Üniversite sınavına giderken rahat pantolon giymiştim saat erken olduğu için okulun girişinin duvarına oturdum baktım gelen geçen bana bakıyor bende diyorum niye bana bakıyorlar ki böyle 20 25 dk geçti oturmaktan bir yerim uyuştuğu için kalkayım dedim ve kalktığım an farkettim ki meğerse pantolonum yırtıkmış kiloydum falan hep gözüküyormuş kimsede bir şey demedi çok utanmıştım.
Yağmurlu havada kulelide yenibosna/güneşli minibüsüne koşarken ağzımın üzerine doğru yere kapaklanmıştım herkes niye koşuyon al bin işte falan demişti iki abla kolumdan tutarak kaldırdı 4 tur bekledim beni kimse hatırlamasın diye
Serviste çok fena düşmüştüm. Düşerken yalnız gitmeyim diyip arkadaşı da götürmüştüm Ve tüm servisin gülmekten gözünden yaş geldi Orda kimse unutamamıştı bizi Düşen kizlar diye dile dolanmıştık
ATM'de sırada iken.. Kurtlar Vadisi müziği dinlerken kulaklık telden çıkmıştı. Sıradaki bir kız knk kavga varsa haber et demişti. Ben utangicimdan oradan uzaklastim..
Tanımadığım bir kadını anneme benzetip koluna girmem
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Lisedeyken üst sınıflardan 3 tane kız zorla tuvalette bana cinsel biseyler yapıp video çektiler ve o videoyu yaydilar. Yaklaşık 3 yıl o okulda okudum bu olaydan sonra