malum ülkemizde derisi siyah olanlara sanki dünya dışı bir varlıkmış gibi bakılıyor halkımız tarafından. hele ki zenci imajını düşündükçe ilgi bir miktar daha artarak, erkekler tarafından hayranlık ve bir o kadar da kıskançlık ve nefret duyguları harmanlanıyor. güzel bir Türk kızını bir zenciyle el ele gördüğünüzde ilk aklınıza gelen nedir? zencilerin Türk gözündeki imajını merak ediyorum...
Cevabın nedir?
Bizim Turk milleti yine ''askin dili dini irki yoktur'' ya da ''irkciliga gerek yok'' diye sallamis yine. Kardesim olayini niye irkciliga getiriyorsun hemen? Ortada bir soru var ve bu soruya cevap veriliyor. Ne yani yakistirmak zorunda miyiz? Ki yakismiyorlar da. Ayni fikirde olmak zorunda degiliz ki.
Ayrica ac bir Kuran oku da gorelim askin dini yok muymus var miymis. Ama ulkemizde bazi kizlar genelde inancsiz yetistiriliyor, bunun en buyuk sebebi de aileleri. Ben sahsen gunde 5 vakit namaz kilmasam da, yine de Kuran'in Turkcesini okudum ve kadinlarin gayri-muslimlerle birlikte olmamasi gerektigini oradan ogrendim. Gel bunu Kadikoy'deki, Taksim'deki bazi ozenti turk kizlarina anlat.
Ben genel olarak Turk kizlarindaki yabanci merakini anlamis degilim, adi john ama apache tipli birinin olanin saginda solunda altinda ustunde dolanirlar, aynisinin adi mehmet olsa burun kivirir gecerler yanindan. Durum su ki yurtdisinda kimsenin sallamadigi bir suru surpuntu tipi sirf yabanci olduklari icin Turk kizlari istemekte bu da dogal olarak kalitelerini dusurmekte. E tabi 180lik italyan, alman ve rus kizlarin oldugu avrupa'da oranin erkekleri 160lik Turk kizlarini sallamamakta (sallasa da anca yatakta 1 gece kullanip cope atmalik sallamakta) oldugundan ulkemin kizlarina nerede acikta kalmis abuk Ganali Somalili yabanci surpuntu tipler varsa onlar kaliyor.
Sonuc olarak. 160lik citi piti kizin yanina 180lik kokusu 50 metreden belli olan bir zenci yakismiyor arkadasim, istediginiz kadar alinin bu boyle. Irkci degilim 25 senedir de Istanbul'da yasiyorum ama gordugum kadariyla zencilerin hijyenden de haberi yok kaliteden de, cogu apaci gibi dolasiyor.50 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılzenci ile beyazların aslında penis ortalamaları aynıdır
fakat zencilerde yapı olarak aşırı uçlarda örnekler daha fazladır
misal ortala 15 cm olan 100 beyaz ile aynı ortalamada 100 zenci olsun...
20 cm üstü belki 1 beyaz çıkarken, zencilerde 5-6 tane çıkar
fakat aynı şekilde aşırı küçük penis olayıda zencilerde daha coktur
yani büyük hayallerle gidip dev bir hayal kırıklığı yaşamanız olası :)
ger.ek büyük penis ten rengi değil ırklara göre olur aslında
misal bir kongolu gördüğünüzde vay siyahlarla bizim ortalamamız aynı demeyin
çünkü onlar kongolu, adamların ortalamaları bile 20 cm üstü
neyse konuya geri dönersek
shabani nondayı satmıcaktık62 Yorumla- +1 yıl
Kongo merkez, 20 üstü herkes.
- +1 yıl
teşekkürler güzel cevap bağlama da güzel olmuş :D +1
Ayni turk erkegi gibi, ve diger tum milletlerin erkekleri gibi iyileri de var hiyartolari da var. Neden insanlar birinin zenci sevgilisi olunca tuhaf bakarlar anlamiyorum. Tamam Turkiye'de o kadar da gorulmus bir sey degil, henuz yeni uluslararasi olmaya basladik. Ama insan insandir yahu...
