Kişilik & Karakter Sosyalliğini hangi hayvana benzetirsin? Ruhig Takip Et Xper 3 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Sosyallik ve Hayvan hangisi? Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Hayvanlar Alimidir Sosyallik Sosyalliğini hangi hayvana benzetirsin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
the_vampire_diaries Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 73% +1 yıl Ayıya bütün kış uyuyorm ayıdan tek farkım yazın da uyumam 1 0 Yorumla
Fadik2122 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Fil gibi 😅 hani üzülünce ölürlermiş diye bişe yaydılar bir ara tam da ondan işte 😅😅😅 1 0 Yorumla
TakkeliKedi Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Baykuş olabilir ya da ayı olabilir sanırım ikiside tek yaşıyordu 1 0 Yorumla
Mykoo Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl "Ne adam ama" filminden alınmış fotoğraf kapak fotosunu merak edenler için diyim dedim :)) 0 0 Yorumla
lexifox Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl koalayım abi tüm gün yatarım kimseyle muhattap olmam muhattap olmak isteyenide g0 tume takmam 2 0 Yorumla
WwEzgii2 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Papağana benzetirim o kadar güzel ama o kafese mahkumum. Hiçbir zaman çıkamıcam gibi hissediyorum 1 0 Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sosyalliğimi hayvana benzetmem. 1 0 Yorumla
yağmur_altında_şeker Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Bukalemuna benzetiyorum kendimi 1 0 Yorumla
StarryAqua Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 344 cevap paylaştı. Koala. Çok bulaşmam ama sevdiklerimi de bırakmam 1 0 Yorumla
Sschopenhauerr Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Kim kendini bi hayvana niye benzetsin 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Koala 0 0 Yorumla
gecelerikorkuyorum Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl köpek 1 1 Yorumla Sschopenhauerr +1 yıl Seçtim seni pikaçu Yorumla
OsmanDayınız2 Takip Et Xper 4 Yaş: 65 +1 yıl Montofon danaya benzetirim guzum 0 2 Yorumla Sadece_Erdem +1 yıl Simental olmaz mı dayı Yorumla OsmanDayınız2 +1 yıl He he Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Mizacıma göre asil bir at olurdum.
Ayıya bütün kış uyuyorm ayıdan tek farkım yazın da uyumam
Fil gibi 😅 hani üzülünce ölürlermiş diye bişe yaydılar bir ara tam da ondan işte 😅😅😅
Baykuş olabilir ya da ayı olabilir sanırım ikiside tek yaşıyordu
"Ne adam ama" filminden alınmış fotoğraf kapak fotosunu merak edenler için diyim dedim :))
koalayım abi tüm gün yatarım kimseyle muhattap olmam muhattap olmak isteyenide g0 tume takmam
Papağana benzetirim o kadar güzel ama o kafese mahkumum. Hiçbir zaman çıkamıcam gibi hissediyorum
Koala ya da tembel hayvan
Sosyalliğimi hayvana benzetmem.
Bukalemuna benzetiyorum kendimi
Koala. Çok bulaşmam ama sevdiklerimi de bırakmam
Gereksiz kişilerle konuşmam
Kim kendini bi hayvana niye benzetsin
Koala ya. 7-24 uyurum.
Civcive benzetirim sjsjsj
Koala
🐇🐇
Panda
Kaplumbağa