30 yaşındayım ve bekarım ortalama 1 sene oldu evlenmemeye karar verdım.. ama ben karar verdım senın durumun farklı herseyden once evlenmek ıstıyosun ama evlenemeyecegıne karar vermıs gıbısın.. abla tavsıyesı ; asla kesın konusma eger ıstıyosan evlenmeyı sevgı ne guzele ne cırkıne bakar.. yanı o kadar fızıksel kusurlu kız gordum gayet ıyı eşlere sahıp daha 18 yasındasın senelerın sana ne gosterecegı bellı degıl moralını bozma madem beynıne aktarılmıs cok ozellıgın var bunu kullanarak ıyı bır evlılık yapmaya bak şayet evlenmek ıstemıyorsan acele etme buna karar vermek ıcın epey zaman ve tecrube fırsatın var onunde Allah kısmet etmısse olur. Evlenmemeye karar verırsen sunu hatırlarsın yaz aklının kosesıne ; bız bu dunyaya kul olarak geldık ve kazanabılecegımız en guzel sey otekı dunyamızdır bunun ıcın calısmak ta bu dunyada yapılabılecek en akıllıca ve mutluluk verıcı seydır :)
612 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim okuduğumda gülümsememe sebep oldunuz :) ama ben evlenemicemden eminim şansım yok umarım sizde hep mutlu olursunuz
Soran+1 yılteşekkür ederim :)) umarım sizde hep mutlu olursunuz Allah'a amanet olun :)
- +1 yıl
Benimde yas 29 evde kaldim evlenmek istiyorum hemde cok yalniz yapamam ben hayatta
- +1 yıl
neden evlenmemeye karar verdiniz?
- +1 yıl
Allah yazdıysa engel olamazsın ama:)
- +1 yıl
ama bunun bir nedeni olmalı...
En İyi Cevaplar
+1 yılevlilik bir amaç ya da şart değildir ki zaten evlenmek istiyosan evlenir evlenmek istemiyosan da evlenmezsin bu kadar evlenmeden yapılan ya da yapılmayan bir çok şey evlenince de yapılıp yapılamayabiliniyo zaten "evlilik" ve karı/koca "sıfatı"yla yapılması dışında
00 Yorumla
Evlilik nasip kısmet işidir.. Ancak biz aptal insan sürekli hayatı planladığımız doğrultuda götürebileceğimize inanıyoruz. Ahh şu aptal kişisel gelişim uzmanları yok mu? Küçüklüğümüzden beri planlı, programlı, sistematik, aptal ve hantal bir hiyerarşi sistemiyle büyüdük.. Onun içinde beyinlerimiz artık bu şekilde düşünüyor.. Evlenirsin rahat ol.. Takılma bu kadar... Ne ameleler var evlenmişler.. Zeki bir kızsan buna tav olan erkekte çok olacaktır.. Benim kanımca zeki kızlar daha çekicidir. Güzel ve aptal olmandan iyidir.. Çünkü güzellik geçicidir. Eee güzellik geçince elinde hem çirkin hem aptal bir kız kalıyor.. Dünyada ki cehennemde bu olsa gerek ^^
01 Yorumla
Soran+1 yılzekiyim diyemem öyle abartılck bişeyim yok ama zeki olduğumu söyleyen birden fazla kişi var. ve Allah bütün iyi özellikleri beynime vermiş gibi fiziksel anlamda 1 tane daha iyi özelliğim yok bunu abartmıyorum gerçekten yok. aklı başında düzgün biri sadece zekam için beni sevmez bunu yapan sadece bir düzgün olmayan biri kabul eder onuda ben alamam. sizin o dedikleriniz güzel olmasa bile yine bir kç iyi özelliği oluyo fiziksel anlamda böylece birini bulabiliyolr ama hiçbişeyi olmayan biri bulamaz. bende bulamam.