32 Yorumla
+1 yılderisi farklı olana ayrımı benim bildiğim müslümanlar ya da ülkemizden çok gelişmiş olan eski sömürge devletler yapıyor...çok gereksiz bir şey eğer hala kabullenemeyen varsa...
bir de neden hep penis ve cinsellik üzerinden gidilmiş? kimler ne düşünüyor buradan belli sanırım..32 Yorumla- +1 yıl
Benim de aklıma geldi ama :)
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
35Cevap
+1 yılŞu Yerli kızlara bayılıyorum, işlerine geldiğinde her şeyi çok iyi bilirler, işlerine gelmedi mi muhteşem saf ayağına yatarlar.
Bir zenciyle erkeğiyle birlikte olan kızı gördüğümüzde genelde insanların aklına ilk:
1- Kalın ve uzun seviyordur
2- Yatakta çılgın ve değişiklikleri seviyordur
3- Koyu tenleri seviyordur
ve konu bizim yerli kızlar olunca en son olasılık olan, fizik ve renge değil, beyin uyumuna bakmıştır, gerçekten beğenmiş ve sevmiştir diye bilirim.
Eğer zenci bir erkeğin yanındaki yabancı bir bayan olsaydı (arada dağlar kadar fark olurdu) onlar ilk kafa yapısına, kafa uyumuna bakar, diğer her şey sonraki plandadır. Kafa yapısı uyan insan her konuda her aktiviteyi partneriyle yapar ve daha çok mutlu olur11 Yorumla- +1 yıl
bu güzel yorum neden 2 eksi gelmiş anlamadım. teşekkürler +1
Açıkçası senin dediğin gibi zencilere karşı bir hayranlık ve bir o kadar da kıskançlık ve nefret duyguları harmanlandığını sanmıyorum bunlar senin duyguların olabilir zencinin beyazda penis boyu olarak abartıldıı kadar farkı yok filmlere bakıpta profesör olmuş bir toplumuz sex konusunda ayrıca kız hoşuna giderse gezebilir bende isterim mesela zenchi bir manitam olsun bundan tuhaf bişey görmüyoru msadece farklılık :)
12 Yorumla- +1 yıl
ben de o farklılıktan bahsediyorum işte. kimisi penis boyu farklılığına dikkat çeker, kimisi deri rengi farklılığına, kimisi kas yapısı farklılığına vs. yukarıdakiler benim duygularım değil genele soru sordum benimle bağdaştırma. genel kanıdan bahsediyorum sadece...
- +1 yıl
kas yapısındaki farklılık ön planda beyaz insanın kası seri ve hızlıdır zenchinin daha yavaş ama dayanıklıdır o yüzden boksta zenchi daha avantajlı şu anda değil tabi ukraynalı kliçko kardeşler Dünya şampiyonluğunu elerinde tutuyor birde göbekdeliğinin yerleri farklı olur siyahların atletizmde, beyazların ise yüzmede başarılı olmasının nedenini de budur penis mevzusuna girmiyorum bile
türk gençliğin p*rno aşkları ve abazalığı sonsuz olduğu için erkeklerin düşündükleri şey belli,kızlar da bu yüzden mi bizi tercih ediyorlar bilmem ama istek fazla,türk erkekleri istemedikleri kadar bizi seviyorlar,tabii türk erkekler de bu durumdan rahatsızlar,kıskanıyorlar laf sokuyorlar,ama ben hem kızlara hem erkeklere cevabım var,havalara girmek için benimle olmak istiyorsan ya da bana değil aletime aşıksan,ben o aletle seni havalara uçururum merak etme,ama farklı olduğumdan değil,öylesine bana aşıksan ve ben de senin gerçek aşkını görüp insan gibi sevebilirsem eyvallah ben seni başıma taç yaparım.erkeklere sözüm bu''kusura bakmayın siz onlara doyuramıyorsunuz,Allah bunun için bize yeterince büyük bir alet verdiyse bilin ki kızlarınız bize bağışlandı,size de nalet kaldı'' (çok kötü değil mi sen sokakta kız arkadaşınla gezerken beni görüp beni yatakta hayal etmesi'' hopaaa
