Kızım evin içinde sasağeyo diye bağırarak dolaşıyor. Elleri bir değişik, yumruk yapıp arkasına ve önüne koyuyor. Saygı duruşu gibi ama kime yapıyor bilmiyoruz. Yeeegaar ve Keniiiiiii diye bağırıyor. Psikoloğa götürmeli miyiz? Ne olduğunu anlamadık. Odasına girince bize bağırarak karşılık veriyor n'apıcamızı şaşırdık.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar herkes farklı şeyler diyor ne yapacağımı bilmiyorum. Şimdi de Tatakaye demeye başladı :((
Bence insandan farkı yoktur Türke arapca İngilizce Japonca gibi bir çok dili aynı insanlar gibi hangisini biliyorsa onu konuşuyordur. Ama farklı bir dil konuşuyorsa bu işin cözümü budur başka bir şey diyemem. Ha şuda olabilr eğerki çok garip korku dolu filmler izleyip psikolojiyi bozduysa Bi psikiyatri ile görüşün. Sebebi çoktur yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Japon samuraylar evinizi basmış çarşaflılar yani. Jackie Chan açın, kaçsın gitsin samuraylar.
Deneriz mutlaka sağ olun :(
Cin girmiş kıza doktor care bulurmı bilmem de cin çıkartan veya öldüren hocalar var.
Biz onlara gösterelim bir o zaman
Evet kullandığı dil onların dili diye düşünüyorum
Nece konuşuyorsun diye sorduk, Nihongodesu dedi. Googleye yazdık Japonca çıktı. Cinler Arapça konuşmuyor muydu? :(
Bence insandan farkı yoktur Türke arapca İngilizce Japonca gibi bir çok dili aynı insanlar gibi hangisini biliyorsa onu konuşuyordur. Ama farklı bir dil konuşuyorsa bu işin cözümü budur başka bir şey diyemem. Ha şuda olabilr eğerki çok garip korku dolu filmler izleyip psikolojiyi bozduysa Bi psikiyatri ile görüşün. Sebebi çoktur yani
Çok teşekkür ederiz, en mantıklı yorumu siz yaptınız 🙏🏻
Rica ederim şimdiden gecmiş olsun.
Hayali arkadas edinmis
Arkadaş edinmesi kötü olmamış da saldırganlaşmaya başladı biz bir gösterelim doktora
Anime kızı olmuş kızın
Hımm, doktorluk bir şey var mı peki? Kötü bir şey mi bu, atlatır mı ya da?
Deli misin olum sen kafana sopa ile vururum
Ben sadece kızımı kurtarmak istiyorum :(
Olum senin kızın yok sen aslında kısırsın
Gerçekten mi? :( :(
Uz4 ucube
Hahaha güzel troll
şımarıyor