Kalbinizi kırdıktan sonra gönlünüzü alan biri var mı?Gönlünüzün alınmasını bekler misiniz? Ben beklemem uzak olsunlar ben kendi gönlümü kendim alırım daha iyi derim. Sizce?
Kalbinizi kırdıktan sonra gönlünüzü alan biri var mı?
Olmaz mı, pek çok kişi denedi bunu. Fakat dahil oldukları bu eylemler, kalp kırmaya meyilli sözler ve zihniyetler o benlikleriyle birebir örtüşüyordu; özrün kabul edilmesi için bilinçsiz gerçekleştirilmiş olması gerek. İnsanlar değişmez, değişemiyor.. şu an kalbim kırılmıyor, kimse de umurumda değil; hiçbir davranış şaşırtmıyor çünkü beni. Düşünmem gereken çok ama çok daha önemli konular var hayatımda. Sonradan akıllanan bir beyin benim için yeterli olmuyor ne yazık ki. Gönül almayan, "ben buyum" mantığıyla yaşantılarını rezil bir şekilde devam ettirenler de var tabii. Onlara zaten söyleyecek söz yok; kısa zamanda kurtulduğun için mutlu olabiliyorsun sadece.
Evet dün çok sevdiğim, çok değer verdiğim bir arkadaşım birilerine kızıp beni haksız yere suçlamıştı, kalbim çok kırılmıştı ama ben pes etmeden elimden geldiğince kendimi anlatmaya gayret edip, beni doğru anlaması için çok uğraştım. Başardım ve beni anlayıp gönlümü aldı yine. Sorundaki delikanlı benim. Elimdeki gelinciği ona verdim ben. Umarım bir daha bana olan güveni hiç sarsılmaz. Allah kimseyi sevdiğinden, değer verdiğinden, arjadaşındannayornasın ve yanlış anlaşılmalardan korusun. 🌺😎🌸🍀
Sorunuza verdiğim bu görüşümde çok samimiydim. Sizin de görüşüme değer verip EŞG vermeniz beni duygulandırdı. Teşekkür ediyorum. Siz de çok hassas ruhlusunuz. 🥀😊
Artık herkes ben buyum kafasında olduğu için kimse kırdığı kalbi onarmaya çalışmıyor zaten artık kimseden de bir beklentim kalmadı. Herkes bir gün değişir ve ben buyum demeye başlar belkide artık o kişi sadece gerçek yüzünü gösteriyordur elveda demek okdr zor olamamalı ama nedense zor geliyor bana.