10 Yorumlaalışveriş merkezinde bi kere denk gelmişti.
sarışın bebek gibi kız. daracık ve minicik bi şort giymiş üste askılı birşey. zencinin eline girmiş gidiyordu. dediğim tek şey.bu adam bu kadını duvardan duvara vuruyordur :D31 Yorumla- +1 yıl
:D
Zenci ve erkek denince akla ilk penis gelir haliyle seks yaşamları :) kız kısa boylu ise eğer kızın boyuna bak be adamın penisi kadar boyu vardır diye de düşünülür :)
56 YorumlaNeden ama ben Lennox levisin dudaklarına jakop 'taylor loutnerin ' kaslarına aşığım :D ve aklıma ne güzel birbirlerini seviyorlar diye bakarım :D
11 Yorumla- +1 yıl
neden değil... herkes fikrini söylüyor. böyle düşünmen gayet mantıklı ve masum. düşünce tarzın çok hoşuma gitti. :)
+1 yılİşin içinde aşk varsa eyvallah ama genelde bizim kızlarınız özentilikten çıkar zencilerin çoğu Türkiyeden ilkel nijerya vesaire gibi abudik gubidik ülkelerdendir bu ülkede ve çoğunun mentalitede türk kızı avrupalılar gibi geldiğinden ben buna vururum hesabı var
00 Yorumlabenim tanidigim biri zenci biriyle evli ama senin düsündügün sebeplerden dolayi oldugunu hic sanmiyorum sevmis almis daha baska bir aciklamasi olamaz bence
32 Yorumla
+1 yıl"neden bende yok" diye 2 dk lıgına bunalıma girerim.
54 Yorumla- +1 yıl
vallaha mı?
- +1 yıl
:D bir dürüst cevap daha ... +1
+1 yılGörmedim henüz ama niye ya hoşlar anneme gösteriyorum bizim pazarda var kızım o kirli gibi duruyo diyo(ben biraz titizimde)
33 Yorumla- +1 yıl
=) adamı çitilerim diye korkuyo bence annem=)
Aile & Toplum konusunda 310 cevap paylaştı. Afrikada bir beyaz erkeği zenci kızla gören afrikalıların düşüncesiyle aynı olur :D
31 Yorumla- +1 yıl
güzel bakış açısı... +1
Birbirlerini nerden buldular kiiii :/ derim. :D Sanki başka insan kalmamış gibi :D Herkes birbirine aşık olabilir.Din dil ırk ayrımı olmaz tabiiki.Ama merak ederim sadece :)
10 Yorumlakızın alım gücü yüksek derim ben :)
186 Yorumla- +1 yıl
:))))))))))))))))))
+1 yılırkçı değilim asla.onlarda etten kemikten insan.amma velakin bu çifti ilk gördüğüm de allah kadının yardımcısı olsun diyorum yatak odası civarında.sapıklıktan değil ilk bu geliyor aklıma
11 Yorumla- +1 yıl
:) aynen tüm erkeklerin sanırım... ben de görünce aynısını düşünmüştüm. acaba bunun için mi birlikte diye soruyor insan kendi kendine...
+1 yılTürkiyede zencilere karşı ırkçı bir tutum yoktur ama Türkiyedeki zenci nüfusunu düşünürsek tekboynuzlu bi ata binmiş elf görmek kadar tuhaf gelir insanlara.. şahsen ben çok zenci tanıdığım için aklıma hiç bişey gelmez dikkat bile etmem..
