Bence bir erkeğe en çok yakışan şey kesinlikle olgunluk.. yaş olarak değil aynı zamanda karakter olarak olgunlaşmış bir erkek bulunmaz nimet..

Bir erkeğe en çok yakışan şey, sorulmuş. kimileri; kişilik , karakter , ile ilgili, kimisi , kılık, kıyafet, sakal falan demiş.
Bana sorarsanız , kişilik olarak, tabiki delikanlı, bey efendi , ağırbaşlı , olgun olmak erkeğe yakışır. onun dışında takım elbise, gömlek, araba, erkeksi giyinme ve erkeksi bir parfüm, spor yapan fit bir vücut erkeğe yakışır.
Şimdi resime baktığımız zaman yakışıklı bir adam görüyoruz ve bu adamın olgun olup olmadığını bilmiyoruz.
Kısacası şöyle diyebilir miyiz, yakışıklılık yoksa olgun olmanın hiçbir önemi yok
Resmi rastgele koydum.
Aman be senle mi uğraşıcam
Tamam reis
Eyvallah bizden koç
Cevap
26Cevap
merhamet, gömlek ve bebekle ilgilenmesi..
Olgunluk cocuk cocuk hareket yapan erkek hic cekilmex
Aynen
Klasik şeyleri herkes ister, ilave olarak kirli sakal, keskin yüz hatları ve adem elması olursa yüzüğü alıp evlilik teklifi ederim 😂😂
Iy bu ne adam baya tipsizmiş sjdjdjf. Bence güler yüzlü olması ve aynı zamanda olgun, koruyucu biri olması ve babalık vasfı taşıması
.
Hiç bir zaman hiçbir şekilde yalan söylememek.
.
Kendini ve ne istediğini bilen olgun ruhlu beyler diyorum ✌
Cinsiyet ve yaş ayrımı yapmadan insana yakışan en güzel huylardan biri de merhamettir efendim.
Merhamet ekstra olarak da.
Evet olgunluk ve hanımcılık tabiki
Duygu dolu bakışlar 😏
Kesinlikle katılıyorum olgunluk kısmına 👍👍
İnsan olabilmesi.
Kessinlike olgunluktur
Ciddiyet
Enn önemli şey saygı.
Gömlek, kirli sakal, azıcık uzun dağınık saç ✍️
Adamlık 💯 nerde ne yapacağını bilenler😎
tüh kaybettik
İskdşelcşelcşekld
Edep, şeref ve dürüstlük
cesur olmak her zaman iyidir..
Güzel yazmışsın
Teşekkürleerrr
Adamlık
Erkeğin parası varsa gerisi hikaye bunu bilir bunu söylerim yok gömlekmiş kirli sakalmış geçin bunları kimse kimseyi kandırmasın.
Öfff boş yapma
Kendi görüşümü belli ettim saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum? Böyle bir verme gereksinimi neden hissettiniz anlamadım.
Çoğunuzu görüyoruz zaten :)
Saçma sapan genellemeler yapıp kızların bilinçaltına bunu sokuyosunuz. Sonra vay efendim kızlar paragöz. Ya bi s git ya asabım bozuldu
Hahaha valla kahkaha attım 😂😂 hiç beklemediğim bir tepkiydi.
Kadınların hepsi tabikide böyle değil, öyle olmayanda baş tacı zaten ama asabınızı da bozmak istemedim bayan üzgünüm 😔😔
Önemli değil bay kişisi zaten gelen giden bozuyor takılmayın bu kadarına
Bilseydim böyle bir yorum yapmazdim, değerlisiniz, sağlıcakla kalın...
Sağolun siz de..
Merhamet.
Kirli sakal
Uzun saç ve küpe
Olduğu gibi olması.
AHLAK
Anlayış.
Dürüstlük
kesinlikle haklısın
Doğru katılıyorum
Güzel bir karakter ve olgunluk.
Saygı.
Adamlık
Ağır başlı olması.
Ahlak
Karakterli olması
Ahlak.
Ahlak ahlak ahlak
Merhamet
Sevmek
Sakal - Kas
karizma
Karakter
Para degil mi :d
Aptalca konuşmayı kesin artık
Hey kendine gel ya ne oluyor hayirdir sana adam gibi fikir soyluyoruz bence para sence olmayabilir cirkinlesme bu kadar
DEĞİL, PARA FALAN DEĞİL HASBİNALLAH
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?