Aşkta, işte, hayallerde insan biraz dengeleri bozmalı bence. Dengeler bozulunca adı çılgınlık mı olur acaba.. Sahi çılgınlık nedir ki? Peki hayatınızın çılgınlığı ne? Neden onu seçtiniz?En büyük çılgınlığı odasını dağıtmak olan, sen de gel.. :)
Yaptığınız ya da yapmak istediğiniz en büyük çılgınlık nedir? Peki neden?
Çılgınlık bence insanın kendisinden beklenmeyen şeyleri yapmasıdır. Hayatı boyunca en fazla şehirlerarası seyahatler yapmış olan birisinin dünyanın öbür ucundaki bir ülkeye seyahat etmesi bir nevi çılgınlık sayılabilir. Aynı şekilde normalde eve girmeyen birisinin 2-3 ay eve kapanması da onun için kendi çapında bir çılgınlıktır..
Benim yapmak istediğim en büyük çılgınlık gemi ile dünya turu.. İstanbul'da en fazla Eminönü-Kadıköy vapuruna binmiş biri için gerçek bir çılgınlık sayılabilir bence.😀😀
18 - 30 yas aralıgımda :) çılgınlık tarifinin ilersinde gariplikler yasadım dogrusu ama hatıra olarak kaldı her alınan yas insanı yavaslatıyor ve makul mantıkli kararlara sevkediyor :)
Bence de. Siz yaşa bağlamışsınız olayı ama asıl sorun zaten sorumluluklar. İnsanın sorumlulukları arttıkça yavaşlama durumu söz konusu oluyor. O nedenle en iyisi sorumlulukları minimal düzeyde tutmak. :)
bilmiyorum :) sorumluluklar hep maksimumdu aslinda :) farkindaliklar zaman ile tecrube ile yasananlar etkisiyle yuklendi eeee gene yasa geldik anladim sizi evet ama ben genede yasa da bagliyorum :) ama tesekkurler :)
Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı.
Yapmak istediğim en büyük çılgınlık paraşütle atlamak. Bir gün mutlaka denemek istiyorum. Yaptığım ufak çılgınlıklarda oldu. Geçen sene hayatımın en büyük deliliğini yaptım. Büyük cesaret isterdi. Sonunda üzüldüm ama pişman olmadım.