Kendimi hiçbir zaman istediğim yakışıklılıkta görmüyorum. Bir ara iyi görüyordum sonra anladım iyi olmadığımı, iyi değilsin diyenlere hak verdim. En az 10/8 olmak istiyorum ama kendimde o yakışıklılığı görmüyorum. Nice insanlar görüyorum tipi çok güzel 10/10 ama kendimde o tipi görmüyorum. Allah'ın bana haksızlık ettiğini düşünüyorum 😞
Eğer Allah sana haksızlık yaptıysa, doğuştan bir uzvu olmayanlar ne yapsın? Ben yanlış düşündüğünü düşünüyorum. Sen kendini sevmelisin ilk başta. Hiç kimse mükemmel değil ki. Bu hayatta herkesten daha güzeli de var daha çirkini de var. Kusursuz yaratılmadık. İnsan kusurlarıyla mükemmel. Mesela yakışıklılık diyorsun. Allah seni inandırsın çok yakışıklı bir arkadaşım vardı. Ama o kadar aptaldı ki, hareketleri , tavırları, davranışları o kadar saçmaydı ki. Hiç kimse o çocuğu beğenmiyordu. Yani önemli olan her zaman içtir. Sana iyi değilsin diyenler ayna da kendilerine baksınlar.
Agzına saglık ablacıgım bende böyle şeyler yazacaktım benim yerimede yazmış oldum. Bende birzaman bu arkadaşının takıntısı bendede vardı bende tipimden memnun degildim artık memnunum ondan yana yıkıntım yokta benim tek sorunum kişiligim durgun masum duruşlu dürüst bir yapım var ama insanlar böylesi kişiligimi sıkıcı buluyor veya suistimal ediyorlar sohbet yumuşasın diye espri yapiyom falan ozamanda benden alay eder gibi bi davranışta bulunuyorlar kimseye neyapsam yaranamiyom beni bu konuda aydınlatsan sevinirim
@Bay_doğru_38 Bunun sebebi gençlikte heyecan aramak. Yaşını bilmiyorum ama 17/29 yaş arasındaki kızlar genelde ağzı laf yapan, deli dolu tiplerden hoşlanırlar. Ama olgunluğa ulaştıktan sonra hata yaptıklarını fark edip düzgün masum birini arıyorlar. Senin de seçtiğin kızlar buna yönelmeli. Kendin gibi birini bulup konuşmalısın. İlla 30 yaşını geçmiş olmasına gerek yok. Ruhu olgun biri lazım. Ciddi, dürüst. Asla kendini değiştirmeye çalışma. Senin karakterin bu ve seni bununla sevecek bir insan gerekiyor.
anladım haklısın ayrıca insan karakterini degiştirmeye çalışınca istediği karakterde yapmacık olur. karakterime uyum saglayan bana göre anlayışlı bir kıza halen raslamadım. üst üste s istenmeyip sevilmediğimde duyguma ögrenilmiş çaresizlik düşüncesi oluşturdu. ben 21 yaşındayım abim 30 yaşında ve bu yaşına kadar kendine göre birisini bulamiyor. bende bu duruma acaba bendemi onun gibi bekar kalırım diye kaygılaniyorum.
Kardeşim, iyi değilsin diyenler sence doğru mu söylüyor? Bak bende dünya güzeli değilim, zamanında çok linç yedim ama kendimi çok seviyorum, ve yeterli düzeyde beğeniyorum. Seni çok düşünen, doğruyu söyleyen sana direk, cirkinsin, kotusun demez. Şunu düzelt söyle yap der. Saçını biraz daha uzat gayet yakışır. Eli ayağı olmayan, zorlanan dünya güzelliklerinden faydalanmayacak kadar hasta olan insanlar var. Nefes alabiliyorsun, ve bu çok şeyi değiştirebileceğini gösterir. Şükür et, Allah güzele gusellik verdi, ama o güzel çok ovunurse bir kazayla, bir Allah korusun biseyle hepimizin yüzüne bişey olabilir. Kendine başarı yarat tarz yarat saçını uzat, biraz daha fotojenik olmaya çalış.
Al işte bir tane kafayı yemiş biri daha Lan Senin elin ayağın düzgün mü sağlığın yerinde mi kör müsün topal mısın neyin isyanındasınız lan siz? gayet yakışıklısın özenti olma kendin ol bu dünya gelip geçici ahiretine odaklan kimse dört dörtlük değil bu dünyada
Ayrıca her yakışıklı görünende gerçekte yakışıklı değil bak elon muska bak ronaldoya ikisi de yakışıklı falan değildi ama parası olduğu için kendine bakabiliyorlar sen de onlar gibi olmaya çalış daha da yakışıklı olursun zaten
Niye isyan ediyorsun kardeşim? Güzellik ve yakışıklılık göreceli bir olaydır kimine göre güzel olan kimine göre çirkindir. Niye sen de yakışıklısın kardeşim Allah'ın yarattığı hiçbir kul çirkin değildir kardeşim bunu unutma
oğlum sen tipsiz adam görmemişin jdfdkj. allah yarattığı güzellik kıyaslanmaz ama bazı tipler cidden... neyse elin yüzün düzgün temiz çocuksun daha ne istiyorsun allah sahibine bağışlasın seni
mrblar kardeşim bu ilk defa birini yorum yazıyorum. bende yakışıklıyım tarkana benziyorum. sorsan faydası var mı lisede oldu ondan sonrası yok. kaygı bozuklugum oldugu için zorluk çekiyorum birini bulmakta. bazen aynaya bakınca çirkin hissediyorum hala da öyle hissediyorum. bence özgüvenini yükseltmen lazım. lisedeyken fitness yapmıstım ve ınanılmaz artmıstı ozguvenım. spor yapmayı dene. :))
Öncelikle kendinde sıkıntılı durumlar görsen bile açık etmen doğru değil. Bazı kızlar var ki tipsiz diye dalga geçer. Ama kendi saçma sapan tiplerle beraber olur. Özgüven önemli.