Gizli Üye(30-35)+1 yılDur bir sakin ol:) neyin var tek tek anlat. Niye kimse senle evlenmesin ki? Her şey fiziksel görünüş değildir, tamam ilk başta tanımadığın birini etkilemek için gerekli ama şart değil. Ben şahsen zekası ile beni etkileyen biri ile olmayı tercih ederdim çünkü hep mutlu olmamız için bişiler bulurdu. Boy kilo kaç o kadar da uçlarda mısın yani?
02 Yorumla
Soran+1 yılniye bunu yapıyosunuzki demekki belli şeylerin farkındayım ve biliyorum evet uçlardayım :( bu abartı falan değil gerçekten öyle
Cevap sahibi+1 yılya üzme kendini anlat bir derdini :) istersen mesaj da atabilirsin buradan yazmak istemiyorsan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Takma kafana ya ben 23 yaşındayım ve üniversite 1. sinifim ben bile 30 da bitiririm gibi ama evlenmeyi ilk başlarda kafaya takardim ama bir arkadaşım var tam sana göre zengin koca arıyorsun var yani Azerbaycan'dan ama
04 Yorumla
Soran+1 yılya ben sizi anlamıyorum benim derdim zengin koca bulmak mı? bu nasıl iğrenç bir üslup nasıl iğrenç bir soru benim başka işim yok he zengi koca arıcam para düşkünüyüm. benim sevgim satılık değil ne sevmediğim birine seni seviyorum diyecek kadar düşük ne de biriyle sırf parası için evlenecek kadar karaktersiz biriyim. ama siz her önünüze gelene aa demek zengin koca arıyosun dur tanıdığım var diyecek seviyesizsiniz. soruma bir daha gelmeyin ve yorum yapmayın. midemi bulandırıyosunuz.
Soran+1 yılsoruma bir daha yorum yapmayın sizin gibi birini bir daha sorumda görmek istemiyorum. defolunnnn DEFOLUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
+1 yılCok karamsarsin tatlm oyle dusunme tamam fiziksel ozelliklerin kotu olsun ama zekan var onu kullan iyisinden bir universite kazan oku bitir falan ben zeki insanlari severim bilirimki senin zekanida sevecek biri cikar hem zit kutuplar birbirini ceker sanada soyle yakisikli hafif saftirik biri cikarsada onuda kabul gor zatenn dunyada dort dortluk insan mi var. hemen kestirip atma yani:)))
00 YorumlaNeden evlenemezsiz anlamış degilim, karşınıza sizi sevecek biri elbet çıkar. Görünüş o kada onemli mi
05 Yorumla
Soran+1 yılgörünüş okdr önemli değilde bende fiziksel anlamda 1 tane bile iyi özellik yok o yüzden biri beni sevmicek yani benim için öyle bişy yok
Soran+1 yılkeşke senin dediğin gibi olsa tek sorun bakım olsada yapınca birini bulabilsem de ben senin bildiğin gibi değilim
Soran+1 yılben senin merak gidericin miyim? bu nasıl iğrenç bir üslup.
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAkademisyen ol, kendini bilime ada. bekarlık bu mesleklerde çok sırıtmıyor. Hem zekanı da değerlendirmiş olursun.
01 Yorumla
Soran+1 yılbende bunu düşünüyorum yıllarca okurum yapcak bişyim yok zaten
+1 yılbiz İktisatçılara göre her malın bir alıcısı olur, iyi malın iyi alıcısı, kötü malın kötü alıcısı. arz varsa talepte olur yani.. :) ummutlu ol karamsar olma :)
02 Yorumla
Soran+1 yılkötü malın kötü alıcısı derken saolun yani ne diyim..
