumla Boavista +1 yıl Yeşil Yorumla KürtKızı21 +1 yıl Kırmızı Yorumla Boavista +1 yıl Kırmızı olsun tamam Yorumla
rolyapamayanoyuncu9 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl evet 1 4 Yorumla Boavista +1 yıl Siyah Yorumla rolyapamayanoyuncu9 +1 yıl urfalıyam diyeyim o zaman :) :) Yorumla Boavista +1 yıl Anlamadım o ne alaka 😂 Yorumla rolyapamayanoyuncu9 +1 yıl siyah gül sadece urfa halfetide yetişir. ender bir türdür. sadece o toprakta siyah oluyor. Yorumla
Müphemiyet Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Kırmızıyım. İçim ateş gibi alev alev 1 1 Yorumla Boavista +1 yıl Kırmızı Yorumla
benkendall Takip Et Master Yaş: 24 , eic 82% +1 yıl Buyrun lütfen😊 1 3 Yorumla Boavista +1 yıl Krem Yorumla benkendall +1 yıl 😄 en sevmediğim renk Yorumla Boavista +1 yıl 😂😂 Mavi o zaman Yorumla
1masalperisii Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Olur 1 9 Yorumla Boavista +1 yıl Pembe Yorumla 1masalperisii +1 yıl Ay hiç sevmem pembeyi ama Yorumla Boavista +1 yıl Mavi olur mu 😂 Yorumla 1masalperisii +1 yıl En sevdiğim renk 😊 Yorumla Boavista +1 yıl Tuturdum iyi bari :) Yorumla 1masalperisii +1 yıl Ahah süpersin tuttu bu sefer😊 Yorumla Boavista +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla 1masalperisii +1 yıl Ne demek , ben teşekkür ederim. Yorumla Boavista +1 yıl Rica ederim bende Yorumla
gencoyun-135 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Evet benzet. 1 1 Yorumla Boavista +1 yıl Sarı Yorumla
Dertli5446 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 90% +1 yıl Benzet 1 3 Yorumla Boavista +1 yıl Mor Yorumla Dertli5446 +1 yıl Eyvallah Yorumla Boavista +1 yıl Eyvallahlar bizden Yorumla
DoğmayanGüneşim Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 335 cevap paylaştı. tabi olabilir 1 5 Yorumla Boavista +1 yıl Mavi Yorumla DoğmayanGüneşim +1 yıl En sevdiğim renk mavi Yorumla Boavista +1 yıl Ne güzel o zaman Yorumla DoğmayanGüneşim +1 yıl Nokta atışı teşekkürler Yorumla Boavista +1 yıl Rica ederim :) Yorumla
Bilmekistiyorumm2 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Benzet 1 1 Yorumla Boavista +1 yıl Siyah Yorumla
PetroSexual Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Benzet bakem. 1 1 Yorumla Boavista +1 yıl Siyah Yorumla
ÜzülmedimKiii Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 99% +1 yıl Olur benzet 1 1 Yorumla Boavista +1 yıl Pembe Yorumla
karlarkralicesii Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Benzet 1 1 Yorumla Boavista +1 yıl Gökkuşağı Yorumla
SılaBa Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Benzetttt😍😍 1 3 Yorumla Boavista +1 yıl Kırmızı Yorumla SılaBa +1 yıl Yani ilk rengim siyah ama ikinci olarak kırmızıyı da severim yaklaştınn😍 Yorumla Boavista +1 yıl Tüm renkler güzeldir 😂 Yorumla
