Bir insan neden konuşmak ve iletişim kurmak istemez?

Merhaba,

Detaya göre yanıtlayn,

Burada yakın zamanda birisi ile tanıştım kendisi de burada fenomen tabii ki adını vermek istemiyorum, kendisini Instagram üzerinden de ekledim fotoğraflarımı falan beğeniyordu çok güzel kendisinin 3 tane falan fotoğrafı vardı çok fazla paylaşım yapmıyordu, çoğunlukla ben selam veriyordum konuşmaya çalışıyordum. Ben kimseyle konuşmak istemiyorum hayatımda arkadaş edinmek istemiyorum en samimi olduğum arkadaşlarımla bile sohbet etmiyorum uzak duruyorum. şeklinde açıklamaları olmuştu bir de böyle umursamaz tavırlar söylediğine göre beni alttan alıyormuş, ben de istersen almaya bilirsin engelleyebilirsin de umurumda olmaz dedim, benim anlam veremediğim nokta madem insan iletişim kurmak istemiyorsa neden Instagram üzerinden takip olarak ekleyip paylaşımlarını beğenmek ister?

Buradaki bazı fenomenleri görüyorum burnundan kıl aldırmayan ya değişik değişik tavırlar farklı farklı konuşma şekilleri gerçekten amaçlarını çözemiyorum yani, tamam herkes herkesle konuşmak zorunda değil kabul ediyorum ama konuşmak istemediğin bir insan Instagram hesabından eklersen ister istemez iletişim kurmayı kabul ettin demektir, neyse netice olarak beni engellemiş ben de zaten umurumda olmayacağını söylemiştim ama merak ettim Bir insan bir insandan neden kaçar neden konuşmak istemez kimseyle daha önce böyle bir durum yaşadığınızda nasıl bir tepki verdiniz?

11 Mayıs 2021 Salı Saat 20.51
Güncellemeler
+1 yıl
Gerçekten teknolojinin hayatımıza girmesi ile birlikte insanların ne kadar asosyal ne kadar iletişim kurmaktan geri olduklarını ve zamanın gitgide kötüye gitmiş olduğunu bir kez daha gördüm. Emin olun bunları o kişiye söyledim zaten istese de engellesin umrumda olmaz ama böyle gidersek yakın zamanda şu elimizdeki telefonlar gibi robot olacağız
Güncellemeler
+1 yıl
Değerli yorumlarınız için teşekkürler zaten kimseye zorum yok konuştuk engelledi bitti gitti