yalnız iktisatçılar bişeyi unutmuş insanlar mal gibi değildir aynı değil onlar mecaz anlamda bile.- +1 yıl
canım alınma insanlar içinde geçerli bişey kısmetinde varsa olur yaşarsın sonra bir bakmışın ki şaşarsın bu mutluluğuna :) seviliyorsun
herkezin bir kendi dengesi cıkar elbet kafanı yorma
04 Yorumla
Soran+1 yılben dengesiz bir insanım ama denge adına hiç bişy yok. fiziksel anlamda iyi bir tane bile özelliğim yok beni kabul edicek biri düzgün biri olmaz beklediğim çok yakşklı biri değil ama hiç sevmedende evlenemem sonuçta buy yüzden hiç bir şeklde evlenemem
Soran+1 yılben vakit geçtiğinde yalnzılığı çok güzel öğrenmiş olucam
Kişilik & Karakter konusunda 526 cevap paylaştı. Sorunu herkes yanlis Anlamis ben cevap vereyim
Oncelikle Eger evlenemezsen yalniz yasicaksin
Yalnizlikta Kotudur Onun icinmaneviyata Yonel
O zamn Asla Yalniz Kalmazsin01 Yorumla
Soran+1 yılpeki teşekkür ederim
Bir tane evlatlık çocuk alırsın 30 dan sonra. Takılırsınız beraber.
05 Yorumla
Soran+1 yılo imkanım olsa 2 tane kız alır bakarım çokta güzel olur ama evli olanlar alabiliyor sanırım bekarlara veriyorlar mı?
Soran+1 yılhiç tanıdığın var mı peki öyle alabilen..
Soran+1 yılpeki teşekkür ederim
illa seni sevicek birini bulursun ancak gozlerini kaparsan bunu yapamazsin aramayi birakma hayat yalniz cok zor
05 Yorumla
Soran+1 yılbeni kabul edebilcek biri yok ben sadece kendimi kandırmış olurum yok yani biliyorum çok zor olucaktır ama neler yapabilirim hiç bilmiyorum aklınıza geln bişy vr mı
Soran+1 yılbunları sölemekle sadece gerçeğin üstünü örterim budaha çok üzülmeme sebep olur. güzel değilim kimseyi bulamam ve yalnız olma fikrine alışmak zorundayım hepsi bu.
fazla pinpiriklisinş evet evlenmemiş tanıdıklarım var ama çok pişmanlar tavsiye etmem
06 Yorumla
Soran+1 yılöyle değil.. ben ilerde evlenmek isterim yani hayatta tek başına bir yere kadar ama okdr berbat fiziksel özellklerim varki birinin benmle evlenmeyi kabul etmesi mümkün değil 1 tane çıksa dua ederim yanlşlkla beni sevmiş diye o durumdayım. ama o 1 kişide aklı başında düzgün biri çıkmaz insanlar dünyaya bir kez geliyo ve düzgün karktrde biri daha iyisiyle olablcekken en kötüsünü almaz bu yüzden ben her türlü evlenemem
Soran+1 yıliyi özellikler beynime verilmiş fiziksel anlamda 1 tane bile iyi özelliğim yok beyin derken çok zeki falan değilim yani iyi diyeblcmz bikç şey beynimde bu kadar
Soran+1 yılkeşke bu liseli sorunu olsaydı
Soran+1 yılafedersin elimde olan ne var? bişey yok bişeyide dğeiştiremem
dur bir dereyi görmeden hesap kitap yapmışsın geleceğin neler getireceğini bilemezsin az bir sakin ol
01 Yorumla
Soran+1 yılbişyler değişicek diye bekledim ama değişen hiç bişy yok. gelecekte bişy getirmicek şu an neysem aynısı geçerli olucak.
bende düşünmüyorum o yaşa kadar irtibatı kesmeyelim evleniriz merak etme yakışılııyım
00 Yorumla
+1 yılKaramsar olma bence, yazabildigine bile sükür etmelisin!
04 Yorumla
Soran+1 yılşükrediyorumda insanlar yalnız olan varlıkla değillerki ben yalnız kalıcam napabilirim
- +1 yıl
Yalnizlik Allaha mahsustur, kismetin bir yerden cikacaktir elbet
Soran+1 yılkısmet mi beni Allah yaratırken belkide kısmetsiz yarattı o yüzden böyleyim ya da çok kötü birini yazdılarki bişey değişmiyor bende
- +1 yıl
ufkunu her Zaman acik tut..
