%100 diyebilirim. Çünkü o konuda kimseyi hayal kırıklığına uğratmadım. Şu burçlar güvenilmez bunlar güvenilirdir olayına her inanmıyorum. Bir kişi özellikle bu kalıba göre hareket ederse hayatında çok yanılmalar yaşar.
İkizler burcuyum. Yalan söylerim ama yalan söylediğimi belli ederim. Çok kaliteli bir şekilde yalan söylesem bile sonunda yalan söylediğimi açıklarım. Şeffaflığı severim. Orda güvenilmez denmiş. Ama en güvenilir burç ikizler. Hatta ikizler haric hiçbir burca güvenilmez. Her zaman bir yerde şüphe tutulmalı. Ama tüm dünya kendini ikizlere bırakmalı. Yani salıp bırakmalı ikizlere. En büyük ikizler. İkizler diyorum gerisi yalan diyorum
Tutamıyacagım bir söz vermem veremem Söz verdiysem ya yaparım ya da yapamadım diyip helallik isterim Günümüz insanları bi tuhaf olmuş Sözlerini çiğnemek çok kolay Ben sözümü yerine getiremeyince uykum dahi kaçıyor Ben boğayım bu arada
Benim bi arkadaşım var boğa adamın aldatmadığı kadın kalmadı. Ben ikizlerim ve güveni saygıyı çok seven ve önem veren biriyim. Burçlarda kafayı yemiş artık😕
Bu konuda ağzım yadığı için önceden söz verdiğim o zamanlar da sadık ve güvenilir biriydim ama artık kimseye sözüm yok. Herkes kişisine göre oynuyor ve birisine söz verecek değerde birini bulamıyorum ya da göremiyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kimse dörtdörtlük değil tabiki ama söz verdiğim zaman tutmaya gayret ederim yiyemeyecegim *ar*ragın üzerine oturmam 😅👉👉