Pazartesi sendromu yaşıyor musun?

Günaydın ☀ Böylesi güzel bir iş gününde, haftanın ilk güzel gününde sendrom mümkün mü?

Ben daha çok pazar günü sendromu yaşıyorum. Çok sıkıcı gelir o gün bana. O yüzden hemen pazartesi olsun isterim😂
Merhaba,
Kendimi bildim bileli izinlerimi hep hafta içi kullandım. Hafta sonu çalıştığım için Pazartesileri bende ekstra bir sendrom hiç bir zaman yaratmadı. Bugün de işe geldim ve sanki hiç eve kapanmamış gibi ofise adapte oldum. Kahvemi yaptım, bilgisayarımı açtım ve işlerime koyuldum. Bu hava çok güzel. Herkese sağlıklı haftalar diliyorum.
Ben yaşıyorum. Genel olarak, cumartesi hava kararmaya başlayınca pazartesi sendromu başlar bende ahahah 😂😂
Cevap
42Cevap
İnsan işini seviyorsa sendrom yaşamaz. İşini sevmeyen insan sendroma girer...
yok benim sendromum iş günleriyle alakalı..
seviyorum çalışmayı
az düşünmemi sağlıyor :)
Günaydın aslında sendrom yaşamıyorum ama sabah sabah sinir eden müşterilerim oldu 😅 bu yüzden sendromum her an başlayabilir 🤷
Pazartesi sendromu yoktur, pazar gecesi uyumak bilmeyen insanlar vardır.
Günaydın.
Pazartesi sendromu hiç yaşamadım. Okulum oldu sevindim, işim oldu sevindim, yeni bir güne ve haftaya başlamaya hep sevindim ben.
inanır mısın sanki herkes beni beklemiş. Zart zart arayan hop gelen. Daha şimdiden bunaldım hiç çalışmak istemiyorum.
Hayr pazartesi benm icin yeni baslangıclarn günüdür
Hepimiz özledik çalışmayı p. tesi sendromu tarih olur bu gidişle ")
Günaydın ☀️ En sevdiğim gün pazartesi, böyle bir sendrom yaşamıyorum
Şu an hayır.. Herkese kolay gelsin mutlu keyifli günler..
Böyle bir şey yok hepsi bilinç altı bu artık örf adet olmuş. Pazartsi günü daha dinç olmak gerekirken yeni güne başlayıp yeni kararlar vs. Bunlar hep tembellikten.. Kendimzii öyle empoze etmişiz.
Ekonomideki sıkıntı yüzünden BİST te kaybımı hala gideremedim. Kara geçemedim. Ana parayı bulamadım. Her pazartesi borsa daha da düşecekmi diye direse giriyorum. 😎
14 aydir evden calistigim icin sendromumum yok pandemiden once de yoktu zaten...
Önceden yaşardım. Ama pandemi başlayınca dönüşümlü çalışmada böyle bir sıkıntı olmadı. Asıl şimdi işe gitmek istiyorum
Pazartesi İslam da mübarek gündür ve cuma günü gibi kutsaldır efendimiz bugün doğmuştur ona göre konuşun derim.
Serbest meslek erbabıyım. Özel sektörde de çalışsam, severek yaptığımdan dolayı işlerimi, gün tutmuyorum. Tatil de gibi çalışıyorum, denene bilir.
Evet. Her hafta istisnasız yaşıyorum..
Günaydın..
İşe adaptasyon biraz zaman aldı lakin biraz hareket iyi geldi
Ben de salı sendromu var. Şaka değil. Pazartesileri çok severim.
Yok be tatilde evde bunaldigim için koşa koşa geldim😁
Yaşamıyorum evden çalışınca o sendrom gitti yerine kahvaltıda ne yesek sendromu başladı :D
Hayir esnek calisma dolayisiyla yine evdeyim. Sadece sali calisicagim
Ben hiç yaşamadım. Nasıl bir şey bilmiyorum da o sendrom :)
Genelde yaşarım da şimdi iyi geldi 1 aydır evde yata yata bir hal oldum 🤣
Erken uyanma sendromum var , evet.
Yok 1 yıldır yaşamıyorum
Kısıtlama bitmiş bayram tadında bir pazartesi 😎
Kendi işim her anlamda memnunum pazartesi cuma farketmiyor bu yüzden ☺️
Yaşıyorum halat benim sendromum işin baslayisi değil işe başlamak için olan sabırsızlık. :)
İse gitmediğim hâlde yaşıyorum. Sanki her yer karanlık.
Günaydın , yaşamiyorum
Pazartesi mutluluğu yaşiyorummm 🕺🙌😂
Evden çalıştığım için sendrom yok :)
Yok ama beklemek öldürüyor beni
Yaptığın işden mutlu isen evet
Yaşıyorum sevmiyorum pazartesileri
Hayır evdeyim neyin sendromunu yaşıcam skdj
eh biraz
Yaşamıyorum abartıldığını düşünüyorum
Pazar akşamı sendromu daha kötü
Hayır çok şükür yaşamıyorum
Öyle bir derdim yok yatıyorum