Bu hayatta babana bile güvenme derler ya hani sizce bu söz doğrumudur? Sizler sevgili KS üyeleri peki siz yaşantınızda kim veya kimlere güven duymuyorsunuz veya güven duyupta güveni kırılan, sarsılan var mı aranızda?😵☹
😭😔
😭😔
Küçüklüğümden beri arkadaşlarımla hep sorun yaşadım, onlarla aram bozuk olduğunda çok kafaya takardım ama arkadaşlarım için arkadaşlık sadece beraber takılmak gibi bir şeydi. Ben her türlü ilişkimde sevdiğim kişiye çok fazla değer ve sevgi veririm ama bunu çoğu kimsede göremedim. Artık elimde olmadan herkese şüpheci yaklaşıyorum.
Ben çok aldatıldım ve çok darbeler yedim arkadaş dediklerimden efendim.. Fakat bu insanların hepsinin güvensiz kişiler olduğu anlamına gelmez.. Eski eşim bile bigün habersiz kaçıp gidebiliyorsa benden, arkadaş dediklerimin yanımda duracağını hiç düşünmedim.. O yüzden yapayalnız biriyim efendim.. Önerim hayatınıza alacağınız kişi ya da kişileri huylarına göre seçmenizdir.. Çünkü insanda tek değişmeyen şey huydur.. İyi ya da kötü huylarını gördüğünüz zaman ona göre o kişiyi hayatınızda nereye koyacağını belirlemelisiniz
her kesin her sözüne inanırım ama en kötü ihtimali de düşünürüm bununla bile yine de sonu ne olucaksa kötü olucağını bilsem bile ben kendim nasil hissediyorsam istiyorsam öyle davranırım bu güvenmekle ilgili bişeymi değilmi hiç bilmiyorum ama hep her şeyi kendimle hall ederim
en sevmediğim insan tipi hayatta ne istediğini bilmeyen net olmayan insanlar gerçekten öylelerini sildim hayatımdan birde tabi samimiyetsiz konuşmalar ve yaklaşımlar eğer bir insan samimi ve net ise her zaman hayatımda yeri vardır
Cevap
12Cevap
Kusura bakma ama oy alıp milleti aldatıp soğanların olduğu bir ülkede güven duyulacak kişi çok az ne yazık ki.. Şu sırada Allahhhh diye iç çekip din sömürüsü yapanlar Allah bir dese inanmam.
Hayatta en çok kendime güvendim ve görüyorum ki yanlış yapmışım. Duygularımın esiri haline gelme sebebimdir fazla güven !
Ben bu hayatta kimseye güvenmem. Çünkü ya karşımdakini çok iyi tanıyorumdur ya da hiç tanımıyorumdur.
Kendimden başka kimseye bunu gördün bunu anladım bunu bilirim
Kimseye güvenmiyorum yani babama bile kısmını yaşıyorum
Cümleten bütün nefes alan varlıklara güvenim yok artık
Yakınına pek güvenmeyecen uzağa güvenecen kanka, mesela sana güvenirim shjfhshs tanımıyorum seni
Kimseye Güven Duymuyorum Normaldir
Hic kimseye guvenmiyom
Cok sukur kimseye guvenmiyorum.
üniversite arkadaşlarıma (:
Birkaç kişi var ailem dışında
Sevdiklerimden başka kimseye güvenmem canım
Bana güven diyene
Ailem dışında herkes
Bilmiyorum ki
Kimseye güvenmem.
kızlara güvenmem
Kendımeee