Kendini yenileyebiliyor musun En son ne zaman kendinde bir devrim yaptın veya düşünüyor musun 🤔 (2 ay öncesine kadar burda en popüler üyelerden biriydik ve ikizler burcu istikrarsızlığı dolayısıyla ara verdik 😏 Dönesim yok gibi! Motive edilmeye ihtiyacım var 💚)
Rüyada bile ilk adımı atmak gerekir değil mi
Bu sene iyi geçmedi söylemem lazım Kader beni seçmedi ama görmemem lazım Belki birden bire yeniden başlamam gerek Eskiden taptığımı bugün taşlamam gerek Yeni bir aşk yeni bir iş Yine gülecek bir neden lazım Yeni bir haber yeni bir kader Bunlar için bana şans lazım Yeni bir duruş yeni dokunuş Tek tek keşfetmem lazım Yeni bir hayat gerisi bayat, aah Kendime yeni bir ben lazım, aah Kendime yeni bir ben lazım Günler güzel geçmedi unutmam lazım Asıp yüzümü kalmışım azcık gülmem lazım Hep içime atmışım anlatmam gerek Hepsini bir kazana atıp toptan kaynatmam gerek...
Güncellemeler
+1 yıl
Oo dönüşüm süper soru olmuş😊 @supersoru @supersiniz
Yeni başlangıç yapmak için umut gerekli. Geçmişte yaşadıkların senin için bir basamak olmalıdır. Davranışlar düşünceye tabidir derler. Neresi olduğu önemli değil bir yerinden başlamak ve azimle çabalamak önemli olan. Başka türlü her şey aynı kalır
Affetmek rahatlatır öldükten sonra hesap zaten görülecek Yük etmeye gerek yok değil mi Sağlam koşu ilk adımla başlar geçmişimize güvenle basalım inşaAllah 😊
Tabi bir başlangıç yapmanın vakti gelmiş. Benim kendimi yenilemem konusunda da hep hayatta ya büyük devrimler yaşadım ya da olduğum gibi devam ettim. Bana bu stil hep devam edicekmiş gibi geliyor. Güzel paylaşımlarını KizlarSoruyor bekliyor olucak 🎯🌠 keyifli vakitler dilerim.
Her zaman hazır olmak lazım 😌 Şu anda yenilenme aşamasındayım bunun için epey çabalıyorum umarım pes etmem ve karşılığını alırım 🙏 Hoşgeldin bu arada 🙃
Kimmiş depresyonda, ruh sağlığı uzmanı var karşınızda behey hanımefendi 😊 Bugün zirvenin coşkusunu yaşayalım da yarın hesap kapanırsa varsın unutulalım Geleceğin derdini bugüne taşımaya gerek yok 😁
Eskiden yaşadıklarımı düşündüğümde sakin kalabiliyor ve yaşadığım şeylerin bana ders verdiği için mutlu oluyorum, Eski olaylara karşı beslediğim sinirin yok olduğunu da hissetmeye başladığımı zamanla anladım ki yeni bir ilişkiye hazır olduğumu anladım! yeni hobiler edinmeye başladım kendime yeni bir şans verdim yeni insanlar tanımaya karar verdim nereye vs vs 😊🤗
Bu güzel açıklama için teşekkürler Kültür seviyenizi de görmüş oldum Affetmek rahatlatır öldükten sonra hesap zaten görülecek Yük etmeye gerek yok değil mi Sağlam koşu ilk adımla başlar geçmişimize güvenle basalım 😊