10 Yorumlaelinden tutup gezmesi normaldirde ben daha çok kız oturabiliyomu diye bakarım
31 Yorumla- +1 yıl
ooooooffff :))))))
- Aile & Toplum konusunda 788 cevap paylaştı.
+1 yılaşk işte dil-din-ırk-ten rengi ayrımı yapmaz aşk aşktır
32 Yorumla miki aklıma gelirse ilk bende ,miki için zenciyleyse kızda, miki yüzünden kızla arkadaş olduysa bunu kabul ettiye zencide ,mike sürülecek akıl yok...
15 Yorumla- +1 yıl
:)
- +1 yıl
hoşbulduk :) arada girip nabız yokluyorum ... nickin değişmiş ama cevaptan hemen sen olduğunu anladım :)
- +1 yıl
işte bu :))) var mı senden kıvrak zekası olan bu sitede bilmiyorum ama asıl saygılar benden kardeşim...
kız belki öyle erkeklerden hoşlanıyor benim gibi sempatik buluyor olabilir hekes eşit herkes aynı heke insan sonucta kabullenin
20 Yorumlacikolatayi bitter seven kizdir derim. ne dusunecegim yahu. hem sanilanin aksine hepsi 20 uzeri degil zencilerin, soyunma odasinda kacip saklanan tipler dolu :D
12 Yorumla- +1 yıl
diğer zencilerden saklanıyordur belki :)
+1 yılkötü bişey gelmez elin kızı istediğiyle gezsin hiç farketmez ve bu konuda empatı kuramam ama bir erkek olarak zenci kız tercih etmem hatta sarışında sevmem kendi tenimden hoşlanırım.
10 Yorumlazenci türk olamaz mı arkadaşım? ne bu ırkçılık böyle? tc vatadandaşı olan bir sürü yabancı insan var. ve burada doğan da var. türkiye global ve küresel bir coğrafyada tek tip insan görmekten vaz geçin 72 milletten insan var bu ülkede.
12 Yorumla- +1 yıl
tamam da soru ırkçılık değil... yanlış yorumlamışsın...
- +1 yıl
Zaten asıl türkler zenciler olduğu için kızların hoşuna gidiyor örnek; zenci moğollar
rengine bakmam uyumlulukları güzel ise yakışmışlar der geçerim
10 Yorumla
+1 yıldirek kızın kalçalarına bakarım darsa vay haline
85 Yorumla- +1 yıl
vayyyy .:)
- +1 yıl
Erkeklerin düşüncelerini okumuşsun tam bir erkek cevabı olmuş :)))
- +1 yıl
hardcore bir cevap olmuş. cesaret ve samimiyetin için +1
+1 yılSaat koleksyonu merakı ?
43 Yorumla- +1 yıl
:D yok artık saati takacak yer arıyo diyosun :D
- +1 yıl
:))))
Alışık olmadığım bir görüntü olduğu için biraz garipserim. 3sn sonra aklımdan çıkar.
10 Yorumlabu kızda mide yokmu yaa:)
64 Yorumla- +1 yıl
bilemem. hoşlananlar da var elbet...
- +1 yıl
Varmış ama zenci s*kt*kten sonra kalmamış.
- +1 yıl
@Sorankisi1 malmisiniz insan fizyolojisini aşan şeylere inaniyorsunuz
peki sana soru berker zenci bir kadına laf atan türk erkeği ve o kadının ona dönüp umursamaz şekilde baktığını görünce ne düşünürsün :)) ben , bilardo topuna iple vurmak :)))
03 Yorumla- +1 yıl
eğer bir Türk erkeği zenci kadına laf atıyorsa donanımı güçlüdür diye düşünürüm ben :))) ve benim bildiğim Türk erkeği donanım güçlüyse o kadının umursamaz bakışlarını o kadına yedirir :)) yani Türk erkeği bilardo topuna iple vurmaz...