+1 yılEvlenme boşver kanka niye erkeklere ödül veriyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılkanka yapma bunu :)
- +1 yıl
Kanka dinle beni :)
+1 yılevlenmezsen sana ölümüne sahip öçıkacak bir erkek olmayacak. Etrafında kaçak etçiler dolacak belkide iki güzel söze kandıracaklar. Adam gbi üniversiteni oku çevrenden ahlaklı eli yüzü düzgün bir oğlan bul. Üni bitince eve boş dönme
06 Yorumla
Soran+1 yılarkdaşım rica ediyorum lütfen gidin altındaki yorumuda bakın. iki güzel lafa kanacak kadar çok şükür akılsız değilim gidin o sorunun altındaki yorumuda okuyun.
- +1 yıl
bizim ünideki kızların hepsi senin gibiydi. Evlenmicem benim değil mi evlenmicem diyordu. Son sınıfta gözümüzün içine bakıyolardı bizi biri alsın diye
Soran+1 yılarkadaşım bak ben evlenmicem değil istesemde evlenemem diyorum. anlamadan okumadan alakasız yorumlar yapıyorsunuz yeter be. gidin altını okuyun gelmiş saçmalamışsınız.
- +1 yıl
kusura bakma. Kolun bacağın mı yok bu kadar karamsarsın. bırak ya kendişne bakım yap biraz da güzel giyin tamamdır. Çirkin kız yoktur bakımsız kız vardır demişler. ben lise arkadaşlarımı tanıyamadım üniden sonra. AĞzımın suyu aktı lisede bakmadığım kızları görünce
Soran+1 yılarkadaşım soruma yorum yapmayın 2 defa yorum yaptınız içine etmediğiniz kaldı bi. bu nedir ya uyarıyorum soruyu okuyun diyorum yok ünide kızlar benim değil mi vermicem dedi son sınıfta biri bizi alsın diye gözümüzün içine bakıyodu. siz beni ne SANDINIZ? soruma yorum yapmayın.
- +1 yıl
ork gibisin demekki agresif ve çirkin hiç çekilmez
+1 yılevlenmeyen tanıdık cok ama onlarda durum farklı sadece bir kadını sevdikleri icin.
00 Yorumlanıye senın gıbı başka ınsan yok mu diğerlerı cokmu ıyı hep ıyıler guzellermı evlenıyo
08 Yorumla
Soran+1 yılbir insan kiloluysa yüzü güzel oluyo, yüzü güzel değil boyu uzun, zayıf ama renkli gözlü gibi yani fiziği iyi değilsede yine kurtarıcak bir kç özelliği var gamzesi oluyo mesela bakıyosun sevimli güzel durmuş durumu kurtarmış bende hiç bişy yok denge yok ne var ne yok beynimde oda zaten öyle çok zeki biri falan değilim o dediğin insanlarda denge var birini buluyolr bende denge yok
Soran+1 yılşu cümleye sinir oluyorum hatta nefret ediyorum. ben neyimd ekendimi bilmicem bana öyle gelicek? ordan bakınca sadece ergenliğe yeni girmiş birinin yazdıkları gibi geliyor olabilir ama öyle değil. ben kendimi biliyorum bana öyle gelmiyor şundan vaz geçin.
Soran+1 yılarkadaşım ben kendimi biliyorum insanalrın benim hakkımda ne düşündüğünüde biliyorum ama siz anlamıyorsunuz
Soran+1 yılbu benim kafamdan uydurduğum bir korku olsaydı şu an burada olmazdım demekki emin olduktan sonra buraya gelmiş ve bu soruyu sormuşum.
Soran+1 yılşimdide teşhis mi yapmaya başladınız iyi günler. evet öyle.