badgirlll010101 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Benzetebilirsin. 1 5 Yorumla Boavista +1 yıl Şeftali rengi Yorumla badgirlll010101 +1 yıl Neden şeftali rengii Yorumla Boavista +1 yıl Random olarak verdim aslında 😂 Yorumla badgirlll010101 +1 yıl Hkhcjhfjfcf Yorumla Boavista +1 yıl Jsjsjdjd Yorumla
KediimBenVeYatağım Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Olur benzet 1 1 Yorumla Boavista +1 yıl Turuncu Yorumla
ajdaozdemir Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 67% +1 yıl benzet bakalım 1 6 Yorumla Boavista +1 yıl Gökkuşağı Yorumla ajdaozdemir +1 yıl öyle bir gül rengi mi var🤔 Yorumla Boavista +1 yıl Varmış Yorumla ajdaozdemir +1 yıl TM o zaman iyimiş ellerinize sağlık Yorumla Boavista +1 yıl Rica ederim Yorumla ajdaozdemir +1 yıl 💛💛 Yorumla
Zemheri27 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Benzetin bakalım 1 3 Yorumla Boavista +1 yıl Gökkuşağı Yorumla Zemheri27 +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla Boavista +1 yıl Rica ederim :) Yorumla
Jendeukiee Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl benzet 1 1 Yorumla Boavista +1 yıl Mercan rengi Yorumla
hamzakemal Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 81% +1 yıl benzet 1 4 Yorumla Boavista +1 yıl Krem Yorumla hamzakemal +1 yıl neden krem? Yorumla Boavista +1 yıl Random olarak verdim renkleri, düşünceliği simgeliyor :) Yorumla hamzakemal +1 yıl tamam Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Benzet 1 2 Yorumla Boavista +1 yıl Sarı Yorumla suumisali_ +1 yıl En sevdiğim renk 💛 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Olur... 1 1 Yorumla Boavista +1 yıl Mavi Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. Buyur 1 3 Yorumla Boavista +1 yıl Beyaz Yorumla Ayhan67 +1 yıl Teşekkürler Yorumla Boavista +1 yıl Rica ederim Yorumla
July_22 Takip Et Bilge Yaş: 40 +1 yıl Neymiş😁 1 5 Yorumla Boavista +1 yıl Turuncu Yorumla July_22 +1 yıl Yuhhh😁😁çok severim o renkli koltuklar bile o renktii Yorumla Boavista +1 yıl Tutturdum iyi bari 😂 Yorumla July_22 +1 yıl Caktirma☺️ Yorumla Boavista +1 yıl Çaktırmam tamam 😂 Yorumla
Haylazzponçik Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Benzet bakam 1 0 Yorumla
_tuçee_ Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Benzet bekliyorum 😉 1 4 Yorumla Boavista +1 yıl Kırmızı Yorumla _tuçee_ +1 yıl Kırmızı severim Yorumla _tuçee_ +1 yıl Şimdi de anlamını merak ettim Yorumla Boavista +1 yıl Anlamını bilmiyorum ki 😂 Yorumla
aybuvallaben Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Peki beni 1 11 Yorumla Boavista +1 yıl Gökkuşağı Yorumla aybuvallaben +1 yıl Neden pekiii Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Neden peki?😂 Yorumla Boavista +1 yıl Random olarak verdim renkleri 😂 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl 😂😂😂ya sabır Yorumla Boavista +1 yıl @Karamelaaaa Noldu canım 😂😂 Yorumla aybuvallaben +1 yıl Merak ettim sebebini sadece 😂 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Haklısın kuzum 😄😄 @aybuvallaben Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Gözlerin ne kadar güzel masAllah ya @aybuvallaben Yorumla aybuvallaben +1 yıl @karamelaaaa teşekkür ederim ederimm 🥰 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Rica ederim bebeğim ♥️♥️ Yorumla