- +1 yıl
:)))))))))))) gömdün dostum... fildişi sahilleri diyelim arada aldığımız ufak tefek galibiyetler vardır heralde. san marino gol dahi atamıyor...
Karşılaşmıyor değilim. Beyaz bir kadın ve Zenci bir erkek. Zevk ve renk meselesi deyip geçiyorum.
00 Yorumlageneldee zenciler turk kizlarindan hoslanirmiiss
35 Yorumla- +1 yıl
allah allah :)))
Püff =) Çok şükür zenci kıskançlığım yok ;)
12 Yorumla- +1 yıl
beyaz zenciyim diyorsun yani :)
+1 yılTürk soyundan gelenlerin tecavüzü sonucu zenci malların penisi büyüktür yoksa 18 cm araplarda dahil geçmiyor...
00 Yorumla
+1 yılKenya merkez geliyor aklıma :) link
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTehlikenin farkında mısınız? link
01 Yorumlaaklıma gelen şey aristoyu ilgiledirio sanırım, Zenci bir kız bile bulamayan zavallı türk erkeği..
00 Yorumla
+1 yılbüyük düşünüyordur :D
20 YorumlaNe kadar hoş çift derım ne dıyecegım baska :/
31 Yorumlaona xenci bile demem ben...
insan insandır..10 YorumlaGayet normal birsey. Ask bu irk din farkettirmez.
32 Yorumla
+1 yılalışı kuvvetliymiş derim
30 YorumlaUzun ve geniş araç hastası bir kızmış diyorum :((
10 Yorumlaiçi güzel olsun arkadaşım böyle faşizan düşüncelere girmeyin
23 Yorumla- +1 yıl
soruyu tekrar oku lütfen. ırkçılık değil farklılıktan bahsediyor. en iyi zenci ölü zencidir tadında bir soru değil.
- +1 yıl
iyi oku faşizm hakkında. eleştirmiyorum, dışlamıyorum farklılık sorgulamıyorum. ha dersen ki sever misin zencileri hayır... sevmem... bunu da saklamam ama soruda faşist birşey yok. faşizim soruda değil benim kafamda mevcut... bunu da ben söylemedikten sonra sen bilemezsin.
Fazla düşünmem işime bakarım
20 YorumlaYakışmıyor
21 Yorumla- +1 yıl
aynı fikirdeyim. sanki hava atmak gibi dicem ama...
kız büyük seviyor demek
10 Yorumla
+1 yıladam gara götüyle kız tavlamış derim :D
00 Yorumla
+1 yılvay amk zenci kapmış kızı ne diyecez :D
00 Yorumla
+1 yılBende zenci ruhu var :D
04 Yorumla- +1 yıl
ruh olması yeterli olmayabilir. kendini zenci gibi hissetmek başka zenci olmak bambaşka bişeydir sanırım.
- +1 yıl
Şeyim o kadar büyük değil onu soruyorsan :D Türk standartlarında :) Öyle sorulduğunda 20 cm felan diyolar ya. Okadar da değil. Küçük benimki küçük. Minicik bişey. Zor buluyom zaten işerken :)))))
- +1 yıl
ahahhahahhahaaa sormuyorum. bana ne... hayırlısı olsun çaresi vardır elbet... :)))))))))))))))))
- +1 yıl
Yok, hep böyle kalacak :D
BÜYÜK iş başarmışderim :):)
00 Yorumla*öhö öhöm*
22 Yorumla- +1 yıl
Zenci mi z*kt*
kaç watt çekiyor bu ?
00 Yorumlaaşk :)
30 Yorumlahiç bi şey
20 Yorumla
+1 yıltercih meselesi...
10 Yorumla
Devamını Gör(39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Zenci bir erkeğin elinden tutup dolaşan Türk kızları görünce aklınıza ilk gelen nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler