Yapacak artık hiç bir şey kalmadı. Evden çalışmak sürekli evde aynı şeyleri yapmak. İyiden iyiye baydı. Modumuz yerlerde, ağır depresif moda girmeye ramak kaldı. Sizde durumlar ne?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu gidişat hiç iyi değil. Kendi evimi bırakıp eğlenceli olur diye ailemin yanına geldim bir ses olur falan iyi gelir diye. Kısacası çok şey demedim oldurmadım.
Rica ederim bende öyle çok takılmıyorum buralarda. Yeni gördüm. Yapacak pek bir şey olmasada idare etmeye çalışıyorum. Yalnız değilsin hepimiz akıp gidiyoruz 😁
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bizim bayram tatili nedeniyle iş de yok ot gibi yaşıyorum resmen bıktık ya bıktık
Evden çalışılmıyor ki zaten. En azından iş stresin yok. Tüm gün hiç bir şey yapmadan uyurdum ben. Denerdim
Uyunmuyor, bir yerden sonra boş durduğun için canın daha çok sıkılıyor
Bir yolu olmalı bu durumun. En güzel zamanlar böyle geçmemeli
Ahahahs bul bakalım bir yol yalnız bir şey hatırlamak istiyorum geçerli bir mazeretin olmalı yol için malum kapanmadayız YASAK.
İşimden dolayı izin belgesi almam zor değil. Zor olan kısım ne yapsam mutlu edecek kısmı.
Buradan çıksan başka yerde kapanacaksın hiçbir yer açık değil çünkü ölelim.
Acıklı bir hikaye oldu bu. Bu gidişle bu halden 2 seneden önce çıkarmayız. Çatlarım sanırım ben güzel günleri göremem
Ne olacak nasıl olacak benim de hiçbir fikrim yok ama bu böyle gitmez bundan eminim ya ben de çatlarım ya da bir çatlaktan kaçarım
Psikolojisi düzgün inşan kalmadı çevremde benm. Herkes bir acayip oldu. Acil tutunacak akıl sağlığımızı koruyacak aktivite bulmak gerek.
Kusura bakma ya ben dün akıp sağlığımı da almış gitmişim 😅
Rica ederim bende öyle çok takılmıyorum buralarda. Yeni gördüm. Yapacak pek bir şey olmasada idare etmeye çalışıyorum. Yalnız değilsin hepimiz akıp gidiyoruz 😁
O zaman iyi akmalar :)
İyi akşamlar 😁 napıyorsun nasılsın? Bulabildin mi yapacak bir şey. 😁
Grip olup gün boyu uyumak dışında bulamadım :) sen buldun mu
Öğlene kadar mesai vardı evden çalıştım. Sonrada tüm gün tv de saçma sapan her şeyi izledim sonunda gece ettim. Halada uykum yok 😁
Geçmiş olsun dikkat et kendine.
Teşekkür ederim. Benim uykum var ya aşırı halsizim sen de yine boş boş yaşamak diyorsun belli ki :)
Hastayım dedin normal uyku yapar. Boş geçirmedim geceyi. İşler ile ilgili makala vardı omları okumaya dalmışım. Uyurum bende şimdi
Makala mı makaledir o Makala olsa duramazsın 😁 konusu neymiş bu makalenin
Haha😁 makaledir tabi. İlle ilgili mesleki kodlama ile ilgili.
Bayramın kutlu olsun bu arada.
Anladım kolay gelsin. Teşekkür ederim senin de bayramın kutlu olsun.
teşekkür ederim. Bugün hiç bir şey yapmadım ama. Hiç içimden gelmedi. Swnde durumlar nasıl iyileştin mi?
Iyiyim iyiyim teşekkür ederim yeni toparladım
Dikkat et kendine hastaneye bile gidilmiyor.
Ben kendimin doktoruyum 😁 teşekkür ederim
iyiymiş. İnsan kendinin doktoru olmalı tabi :)
Benim modumu yemek, şarkı, dans, dizi ve oyun beşlisi yükseltiyor
İşim PC başı artık ekrana bakıp bir şey dinlemek bakmak istemiyorum. Emekli moduna geçtik iyice. Çok rahatsız ediyor bu mod beni
Hoş suretler..
Bilmediğimiz bir şey bu ne demek istedin
Hoş suretlere bakınca modum yükseliyor))
Suret mi kaldı ya herkesin suratı beş karış gidecek ne bir yer kaldımı ki. Sen bu süratleri rüyanda mı görüyorsun 😁
))