Gülpempe45 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Buyrun. 1 5 Yorumla Boavista +1 yıl Koyu pembe Yorumla Gülpempe45 +1 yıl 🌹🌹🌹 Yorumla Boavista +1 yıl İsminden yola çıkmıştım Yorumla Gülpempe45 +1 yıl Teşekkur ederim. Yorumla Boavista +1 yıl Rica ederim Yorumla
Zeynep898 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Benide benzetirmisin 1 1 Yorumla Boavista +1 yıl Koyu pembe Yorumla
Arabesk_rap Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Benzet 1 2 Yorumla Boavista +1 yıl Sarı Yorumla Arabesk_rap +1 yıl 👍 Yorumla
Biraz_Huysuz Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Olurr 1 3 Yorumla Boavista +1 yıl Siyah Yorumla Biraz_Huysuz +1 yıl Güzelll Yorumla Boavista +1 yıl Güzeldir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Benzet 🤍🤍🤍🤍🤍🤍dahada almadıysan mesajı permatik çekerim
Şeftali rengi
Kör
Beyaz olsun tamam 😂😂
Olum bana niye gıcıklık yapıyorsun😂
Telefondaydım emoji gözükmedi valla 😂
Bende telefondayım 😂
Telefon hiç çekilmiyor 😂
Bilgisayar denemedim ama telefon yani uygulama altyapısı çok düşük
Bilgisiyar çok daha rahat
Bilgisayar kardeşimden elime geçmiyor 😕
Hiç sevmem öyle benimde öyle
Keşke tek çocuk olsam😂
Onu bende diyorum hep keske
Öldüremedimde😂
Oldurme ama oldurmekten beter et
Tabi o benim dudağımı yardı yüzüme bardak attı ben onun ağzına pasta sokup kafasını yerlere çarptım uçan tekme attım öyle geçiniyoruz işte
Ne güzel anlaşıyorsunuz siz öyle maşallah 😂
Tabi ben zehirleme girişimlerim var taşlıktan aşağı atmışlığım var
Fenamışsın sende 🙈
Beni sinir etmeyin 😂
Tamam tamam 😂
😈😈😈
Aşkım tam senden bu da kardeş düşmanı sjsjsj
Biz birbirimizin canına kastettik kaç kez annem bazen giderdi bana şey derdi öldürme çocuğu
Kıyamam yaa😂😂😂
Gerçek ben ciddiyim
Evet aşkım benim gibi 😂😂
Bebekken o üstüne otururdum hep 😂😂😂
Şimdi o bana diyor bebeğin olsunda nefesini keseyim diye😂
Psikopat 😂😂😂
Şşşt 😂😂
Kardesini deli etmissin sende intikam alamamis içinde kalmis 😂
Aynen 😈😈
Nasıl bir konuşma bu be
Takılıyoruz bromla sende gel😂
Ben kendi rengimi biliyorum ama merak ettim benzet bakalım
Mor
Hadi bakalım yeni favori rengimi belirle -pp'ye göre diyorsan bana uzaylı gülü falan dersin herhalde-
Bordo diyesim geldi 😂
Ama çok koyu ya kan gibi ama cinayet gibi de 🤣
Güzel ya 😂
Şahsen bakmıyorum çünkü o yolun kurbanı olan bir evlat üyesiyim
Siyah
Görmeden benzetebilme olasılığın nedir? 😛
Tutturmaya çalışıyorum artık 😂
Hadi bakalım benzet.😀
Mor
Cıks.. Mor bana hiç uymaz.. 😀
Şeftali rengi 😂
Yok yarmagül..😀 😂 😂
Öyle bir gül rengi var ama ne yapayım 😂
Benden hangi renk olmazsa onları dedin.. Sen tahmin etme.. Tutmuyor.. 😀 😂
Genelde herkesi tutturdum 😂
Beyaz diyim tamam
Peki, buyurun o hâlde.
