Keyifli günler 🎈 Vakit çok aşırı hızlı geçmiş sanki; ya da bana öyle geldi bugün neyse. Karşı cins denince bence kadınların “beş dakikaya geliyorum” sözü erkeklerin de “Sen çok farklısın” yalanı tarihe geçecek nitelikte bence. Peki sizce tarihe geçecek karşı cins yalanları nelerdir?
Karşı cinsin hangi yalanı tarihe adını altın harflerle yazdıran nitelikte?
Kız arkadaşım varken bi kızla tanışıp telefonuma lastikci murat die kaydettim. O zaman tusu telefonlar vardı. Rehberde farketti numrayı ara şüphelendim dedi. Mecbur hoparlör açarak aradım. Kız efendim die açtı. Murat abi yok mu dedim. Murat kim dedi lastikci dedim. Biz böyle salak gibi konusuyoz kız arkadaşım yanımda suratıma bakıyor. Kız ne lastiği kondom mu demek istiyorsun dedi. Anlamıyorum kafan mı güzel diyor. Ben dayanamadım suratına kapattım. Kız arkadaşım evet dinliyorum dedi. Galiba murat abinin kız kardeşi kendi telefonu sanıp açtı die bi açıklama yaptım. Beni tebrik etti, kutladı. Sonra 3 sayfa filan beddua edip gitti.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Zaten bir çok kişi tarihe geçecek yalanları söylemiş. Genellikle karşı cins beni başkalarınla karıştırma, bana güvenebilirsin, asla seni bırakmam sen istemedikten sonra gibi sıralıyorlar hepside...
- sen çok iyi bi insansın benden daha iyilerini hak ediyosun bu yüzden seni terk ediyorum. - yoo kiza bakmadim ben hep ole bakarim etrafima.. -annemler de seni cok sevmiş zaten. evet bence de guzel bir kiz degil ( yalarim yudarim) -ben futbolu hiç sevmem. (yalaaann.. genlerinde var.)