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmek size kalmış ama niye bu jadar kendinşzi asagılıyorsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılaşağılamıyorum durum bu var olana yok diyemem
Cevap sahibi+1 yılGiziksel olarakmı begeniniz yok kilolumudunuz benim arkadasımın ablası 150 kilo ve evlendi bumu dert
+1 yılevlenmicem diyenler genelde herkesten önce evlenirmiş ^^ evlenmiceksende yapacak şey basit seni mutlu eden bir erkekle tanışıp gününü gün edicen
03 Yorumla
Soran+1 yılsorunun detayını okusanıza.. ben evlenemk isterim ileride yani ama hani bir insan çok güzeldir ama zeka açısından iyi değildir ya da zekası ve güzelliği dengelidir bende ise herşey beynime aktarılmış fiziksel anlamda 1 tane bile iyi özelliğim yok yani biri benmle evlenmek istemez her türlü evlenemem yani öyle birini bulup mutlu olmk gibi bir şansım yok
- +1 yıl
bok yemek mideye bağlıdır derler merak etme elbet birini bulursun
Soran+1 yılbu iğrenç bir cevap nasıl yazdınız
+1 yılNerden vardin bu kaniya?
02 Yorumla
Soran+1 yılfiziksel anlamda hiç bir iyi özelliğim yok. bir kız çok güzeldir ama zeka yönünden iyi değildir. ya da zeka ve güzellik orantılıdır. açarsak yüzü güzel değildir ama uzundur.. yüzü güzeldir kısadır. kiloludur ama yüzü güzeldir zayıftır renkli gözlüdür gamzesi vardır güzel durur gibi.. bende hiç biri yok bütün kötü özellikleri toplayıp bana vermişler gibi iyi özellikler zekamda toplanmış insanlar hayata bir kez geliyo ben karaktr açısından iyi olmaya çalışan biriyim dürüst, güvenilir vs.. ve karşımdaki karktri bozuk biri olmamalı ama düzgün biride daha iyisini alabilicekken en kötüyü seçmez bu böyledir
- +1 yıl
Herkesin bir alicisi vardir , kaderindeki gelir bulur seni.
Ben 31 ysindayim ve hala bekarim , cirkinlikten degil nasip kismet meselesi
+1 yılZamanla bu gorusun degisir
00 Yorumla
+1 yılneden evlenemicem diye düşünüyorsun?
00 Yorumla
+1 yılAblacim kuruyup gidince sana mi faydasi yok..
03 Yorumla
Soran+1 yılahh be abicim keşke altınıda okusan ben evlenmek isterim ama beni kabul eden birini bulamam
- +1 yıl
Pardon be ablacim 2 parmak aşan soruları okumuyorumda. peşin yükümlü olma
Soran+1 yılsende haklısın saol yinede
+1 yılsen bir psikiyatriye görün
02 Yorumla
Soran+1 yılsende
- +1 yıl
haha tabi
Bizden önce sen evlenecen bak demedi deme :)
01 Yorumla
Soran+1 yılya beni kimse kabul etmez aklı başında düzgün biri etmez yani bu durumda nasıl önce evlenicem
Gizli Üye(36-45)+1 yılNerede yaşıyorsun sen?
06 Yorumla
Soran+1 yılnormal bir yerde yaşıyorum
Cevap sahibi+1 yılAynı yerde yaşıyorsak tanışmayı isterdim o nedenle sordum.
Gerçi talibin çoktur senin.
Soran+1 yılne talibi açıklama kısmınıda okusana bir benim evlenme gibi bir seçeneğim yok milletin maddi açıdan lüks istekleri vardır olmaz benim içinde evlenmek lüks istek
Cevap sahibi+1 yılErkek arkadaşta mı istemeyecesin?
Soran+1 yılistesem ne değişir? hiç bişy
Cevap sahibi+1 yılNeden hiç bir şey değişmesin ki.
Karşı cins sonuçta.
Benim gibi köpek al. En iyi dost insana. :)
10 Yorumla
+1 yıl2023 yapsan bari :)
Özel olacak ne olur mesela00 YorumlaSeni de beğenen olur sıkma canını
00 Yorumlaneyin vsr
02 Yorumla
Soran+1 yılhiç bişyim yok sorunda bu yani biri benmle evlenmek istese sevebilmesi için sebep yok
+1 yılben varım kanks :D
00 Yorumla
+1 yılKocaya kaçarsın.
00 Yorumlane vereyim abime
00 Yorumla
+1 yılOoo dr hanım :))
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği