Merhaba, dikkat çekmek tabii ki herkesin hoşuna gider diye düşünüyorum. Çünkü biz doğamız gereği toplum tarafından da kabul görmek ve beğenilmek isteriz. Bu da oldukça doğaldır yani böyle olması gerekir zaten. Fakat dikkat çekmek kısa süreliğine hoşuma gider benim. Eğer bu süre uzarsa ve dikkatini çektiğim kişi benimle tanışmak için adım atmıyorsa, gizemi anlamsız bir yere uzatıyorsa ben onun samimiyetine inanmam ve geçici bir beğeniden ibaret olduğunu düşünürüm. Önemli olan bunu davranışa dönderip ileriye gidebilmektir. Yoksa şimdi yaşadığım ilçede bile herkes bana hayran gözlerle baksa ama sadece baksa, kimse benimle gelip sohbet etmezse, tanımaya çalışmazsa ben öyle çekiciliği ne yapayım ki? Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Dikkat çekmenin her zaman iyi bir şey olduğunu düşünmüyorum çünkü kıskançlıkları ve fesatlıkları da insan üzerine çekebilir. Şahsen benim sadece sevdiğimin dikkatini çekmek hoşuma gider geri kalan umurumda olmaz.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Hoşuma gitmiyor desem yalan söylemiş olurum. Zaman zaman dikkat çekmek hoşuma gider. Ama dikkat çekmek için de yırtınmam. En çok hiç bir şey yapmadan dikkat çekmek hoşuma gider. Farkı her zaman severim.
Evet çok hoşuma gidiyor. Herkesin beni arayıp çağırması hariç sesime, diksiyonuma, bir de şeytan tüyü demeseler de çekici deseler daha çok hoşuma gidecek ama olsun ona diyelim.
Herkesin hoşuna gidiyor çünkü dikkat çekilmeyen ve arka plana atılmak herkesin sinirine dokunur.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayır zaten istesemde olmaz hayalet gibiyim hiç farkedilmiyorum güzel birşey bence bu tabi eksi yanlarida var ailem beni hep biryerlerde unutuyo xbbxhxh 19 um ve geçen senede beni restorantta unuttular xhxhxh tam eve vardıkları zaman farketmisler tabi xbxbbx geri dönmüşler o sırada bende tatlım yarım kalmıştı bari onu gomeyim dedim cbcbfbfb
Hiçbir zaman dikkat çekmek için uğraşmadım ancak her zaman dikkatleri bir şekilde üzerime çektim.🤷♀️ hoşuma gidiyor mu? Zaman zaman evet, zaman ise hayır.
Dikkat çekici biri olduğumu düşünmüyorum ama bir ortama girdiğim de benden çok daha yakışıklı biri olsa da konuşmalarım vs dikkat çekiyor sanırım silik bir tip olmadım hiç mutluyum yani o konuda :D
Evet neden olmasın ki. Özgüvenim yerinde gayet ve insanların dikkatini çeken biriyim çektikçe de Özgüvenimi iyi yönde etkiliyor. Fakat aşşırı dozda değil yani dikkatlerini umursamam ortamda göz önünde değilsem bu durum çokta etkilemez.