Açılmayı düşünüyorum ne yapmalıyım?

Yaklaşık 3 4 yıldır kapalıyım. Ama annemin isteğiyle kapandım regl olduğumda annem kapan dedi ben biraz daha sonra kapanmak istiyorum dedim ama 3 güne kapanıcaksın dedi ve zorla kapandım. Sonra istemesem de alıştım zaten sokakta erkeklerin beni süzmesi hoşuma gitmiyodu ve böylece kimse bana bakmıyodu. Sonra zaman geçtikçe kendimi çirkin hissetmeye ve göründüğüm gibi biri olmadığımı farkettim çok fazla dini bütün bi insan değilim imamhatipte okuyorum okulumu değiştirmek istediğimi de söylediğimde sanki dinden çıkmışım gibi annem bana kızdı olmaz asla dedi ama mesleki dersler çok zordu son sınıfta 6 tane mesleki dersle mi uğraşacağım ben de değişmek istedim yani zaten bu sene değişmezsem değişemiyiceğim bi daha her şey kendi istediği gibi oluyor benim hayatımda benim isteklerimin hiçbir önemi yok onun için. Seçimlerim bile yok. Açılmak istiyorum okulumu değişmek istiyorum ama söylediğimde beni silmiş gibi davranıyor annem özellikle açılmak konusunda. Başörtüyü zorla kafama geçiriyorum hayır yani o kadar erken zorlamasaydı beni ben ilerde kendi içimden gelerek kapanmak isterdim ama olmadı. İlerde başka bir yerde yaşamayı ve açılmayı düşünüyorum burda açılırsam herkes fazla tepki göstericek ve rahat edemiyicem. Ailesiz de nası yaşıyıcaksam artık. Off gerçekten sıkıldım yeter artık napıcam ben
Açılmayı düşünüyorum ne yapmalıyım?