Koyu pembe
Reçellik gül olsa bari, değerlendirirdim. 🙄
O Hangisi oluyordu 😂
www.mutbirlik.com/.../tuplu-yediveren-recellik-kokulu-gul-fidani
Bu oluyor kendileri. :D
Pembe ile aynı değil mi 😂
Yok, degil bence.😣
Hmm bilmiyorum bende
benzet bakalim
Turuncu
O kadar renk var mı djdjdjdjd
Sarı
Eh var biraz 😂
Çiçek çokta sevmem ama benzet olur
Koyu pembe
Hiç sevmediğim renk🙄
Hadi benzet bakalim😊
Beyaz
Sagol
😊
Rica ederim :)
Olar benzetebilersin🙄
Krem
Nee o renk gül mü varmış🤦♀️
Beyaz gibi işte 😂
Teşekkür ederim şimdiden
Pembe
Benzet 😘
Kırmızı 😘
Niye bir tek bana Özel renk söylemiyorsun kaç kişiye kırmızı demişsin olmaz böyle ama yaa😭😭😭😭😭
?
Görmedim canım sana özel renk ne söyleyebiliriz hmm her çeşit gülden bir tane olsun hepsi senin olsun 😘😘😍😍
Neyse boşver 😏
Sen benim papatyamsın ;)
Oldu bak😌😅😅🥰🥰
😋😋
Tamam
Kırmızı
Benzet B. :D
Yeşil
Benzet
Krem
Saol ;)
Rica ederim
Son mesaj takıntım var :( iyi geceler kuş
İyi geceler 😂
Sanada
Gülü çok severim
Mavi
Teşekkürler
Rica ederim
olur
Turuncu
valla kopya çekmediysen bildin
Kopyasız olmaz 😂
kokusu çok güzeldir tutuncu gülün1
Genel olarak güller güzel kokar ya
evet.. turuncu daha mayhoş ve farklı.
Doğrudur
Bende kendimi mavi bir gule benzetiyorum 😀
Mavi diyeyim o zaman 😂
De bi zahmet 😀
Dedim bile 😂
Ben karagül
Siyah
Beyaz pudra
Beyaz
Evet:)
Benzet bakalım
Yeşil
Kırmızı
Kırmızı olsun tamam
evet
Siyah
urfalıyam diyeyim o zaman :) :)
Anlamadım o ne alaka 😂
siyah gül sadece urfa halfetide yetişir. ender bir türdür. sadece o toprakta siyah oluyor.
Kırmızıyım. İçim ateş gibi alev alev
Kırmızı
Buyrun lütfen😊
Krem
😄 en sevmediğim renk
😂😂 Mavi o zaman
Olur
Pembe
Ay hiç sevmem pembeyi ama
Mavi olur mu 😂
En sevdiğim renk 😊
Tuturdum iyi bari :)
Ahah süpersin tuttu bu sefer😊
Teşekkür ederim
Ne demek , ben teşekkür ederim.
Rica ederim bende
Evet benzet.
Sarı
Benzet
Mor
Eyvallah
Eyvallahlar bizden
tabi olabilir
Mavi
En sevdiğim renk mavi
Ne güzel o zaman
Nokta atışı teşekkürler
Olur
Mercan
Benzet
Siyah
Benzet bakem.
Siyah
Olur benzet
Pembe
Benzet
Gökkuşağı
Benzetttt😍😍
Kırmızı
Yani ilk rengim siyah ama ikinci olarak kırmızıyı da severim yaklaştınn😍
Tüm renkler güzeldir 😂
Benzetebilirsin.
Şeftali rengi
Neden şeftali rengii
Random olarak verdim aslında 😂
Hkhcjhfjfcf
Jsjsjdjd
Olur benzet
Turuncu
benzet bakalım
Gökkuşağı
öyle bir gül rengi mi var🤔
Varmış
TM o zaman iyimiş ellerinize sağlık
Rica ederim
💛💛
Benzetin bakalım
Gökkuşağı
Teşekkür ederim 😊
benzet
Mercan rengi
benzet
Krem
neden krem?
Random olarak verdim renkleri, düşünceliği simgeliyor :)
tamam
Benzet
Sarı
En sevdiğim renk 💛
Olur...
Mavi
Buyur
Beyaz
Teşekkürler
Rica ederim
Neymiş😁
Turuncu